tatlım geç yumurtlamışsındır belkimm
senn nası okadr erken belli oldu yahu dr sölemes normalde ki maşallah bebişine 3 aylık bile olmamş oluo osamanCADIARZUBebişin gösterrirse kendini büyük ihtimalle belli olur benim 11+4 de belli olduu...
kızlar ne çok kaynatmışsınız öğleden beri offf oku oku bititremedim...hastaneler dr lar fiyatlar almış başını gitmiş...benim ilk çocuğum sezeryan o yüzden yine sezeryan olucam ve ben ayıldığım gibi bebeğimi emzirdim öyle bir sorunum olmadı göğüs ucu yaralarını saymazsak.....bende medical parka suat beye gidiyorum ve memnunum umarım hep öyle devam eder...istanbulda buluşursanız bende gelirim ama avrupa yakası olsa iyi olur...bahçelievlerdeyim bende buralarda bir alışveriş merkezinde toplansak ne güzel olur dimi...
bu arada herkese günaydn ben gene erkenciyim..babamızı yolcu ettktenn sonra uyku tutmuo çalışan anneler nese de bana ne oluosa:):):hihihhih:Ç):
Erkekmiş bizimki,çok sevindik,sağlıklı olsunda farketmez zaten,demek sırtüstü uzanmamak lazım,senin yatarken ağrın sızın oluyor mu?Bebeği nerde taşıyorsun billiyor musun,cinsiyet ne?Biraz fazla soru sordum galiba...hihoyyytcinsiyet ney simaysicim yazmamışsın:) benim doktorum sırtüstü yatma dedi genelde sol tarafa yat dedi sagada yatabilirsin dedi ben genelde sola yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?