2009 Ekim Anneleri

saol canım hoş buldum... kızlar ya ben pazartesi doktora gidicem acaba cinsiyeti belli olur mu ya çok merak ediyorum..??? pazartesi günü tam 14 haftalık olucam .. tecrübeli hanımlar sizi bekliyorum..:dance::dance:

Bebişin gösterrirse kendini büyük ihtimalle belli olur benim 11+4 de belli olduu...

kızlar ne çok kaynatmışsınız öğleden beri offf oku oku bititremedim...hastaneler dr lar fiyatlar almış başını gitmiş...benim ilk çocuğum sezeryan o yüzden yine sezeryan olucam ve ben ayıldığım gibi bebeğimi emzirdim öyle bir sorunum olmadı göğüs ucu yaralarını saymazsak.....bende medical parka suat beye gidiyorum ve memnunum umarım hep öyle devam eder...istanbulda buluşursanız bende gelirim ama avrupa yakası olsa iyi olur...bahçelievlerdeyim bende buralarda bir alışveriş merkezinde toplansak ne güzel olur dimi...

ekim anneeeleri nasilsiniz yaaa
aramiza liste girdi yaaa( KURTARIN BENI SU DERTTEN
benim gicik program tum satlari karistirmis oturdum kac saat onunla ugrastimm !
neyseki hallettim gibi ama bir zati muhtereme devredecegim varsa gonullu buyursun lutfen:)))

nurcum liste yapmak zor iştir benimde bir topiğim var hergün düzenlemek zorunda kalıyorum...senin listede benimde dikkatimi çekti benim sat 2 ocakken 1 ocak olmuştu...kolay gelsin sana canım ...

gizemm bende asabi takiliyorum tatlim 13.haftaya girmemle birlikte nedense bende bir asabiyet basladi keyfim yok esimle tartisip duruyorum

nefes alıp vermek çok önemliymiş kıslar pınar altug bile epidurialsiz normal dogurdu bizmi doguramıcaz:mymeka: konsantre nefes alıp vermek lazımmış açılma için ben bi pilatese başlım anlatcam size

mesajını gorunce yazmadan edemedım.bende normal doğum yaptıım ve öğrendıım tum nefes teknıklerı cok ıse yaradı kızlar.gercekten onemlı.sporunuzu,egzersızınızı,yuruyusunuzu,nefes calsmalarınzı ıhmal etmeyın lutfen..a.s.a.s.a.s.

citir pitir cok haklisin sagol tavsiyen icin bende normal dogum yapmak istiyorum ins.
bir arkdasim 10 gun once sezeryanla dogum yapti bebege birsey olmasin diye kendini eve kapadi yedi icti yatti eee tabi normal dogum yapmasida cok zordu..yuruyus cok onemli...

yaa nurefsannnn bende eşimle devamlı kavga halindeyim valla adam beni boşucak bu gidiişle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…