doguma 4 kisi kadar girebiliyor diye biliyorum ben, burda öyle
çüş fatoşcum oldu bütün sülale girsin biz bi kocayı alamıoz ahahahahh ohh valla
cnm ben epidureli tavs etmedm etmiorumda ben sana korkudan dolayı sezeryan yapamamnı söledim tatlım düşünsene bebğini kucağna alcak tek kişisin sezeryanda öle değil bi sürü avntajı vr norml doğmun
epidurali neden tavsiye etmiyosun anlayamadım, birçok doktor öneriyor, ben de yaptım çok memnunum, ikinciyi de öyle düşünüyorum inşallah bir aksilik olmazsa.
doğuma hasta yakını almayan hastenelerin almama sebebi de şuymuş kızlar: tv de cok meshur bi kadın dogumcu cıkmıstı o anlatmıştı unuttum şimdi adını. dogum yapacak hanımın kocası elde kamerayla girer diyor, zaten kocanın arkasına 1tane hastabakıcı dikeriz hemen diyo. karına kesiyi attıgımız gibi % 70 i düşer bayılır , hastabakıcı da onu tutar demişti kopmuştum gülmekten:)))))) hastayı bırakıp onunla ugrasmaktansa prensip olarak bazı hasteneler almıyomuş kimseyi bu yüzden . hahahahahaa
anladım tatlım yani sende haklısın aslnda bende veremem ama napalım ben suat beye çok güveniyorum..askbuya oda aklımda ama oranın dogum çok pahalı tatlım yaaa o kadar vermem yani
sende tatlı ye cnm bzmkinin talı yemş halydi gerçi ama nese:))doktor erkek dediyse öyledir cnm başkalarını boşver doktordaniyimi bilicekler...
seninkide şimdidenn inatmışş haaaa bende umutmazsam çikolata yiyim gerçi bizimkii zıplıyo maşallah yerinde durmuyor...
öle tabi fatoşcum hiç belli olmuo benim eltimde normal yapacaktı ama doktor bebek kilolu yapamazsın demiş mecbur sezeryan oldu o o zaman belli oalcak artık
epidurali neden tavsiye etmiyosun anlayamadım, birçok doktor öneriyor, ben de yaptım çok memnunum, ikinciyi de öyle düşünüyorum inşallah bir aksilik olmazsa.
heherhe cnm yaaa anlatamadm kendiömiD
şimdi sen epidural demişsin nası bişi arştrmadım bilmiorum ben isteğe bağlı sezeryana karşıyım vazgeçrmeye çalşıorum sezeryandan arkları arkadaşmda duymş epidural ıkınmaları hissetmediğinden bebekte kasılma meydna geliomşş ohh beee anlattım hele şkürrr:da.s.
Tabi birde o var sancı odasında yanlız tutuyormuş çoğu hastane ne anne ne abla ne eş kimseyi kabul etmiyorlarmış onuda sorun bence
Kızlar ne dersek diyelimmm kısmet neyse o oluyor.. onun için hiç şartlandırmıyorum kendimiii korkudan dolayı sezeryan diyorum ama en doğalının sağlıklı olanın normal olduğunu biliyorum.onun için zamana bırakıyorumm...netden okuduklarıma kalırsa sezeryan diyipde normal doğum yapanda var normal diyipde sezeryan yapanda.şartlar ne için uygunsa o olmalıı bence....
normal doğum yapmayı okadar istiyorum ki...inşallah nasip olur..öyle epidural filan da istemiyorum..Allah'ım inşallah kolay bi doğum nasip eder hepimize,mutlaka sancısı ağrısı olucak ama onu hissederek doğurmayı doğar doğmaz görmeyi koynuma almayı çok istiyorum..babası da yanımda olsun tutsun elimi,ben anırdıkça saçımı okşasın geçti bebeim die...
heherhe cnm yaaa anlatamadm kendiömiD
şimdi sen epidural demişsin nası bişi arştrmadım bilmiorum ben isteğe bağlı sezeryana karşıyım vazgeçrmeye çalşıorum sezeryandan arkları arkadaşmda duymş epidural ıkınmaları hissetmediğinden bebekte kasılma meydna geliomşş ohh beee anlattım hele şkürrr:da.s.
yok be canım hiçbişi olmuyo, gayet de hissediyosun, bence insanları sezeryana yönlendirmek için ortaya atılıyor böyle laflar.. seninle aynı fikirdeyim, sonuna kadar normalde direnmekte fayda var.
ama tabi herkesin kendi kararı......
normal doğum yapmayı okadar istiyorum ki...inşallah nasip olur..öyle epidural filan da istemiyorum..Allah'ım inşallah kolay bi doğum nasip eder hepimize,mutlaka sancısı ağrısı olucak ama onu hissederek doğurmayı doğar doğmaz görmeyi koynuma almayı çok istiyorum..babası da yanımda olsun tutsun elimi,ben anırdıkça saçımı okşasın geçti bebeim die...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?