2009 Ekim Anneleri

efet banada ürkütücü geldi de benim hastanemde yatma odaları tek tek özel odalar ama dogumhanede aynı anda bi kaç dogum olabiliomuş denk gelirse yanı arada bölmeler var görmüosun ama sesleri duyuyosun tabi bende ürktüm biraz yani ya aynı anda başka dogumda olursa o kadın çok bagırırsa bende strese girer doguramazsam felan die

görüşürüz lalcim kendinede bebişide iyi bak...
öpüldün tatlım...

geldim ben kızlar, doğum muhabbeti açmışınızz oh ohh,
y aben normal asla yapamam gibi geliyo yarısında dayanamam yeter falan derim gibi geliyo bana.annem de çatı darlığından çok zor doğum yapmış, o zaman sezeryan çok yaygın olmadıgından mecbur normal doğurmuş, korkmuş kadın kardeş mardeş de yapmamış bana. o yüzden ben de korkuyom normalden.
sezeryan da ameliyat yani harbiden, iyileşmesi zor onun da. amann ya bilmiyorum ff daraldım.

benım hastane nisa hastanesi kızlar. normal 325, sezeryan 525. epudral istersen + 300 veriyosun. odalar tek kişilik. doğumhane de sancı odaları da tek kişilik. bilginiz olsun.

nisa da dogumhane tek kişilikmi aaa ben orda dogurcam o zaman heheheh eşimde girebilir o zaman ben bunu bi araştırım

esma cnm ben 14+4 ken gittim çikolata yedim gittim ve dr benle yarım satti geçik uğraştı bi inat bi inat sorma bacak bacak üstne atmş sonra cihazla darbeler yaptı bacaklerını yengeç gibi açıp kapadı hemen kapıordu göremioduk dr zor pozisyonlardan bakmaya çalşıorıum dedi sonra erkek dedi ben inanamdm yüzde yüzmü dedim evt dedi ama istyersen vajinal muayende edeym dedi vajinal ult grdim gene inat sorma gtsn adam dedi bu kdr inat görmedm ben dedi ama gene erkek dedi artık hyrlısı herkes senn kızın olcak dio dr erkek dio sanki drdan daa ii biliolar beni nası deli ediolar yhaaa(

benım hastane nisa hastanesi kızlar. normal 325, sezeryan 525. epudral istersen + 300 veriyosun. odalar tek kişilik. doğumhane de sancı odaları da tek kişilik. bilginiz olsun.

çok iyiymiş fiyatlar cnmm yaaa uff ben dr değiştiremiyorum çok güveniyorum ilk doğumuda o yaptı zaten özeline gidiyorum o yüzden zaten anlaşmalı hastanesinde ancak yapıcam doğumu off off :çok üzgünüm:

evet canım ya eşimin girmesini çok istiyorum eşimde istio ama benim hastanemde böle bişe olmucak maalesef napcamı şaşırdım o yüsden arayışa girdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…