wrose geçmiş olsun cnm....:1hug:
esmacım ne kadar şanslısın yaaaaa:lepi:gözünaydın canımmm:sm_cool:
kartal soğanlı değilmi bu yaa, avrupa yakasındadamı soğanlı var ilk kez duyuyorum...
kaçıncı haftadasın canm senKızlarrrr ne oldu biliyonuz muuu????
hastaneden aradılar 23 nisanda randevum vardı yaaa doktorum ogün çalışmıyomuşşş yarın 11 almışlar randevuyuuuu bende tamam dedimm:)))) ay birden heyecan bastı valllaaa
ya yoksa cinsiyet için erken miii yaaa kafam karıştııı iyicee....
anladm anladm ama bu gülme ii geldi bana sende haklısın şekerm senn lafın üstne olnca doğaldr trafiğin sıkışmasıcnm ben kozyatağında çalışıyorum dedikten sonra pemde bende soğanlıdayım diyince, orası yakın çünkü bize, o yüzden anadalu yakasında zannettimlaelaelaelaelae
yakınız pembeciğim bende güngörendeyimm yerimseniben
selam kızlarrrr
nasılsınız bakimmm ?? benim baş ağrım var ilaç içtim o yüzden yaaa inşş geçerr hemenn
bulantılar yawaş yawaş yerini başağrılarına bıraktı dimi şekerimm..geçmiş olsun..pc de ağrıtır ama..uzanıp gözlerini dinlendir istersen biras
kıslar doğum fiyatlarını biliomusunz medical park normal doğum 1000 sezaryan 2000 dedi..sizler araştrdnzmı???
Şimdilik öyle canım ağustos yada eylül ayında zam yapıyorlar geçen sene öyle yapmışlardı ... Medicınede çok uygundu 450 normal 600 sezeyandı yanılmıyorsam ablam ve birçok arkadaşım orada yaptı ve çok memnunlar .
biraz okudummdayanamadım zuzucum -tatlicadiarzu-
hımm medicine tamam hatırladım pembecim dogumhanesi nasıl baktınmı tek tek mi odalar aynı andan bikaç dogummu yapılıo
inş. cnm bakalım artık bizim velet göstericek mi bakalımmesmaaa kesin ögrenirsin kısssssssssss hade hayırlısı
kaçıncı haftadasın canm sen
14 cnm ama ultrasonda hep 2 gün geri oluyo yani yarın 13+6 falan gözükürr..
esmacım bence söyler cinsiyetini 14 haftalık olmuşsun hadi bakalım hayırlısı.
inş. cnmmay bak heyecan bastı birdenn
Odalar tek canım onu biliyorum ama aynı anda doğum yapılıyormu bilmiyorum onu sorarım canım sancı odası birmiş canım onu biliyorum yani birkaç insan aynı anda sancı çekiyor biraz korkutucu gözüküyor açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?