2009 Ekim Anneleri

nisa hastanesinde hangi doktor önerionuz kıslar bide muane ücreti ne kadar bide randevulumu gidilio ?

valla mürvet hanım en iyisi diyolar handancım. mürvet hakyemez. ben de ona gidicem bu haftadan itibaren. diğerleri de iyi hepsi bayan bi de.muayene ücreti 25 lira. 10 lira da dvlet kesiyo ya şimdi. 35 lira veriyorum. 10 gün muayene ücretsiz.
bi de benim eşim bu hastanede varikosel ameliyatı da olmuştu. 1 gece de kalmıştık. gayet de başarılı geçmişti 2 ay sona hamiş kaldım zaten ameliyattan sonra. varikosel ameliyatı deyince millet 1000 lira 2000 liradan bahsediyodu. bizim ameliyatımız 350 lira tutmuştu:. epudral mikro cerrahi olmuştu bi de. yani diyeceğim hem hizmeti güzel ve temiz hem de çok hesaplı bi hastane kızlar.

yeterki yanlız doğurayım diyorsun yani eşindemi girecek bende istiyorum eşimin doğuma girmesini eşimde istiyor tabi bakalım ne olacak

:1shok::1shok::1shok:sancı odasında yanımda dursun yeter amanın bayılır adam caaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yengem dogumunu nısa hastahanesınde yaptı ıkı dogumunuda ıkıncıyıde murvet hanım yaptırdı gayet memnundu tavsıye ederım kızlar a.sa.s

handann bence güselin kötülemek tabiki değil ama 35 nisaya vercene 40 ytl medical parka ver derim suat süphan bey bir numaralı dr doğumdada annein dr ayrı bebeğin dr ayrı odalar tek tek heryönüyle medical derimm..özellkle suat bey derimm.

anladım amazoncum çok teşekkür ederim canım , sen mürvet hanıma gidince banada bilgi verirmisin ilgilimi nasıl felan anlat tamammı unutma bide randevulumu gidiceksin ona göre bende başlarım belki oraya

men geldim :))
dogumdan tirsiyom valla niye yalan diyim. ama normal dogum istiyorum tabi bu istek. ama o zaman bizi neler bekliyor bilemeyiz bazen mecbur sezeryan ile almak zorunda kaliyorlar.. rabbim gönlümüze göre versin ..

doktor erkek dediyse öyledir cnm başkalarını boşver doktordaniyimi bilicekler...
seninkide şimdidenn inatmışş haaaa bende umutmazsam çikolata yiyim gerçi bizimkii zıplıyo maşallah yerinde durmuyor...

anladım amazoncum çok teşekkür ederim canım , sen mürvet hanıma gidince banada bilgi verirmisin ilgilimi nasıl felan anlat tamammı unutma bide randevulumu gidiceksin ona göre bende başlarım belki oraya

evet canım randevulu gidicem. perşembe günü randevum var. anam mürvet hanıma randevusuz hayatta giremessin zaten. ben randevu almaya kalktıgımda 2 hafta sonrasına vermişlerdi. çok yoğun. önceden alıcan randevunu.
tamam canım perşembe günü ben sana bilgi veririm.

öle tabi fatoşcum hiç belli olmuo benim eltimde normal yapacaktı ama doktor bebek kilolu yapamazsın demiş mecbur sezeryan oldu o o zaman belli oalcak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…