ayy çok fena pempem yaa..insan korkar gerilirrr
yakınız pembeciğim bende güngörendeyimm yerimseniben
benım hastane nisa hastanesi kızlar. normal 325, sezeryan 525. epudral istersen + 300 veriyosun. odalar tek kişilik. doğumhane de sancı odaları da tek kişilik. bilginiz olsun.
benım hastane nisa hastanesi kızlar. normal 325, sezeryan 525. epudral istersen + 300 veriyosun. odalar tek kişilik. doğumhane de sancı odaları da tek kişilik. bilginiz olsun.
nisa da dogumhane tek kişilikmi aaa ben orda dogurcam o zaman heheheh eşimde girebilir o zaman ben bunu bi araştırım
nisa da dogumhane tek kişilikmi aaa ben orda dogurcam o zaman heheheh eşimde girebilir o zaman ben bunu bi araştırım
geldim ben kızlar, doğum muhabbeti açmışınızz oh ohh,
y aben normal asla yapamam gibi geliyo yarısında dayanamam yeter falan derim gibi geliyo bana.annem de çatı darlığından çok zor doğum yapmış, o zaman sezeryan çok yaygın olmadıgından mecbur normal doğurmuş, korkmuş kadın kardeş mardeş de yapmamış bana. o yüzden ben de korkuyom normalden.
sezeryan da ameliyat yani harbiden, iyileşmesi zor onun da. amann ya bilmiyorum ff daraldım.[/QUOT
yaaa cnlarım saçmalamayın yaaa şukadrını söleym korkuorum die sezeryana sakn girmeynn..norml doğum gibisi varmıya için tertemz temzlenio yeni doğmş gibi oluosunn ve en önemlisi bebğni ilk sen görceksn düşünsene onunçıktığında ağlayışını senn kucağna verişini senn kokunu almadan susmayışını onunla ilk gözgöze geldiğini bu korkuya değer bence ben sırf onu ilk ben göreim die normal istiorum ama hayrlısı artık rabbim bilir ama dr önermedikçe sezeryan yapmayın derim ben artık şu nisa hast baya uygunmuş yaa şaşırdım vallahiiiiCADIARZU
askbuyacım 14+4 ken vajinal muayenemi oldun cnm?
elalımm kızların çoğu istanbulda zaten süper olar wolla.....sizde orada buluşunnn oyy oyy çok güsel olacakkkkyerimseniben
evet canım ya eşimin girmesini çok istiyorum eşimde istio ama benim hastanemde böle bişe olmucak maalesef napcamı şaşırdım o yüsden arayışa girdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?