2009 Ekim Anneleri

simaysicim benimde bebekim erkek 16.haftadayım 14.haftada ögrendim canım:))bende sagda taşıyorum bebekimi ama agrı felan hissetmiyorum canım yatarken kan pompalama damarları sagdan geçtigi için sola yatarsak bebeke daha rahat kan gidiomuş canım

günaydın güzel anneler...ayyy zuzucum bende öyle hırsız rüyaları çok görüyorum uyandıktan sonra korkudan hiç uyuyamıyorum...hele bu ara hastalık oldu sanki evde hep biri varmış gibi geliyo...uyandımmı direk koridora gözüm gidiyo birisi varmı diye...paranoyak oldum resmen...seni çok iyi anlıyorum canım..hamilelikten herhal bunlar...

zuzucum canım geçmiş olsun rüya magdurum:) bu dönemlerde böle saçma rüyalar çok görcez sanırım geçen bende buna benzer bü rüya gördüm genelde karanlıkta oluyorum eşimi arıyoum korkuyorum dünden önceki geçede bi alışverişmerkezinin wc sinde beni bıçaklıcaktı kıs bi adam aynı rüya bak o anda uyandım kocaman bi bıçaktı baktım rüyada bıçake erkek bebekmiş:)))

saolun cannarım..hamişşlik kabusu işte ama beni uyandıktan sonrası çok sarstı..o kalp atışlarımı anlatmamın imkanı yok..we bi 15 dk filan öölece sürdü..kalbimin oraya bıçak batmış gibi acıyodu..ciddi ciddi ölüyorum sandım tarifini yapamıyorum...

zuzu korkunç bir rüyaymş bende gece kötü rüyalar gördüm..okadr kafana takma üstnde durma psikolojk olrk etklenrsn..bu aylarda oluo sanırım genelde hamleler görürü rüya çünkü sürekli aklımz bebişte bişimi oldu die..nese dediğim gibi kafana takma üstnde durma.

simaysi gözün aydın canım....
evet ya kızlar bugün istanbulda hava çok sıkıcı nerdeyse yağmur boşalmak üzere...inat gibi benim oğlanda bugün yüzmeye başlıyo havaya bak...inşallah çocuğu üşütmem...

yaaa kıslar bendemi anormallik var ben bişey görmüyom, hamilelikte görülürmü illa böle rüyalar:sm_confused:

nann zuzum senin kızının boncuğunun orda pipimi oluşmaya başladı acep :))
bıçak erkek bebek :))

simaysicim gözün aydın cnm, maşallah oğluşuna...

Canım çok teşekkürler....Senin oğlun varmış,ikincisi kız mı?

benim bugeceki rüyam çok ilginçti kontrole gidiyom dr a bebeği karnımdan çıkarıp kontrol ediyo diyom bişey olmazmı olmaz diyo...ondan sonra cinsiyetini soruyom erkeğe benziyo ama dur diyo yok deil buraya kan pıhtısı tıkanmış o pipiye benziyo diyo onu çıkartıp alıyo o zaman cinsiyeti kız oluyo...sonra bebek bana bakıp gülüyo elini alıp emiyo...hem gerildim rüyamda hem hoşuma gitti ...gözleride yeşildi bebeğimin çok tatlıydı...bu cinsiyet meselesi kafamı karman çorman etti rüyalarıma sıçradı artık...

Allah kalbine göre verir işallah,ben erkek olacağı için çok mutluyum,hep içimden bu geçiyordu...

bu arada geçmişi okumadnz galba dedimki burda metroportta yada kadirhasta buluşalm demştim.heöm merk edenler medicalin doğum hanesinide gezerz fikirler alırızz..zeynep senn bulşmayı beklemene gerek yok iki sokak arkamdasn alttarafı çık gelde burdan yazalm kızlara:):

nann zuzum senin kızının boncuğunun orda pipimi oluşmaya başladı acep :))
bıçak erkek bebek :))

çatlakkkkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

yawrum senin drler kafanı iiicene karıştırdı ya ondan sanırsam..ama enteresanmış he alıp bakıyo filan:))

DDDandan öle deme kıs:mymeka: üzme benii:çok üzgünüm:
yaa cidden hepiniz görüyosanız bende bişeymi var yaakafamçokkarıştı

zeynep senin rüyada benim 4 aylık bebegi dogurup sonra geri içime koymalarına benzemiş hahahahha ayy hep aynı rüyalar yaaaa

ela 3-5 kabus gör de aklın başına gelsin delü..haline şükret nann..anamzı ağladı 2 aydır kabus görmekten..:mymeka:

kızlar uçuk kremi kullanabiliomuyusss war mı bi şeysiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…