2009 Ekim Anneleri

doguma 4 kisi kadar girebiliyor diye biliyorum ben, burda öyle

doğuma hasta yakını almayan hastenelerin almama sebebi de şuymuş kızlar: tv de cok meshur bi kadın dogumcu cıkmıstı o anlatmıştı unuttum şimdi adını. dogum yapacak hanımın kocası elde kamerayla girer diyor, zaten kocanın arkasına 1tane hastabakıcı dikeriz hemen diyo. karına kesiyi attıgımız gibi % 70 i düşer bayılır , hastabakıcı da onu tutar demişti kopmuştum gülmekten:)))))) hastayı bırakıp onunla ugrasmaktansa prensip olarak bazı hasteneler almıyomuş kimseyi bu yüzden . hahahahahaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bencede cok haklılar kaydirigubbakcemile3

askbuya oda aklımda ama oranın dogum çok pahalı tatlım yaaa o kadar vermem yani
anladım tatlım yani sende haklısın aslnda bende veremem ama napalım ben suat beye çok güveniyorum..
doktor erkek dediyse öyledir cnm başkalarını boşver doktordaniyimi bilicekler...
seninkide şimdidenn inatmışş haaaa bende umutmazsam çikolata yiyim gerçi bizimkii zıplıyo maşallah yerinde durmuyor...
sende tatlı ye cnm bzmkinin talı yemş halydi gerçi ama nese:))
öle tabi fatoşcum hiç belli olmuo benim eltimde normal yapacaktı ama doktor bebek kilolu yapamazsın demiş mecbur sezeryan oldu o o zaman belli oalcak artık

allahm kurtarsn hepmiiz en kolay yoldan.bide kıslar ne dicem bana mantıklı geldi siz ne düşnrsünüz bilmiom ama doğumda erkek drları öneriolar kadın drlar daha acımasz davranıoalrmş erkekler daha bi şey oluomş bana mantıklı geldi ki çok kişiden duydumm.anlatablmşmdr umarm:içelim::enbuyukkk:

Kızlar ne dersek diyelimmm kısmet neyse o oluyor.. onun için hiç şartlandırmıyorum kendimiii korkudan dolayı sezeryan diyorum ama en doğalının sağlıklı olanın normal olduğunu biliyorum.onun için zamana bırakıyorumm...netden okuduklarıma kalırsa sezeryan diyipde normal doğum yapanda var normal diyipde sezeryan yapanda.şartlar ne için uygunsa o olmalıı bence....

eşimin elini tutmak destek almak ben de isterim kızlar.normal doğumda istemem eşimin yanında ıkınamam stres yaparım gibi geliyo ama sezeryan olursa elimi tutsun isterim, karnım kesik ben ayığım tırsarım bıraz gibime geliyo.

Tabi birde o var sancı odasında yanlız tutuyormuş çoğu hastane ne anne ne abla ne eş kimseyi kabul etmiyorlarmış onuda sorun bence

evet canım sancı odasına gimse alınmıyo. ama alınmasın zaten rahat olamaz ki insan. sen sancıdan bağırdıkca yanındakiler de stres yapıcak hoş bi an değil yani bence o an.

esma sendemi cnm ya aranzda en küçük benmdr sanırım ama o bebği ilk kucağma alıp ilk onla gözgöze gelmeyi istediğim için sırf normal doğum istiyoruuuuuummm tabi allahm bilir gerçi ben normal yapamam gibi gelio benm ilişkide bile acıma oluodu ama gene de normal istiorum korkudan sezeryana sooooooonnn..doğanın kanunu normal doğum sizlern onalrdan ne eksiğinz var sen ıkınamazmısın gayet ıkınırsın sapasağlamsın maşallh ee daha neee..sağlığın açıısndan normal doğuuuum..

normal doğum yapmayı okadar istiyorum ki...inşallah nasip olur..öyle epidural filan da istemiyorum..Allah'ım inşallah kolay bi doğum nasip eder hepimize,mutlaka sancısı ağrısı olucak ama onu hissederek doğurmayı doğar doğmaz görmeyi koynuma almayı çok istiyorum..babası da yanımda olsun tutsun elimi,ben anırdıkça saçımı okşasın geçti bebeim die...

oyyy icim civil civil olduuuuuuuuuuuu heyecan bastiiii :asigim::asigim::asigim:

İnşallah Allah gönlüne göre versin cnm

ay ben bukdr normal die die kendm sezeryan oluomşm ay bide bende guatr var bakalım hyrlısı allahm hepmize kolay doğumlar nasip etsiiinnn amiiiinn:=))):)
kıslar ben çıkıorum hepinize ii akşamlar kendnize ve beşlere çooook ii bakınnn..oc başnda durupta çişinizi yapmamazlık yapmayın(benim gibi)öptm herkesi:=)

nann zuzum romantik romantik okurken, ne güzel yazmış aynı benim yapmak istediklerim diye düşünürken "ben anırdıkça" lafınla kopardın, delüükaydirigubbakcemile3

QUOTE=ELALI;6301535]nann zuzum romantik romantik okurken, ne güzel yazmış aynı benim yapmak istediklerim diye düşünürken "ben anırdıkça" lafınla kopardın, delüükaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hhahahaah anırdıkça demek ha oda güsel hahaha

allah gönlümüze göre versin kıslar ya bende doktorumdan memunum erkek doktorum bencede erkekler daha iyi ay ne bilim kafam karıştı valla hele o zaman gelsin bakcaz artık evde dogurmayalımdakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…