2009 Ekim Anneleri

kartal soğanlı değilmi bu yaa, avrupa yakasındadamı soğanlı var ilk kez duyuyorum...

kaçıncı haftadasın canm sen
cnm ben kozyatağında çalışıyorum dedikten sonra pemde bende soğanlıdayım diyince, orası yakın çünkü bize, o yüzden anadalu yakasında zannettimlaelaelaelaelae
anladm anladm ama bu gülme ii geldi bana sende haklısın şekerm senn lafın üstne olnca doğaldr trafiğin sıkışması
yakınız pembeciğim bende güngörendeyimm yerimseniben

ne güsel ya bahçelievler esenler güngören soğanlı yakın yakın gidioruss en kısa zamanda buluşma dileğiyleeeeee:lepi::enbuyukkk:a.s.

selam kızlarrrr
nasılsınız bakimmm ?? benim baş ağrım var ilaç içtim o yüzden yaaa inşş geçerr hemenn

bulantılar yawaş yawaş yerini başağrılarına bıraktı dimi şekerimm..geçmiş olsun..pc de ağrıtır ama..uzanıp gözlerini dinlendir istersen biras

kıslar doğum fiyatlarını biliomusunz medical park normal doğum 1000 sezaryan 2000 dedi..sizler araştrdnzmı???

evet yaa kızlar şanlımıyım bebişimii erkenden görücemmm belki şanssızımm bebişin cinsiyetini söylemez ayyy yaaa hayırlı artkkk önemlii olan sağlıklı olması 1 ay sonra öğrenirik söylemezse artık napalımm... :jeyyar:

hımm medicine tamam hatırladım pembecim dogumhanesi nasıl baktınmı tek tek mi odalar aynı andan bikaç dogummu yapılıo

bulantılar yawaş yawaş yerini başağrılarına bıraktı dimi şekerimm..geçmiş olsun..pc de ağrıtır ama..uzanıp gözlerini dinlendir istersen biras

saol cnmm ewet arada geçiyorum misafir koltuğunda oturuyorumm hep pc de iş olunca fena ağrıyo başımızz (

kıslar doğum fiyatlarını biliomusunz medical park normal doğum 1000 sezaryan 2000 dedi..sizler araştrdnzmı???

Şimdilik öyle canım ağustos yada eylül ayında zam yapıyorlar geçen sene öyle yapmışlardı ... Medicınede çok uygundu 450 normal 600 sezeyandı yanılmıyorsam ablam ve birçok arkadaşım orada yaptı ve çok memnunlar .

ben gewçen sene hospitaliumda yaptım doğumu sezeryan ssklı 1.500 tl ödedim bakalım b u sene ne olcak inşş zam mam yapmazlarr yaww

cnm ölede bide dr getrmeye kalsan 300 felanda o ister aynı kapıya çıkıo sayılır..ben drumdan çok memnunum artı benm dr başka hast gitmioda sadece medical parkla sözleşmesi var hayrlısı artık bakalım..

wrose canım eşim aynı değişen bişey yok ama normalmiş dr.öle dediyerimseniben...
kızlar öptüm hepinizi ......kendinize ii bakınn ..çıktım ben kızlarrryerimseniben

hımm medicine tamam hatırladım pembecim dogumhanesi nasıl baktınmı tek tek mi odalar aynı andan bikaç dogummu yapılıo

Odalar tek canım onu biliyorum ama aynı anda doğum yapılıyormu bilmiyorum onu sorarım canım sancı odası birmiş canım onu biliyorum yani birkaç insan aynı anda sancı çekiyor biraz korkutucu gözüküyor açıkçası.

ayy çok fena pempem yaa..insan korkar gerilirrr

aşkbuya canım sen suat beye gidiyordun değilmi zaten senin dr çok iyi benim ablamda ona gidiyordu oradan biliyordum ama maddi açıdan medical parkta yapamadı doğumu zaten dr değiştirme dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…