2009 Ekim Anneleri

Bebişin gösterrirse kendini büyük ihtimalle belli olur benim 11+4 de belli olduu...
senn nası okadr erken belli oldu yahu dr sölemes normalde ki maşallah bebişine 3 aylık bile olmamş oluo osamanCADIARZU

evt evt burda alşverş merkesnde özellkle kadirhas ve metroportta buluşabilirz.kadirhasta buluşursak bebelere bişiler bakarıs,metroporttoda tanşma faslı olur ikiside uyarr..hem medicalide gezerz doğumhanesini merak edenler için ii olur...zeynep sen buşlşmayı bekleme şekerm 2 sokak arkandayn kalk gel dedikodu yapalm bol bol:):):)sırnaşık şey:enbuyukkk:

bu arada herkese günaydn ben gene erkenciyim..babamızı yolcu ettktenn sonra uyku tutmuo çalışan anneler nese de bana ne oluosa:):):hihihhih:Ç):

günaaaaydııııın...dün biraz dolaştım kendime batik mağazasından bir bluz aldım...stres attım...bugün iyiyim...dün ağlayınca sonrada dolaşınca geçti bunalımım...:)sizlerden naber?

ya sorma cnm ya uyku tutmuo beni erkenden kalkıorum ama akşam saat 8 olduumu resmen bayılıyorumm tavuklar gibi oldum erken yatıp erken kalkıorum:):)

kızlar merhaba birşey sormak istiyorum.Ben 15.haftadayım.bir hafta önce cinsiyeti öğrendik çok şükür.Ben bebeği sağ tarafımda taşıyorum ve ne yazıkki sağ tarafıma psikolojik olarak yatamıyorum.Hep sola doğru yatıyorum.Sanki ağrıyormuş gibi geliyor.Aranızda yatış pozisyonu benim gibi kısıtlı olan var mı ya da doktorundan bu konuda tavsiye alan var mı?Paylaşırsanız çok sevinirim..

cinsiyet ney simaysicim yazmamışsın:) benim doktorum sırtüstü yatma dedi genelde sol tarafa yat dedi sagada yatabilirsin dedi ben genelde sola yatıyorum

günaydın kuzucuklarumm..canım sıkkın çok kötü bi gece geçirdim..sabah sabah kafa ütülemiyim die annatmıcaktım ama duramadım..dün gece yatarken tam da içimden çok şükür kabuslar bitti diye geçiriyodum..kendi kendine nazar değdiren başka şaşkın warmıdır benden başka bilmiyorum..rüyamda akşam dışardan ewe geliyorum..bizim ew en üst katta..asansör bozuluyo sonra geliyorum nihayet kata..ama apartmanın koridor ışıkları yanmıyo bozuk heryer karanlık..ewin kapısına geliyorum kapı aralık gibi tık diye açılıyo hemen..tam giricem minik bi elfeneri ışığının içerde gezdiğini görüyorum..önce acaba diyorum sonra yok cnm yoldan geçen arabaların farlarının yansımasıdır diyip tam içeri dalıcakken saçmalama diyorum 8. kata far mı yansır..bağırmaya başlıyorum ne işin war ewimde defol gitt diyee sonra karşı komşumun kapısını yumrukluyorum kapı aralık..kapıya çıkıyo komşu söylüyorum içeri geç diyo üzerimi değiştircem..o esnada sokak kapısı açık,ben komşunun antresindeyim we benim dairemde bi slüet görüyorum biri kaçmaya çalışıo çığlık atıyorum komşuya içeri sesleniyorum abi koş burda diye..komşu gelemden hırsız içeri dalıyo elindeki bıçağı bana doğru sallamaya başlıyo..okadar korkuyorum ki ya karnıma saplarsa bebeğime nolur diye düşünüyorum..o sırada komşu arkadan gelip bi şekilde yakalıyo hırsızı..sıçradım uyandım..nası terlemişim saçlarımbile sırılsıklam olmuş..bi süre kalkamadım kalbim deli gibi atıyo..lawaboya gittim bütün ışıkları aça aça..su içtim yattım.ama titriyorum korkudan..deli gibi terliyorum we kalbimin atışı okadar hızlandıki sırtüstü yatarken ensemden şakaklarımdan dokunmadığım halde sayabiliyorum ritmini..dedim kriz filan geçiriyorum heralde..off berbat bi geceydi..gözüm odanın kapısında biri mi gircek diye nası etkilendiysem..şimdi de baktım uçuk çıkıyo dudağımda...çok uzun oldu demi..sorry..napim anlatmadan duramadım...

Son düzenleme:
cinsiyet ney simaysicim yazmamışsın:) benim doktorum sırtüstü yatma dedi genelde sol tarafa yat dedi sagada yatabilirsin dedi ben genelde sola yatıyorum
Erkekmiş bizimki,çok sevindik,sağlıklı olsunda farketmez zaten,demek sırtüstü uzanmamak lazım,senin yatarken ağrın sızın oluyor mu?Bebeği nerde taşıyorsun billiyor musun,cinsiyet ne?Biraz fazla soru sordum galiba...hihoyyyt

günaydın kızlaaarrrrr
hava yağmurlu biz miskin nasıl geççek bakalım gün
zuzucum rüyanı hayırlara yoralım

Günaydın kızlar herkesea.s.

Zuzum cnm benim:teselli: bende üzüldüm yazdıklarını okuyunca:çok üzgünüm:
Rüyaa işte adı üstünde, çok düşünmemeye çalış bitanemyerimseniben
gece yatarken 3 kez ayetel kürsi oku cnm, rahatlatacaktır seni ve kötülüklerden koruyacaktır...
Rüyan hakkında yapabilecek tek yorumum rüyada bıçak görünce oğlan olurmuş bebek ama senin kızın olcek anlamadım bu işi:sm_confused:
bunuda bana kayınvalidem söledi 3 oğlundada rüyasında bıçak görmüş 1 kızında boncuk görmüşkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…