geldim ben kızlar, doğum muhabbeti açmışınızz oh ohh,
y aben normal asla yapamam gibi geliyo yarısında dayanamam yeter falan derim gibi geliyo bana.annem de çatı darlığından çok zor doğum yapmış, o zaman sezeryan çok yaygın olmadıgından mecbur normal doğurmuş, korkmuş kadın kardeş mardeş de yapmamış bana. o yüzden ben de korkuyom normalden.
sezeryan da ameliyat yani harbiden, iyileşmesi zor onun da. amann ya bilmiyorum ff daraldım.[/QUOT
yaaa cnlarım saçmalamayın yaaa şukadrını söleym korkuorum die sezeryana sakn girmeynn..norml doğum gibisi varmıya için tertemz temzlenio yeni doğmş gibi oluosunn ve en önemlisi bebğni ilk sen görceksn düşünsene onunçıktığında ağlayışını senn kucağna verişini senn kokunu almadan susmayışını onunla ilk gözgöze geldiğini bu korkuya değer bence ben sırf onu ilk ben göreim die normal istiorum ama hayrlısı artık rabbim bilir ama dr önermedikçe sezeryan yapmayın derim ben artık şu nisa hast baya uygunmuş yaa şaşırdım vallahiiiiCADIARZU
doğum için epiduralli normal doğumu tavsiye ederim kızlar, böyle bir imkanımız varken ve de zorunlu bir neden yoksa sezeryana hiç gerek yok bence...
nisa hastanesinde hangi doktor önerionuz kıslar bide muane ücreti ne kadar bide randevulumu gidilio ?
yeterki yanlız doğurayım diyorsun yani eşindemi girecek bende istiyorum eşimin doğuma girmesini eşimde istiyor tabi bakalım ne olacak
kıs amazonnn sorularıma cvp verseneeeee
valla mürvet hanım en iyisi diyolar handancım. mürvet hakyemez. ben de ona gidicem bu haftadan itibaren. diğerleri de iyi hepsi bayan bi de.muayene ücreti 25 lira. 10 lira da dvlet kesiyo ya şimdi. 35 lira veriyorum. 10 gün muayene ücretsiz.
bi de benim eşim bu hastanede varikosel ameliyatı da olmuştu. 1 gece de kalmıştık. gayet de başarılı geçmişti 2 ay sona hamiş kaldım zaten ameliyattan sonra. varikosel ameliyatı deyince millet 1000 lira 2000 liradan bahsediyodu. bizim ameliyatımız 350 lira tutmuştu:. epudral mikro cerrahi olmuştu bi de. yani diyeceğim hem hizmeti güzel ve temiz hem de çok hesaplı bi hastane kızlar.
doğum için epiduralli normal doğumu tavsiye ederim kızlar, böyle bir imkanımız varken ve de zorunlu bir neden yoksa sezeryana hiç gerek yok bence...
normalde epudrali pek tavsiye etmiyolar . ıkınmaları çok net hissetmediğin için bebek geriliyomuş. bi doktorun sitesinde öyle okumuştum.
kıs amazonnn sorularıma cvp verseneeeee
:1shok::1shok::1shok:sancı odasında yanımda dursun yeter amanın bayılır adam caaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
normalde epudrali pek tavsiye etmiyolar . ıkınmaları çok net hissetmediğin için bebek geriliyomuş. bi doktorun sitesinde öyle okumuştum.
cnm ben epidureli tavs etmedm etmiorumda ben sana korkudan dolayı sezeryan yapamamnı söledim tatlım düşünsene bebğini kucağna alcak tek kişisin sezeryanda öle değil bi sürü avntajı vr norml doğmun
esma cnm ben 14+4 ken gittim çikolata yedim gittim ve dr benle yarım satti geçik uğraştı bi inat bi inat sorma bacak bacak üstne atmş sonra cihazla darbeler yaptı bacaklerını yengeç gibi açıp kapadı hemen kapıordu göremioduk dr zor pozisyonlardan bakmaya çalşıorıum dedi sonra erkek dedi ben inanamdm yüzde yüzmü dedim evt dedi ama istyersen vajinal muayende edeym dedi vajinal ult grdim gene inat sorma gtsn adam dedi bu kdr inat görmedm ben dedi ama gene erkek dedi artık hyrlısı herkes senn kızın olcak dio dr erkek dio sanki drdan daa ii biliolar beni nası deli ediolar yhaaa(
anladım amazoncum çok teşekkür ederim canım , sen mürvet hanıma gidince banada bilgi verirmisin ilgilimi nasıl felan anlat tamammı unutma bide randevulumu gidiceksin ona göre bende başlarım belki oraya
doguma 4 kisi kadar girebiliyor diye biliyorum ben, burda öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?