2009 Ekim Anneleri

Günaydinn kizlarrrrrrrr nasilsinizzzz?? ne var ne yokk??

canim merhaba bende sol tarafa yatmak gerekmis diye okudum ama imkansiz bende sirt üstü yatinca agrilarim oluyor ama belimden sorunum oldugu icin. sol tarafima yatinca sanki bebegi eziyormusum gibi gleiyor yani nasil diyim orda bi agri oluyor.. ben en rahat sagimda yatabiliyorum

zuzummm canimm gedcmis olsun valla oku^rken kendimi korku filmin icinde sandim sen nasil korkmican canim benim.. bende cok kabulsar görüyordum ve inan bana esim 5de ise gidiyor ben 8de, o giderken uyanmazsam iyi uyanirsam korkudan uyuyamiyorum :S. Rüyalara takilmiyalim tatlim. rüyalara takilsaydim esimle aram cok kötü olurdu muahha. bende bu gece masmavi bir deniiz gördüm su gördüm cok güzeldi.. ve rus pazarina gidiyormusum :uhm:

yaaa kıslar bendemi anormallik var ben bişey görmüyom, hamilelikte görülürmü illa böle rüyalar:sm_confused:

nannn sende haa ne gösel iste ahahahahha

evetttttttttt bugün 13. haftamaaa girdiiim yai doktorlara göreee 14 demiii bi doktora dogruuu geziversem mii neee heee dandannnn muahahaha

kıs fatoş bi kaç gün daha bekle böle bi 13+3 felan ol bi git bakalım ben 13+3 ögrendim ya sölerler bencedelikafadulden

ela 3-5 kabus gör de aklın başına gelsin delü..haline şükret nann..anamzı ağladı 2 aydır kabus görmekten..:mymeka:

kızlar uçuk kremi kullanabiliomuyusss war mı bi şeysiii

doğru cnm görmemek daha iyide nebilim hepiniz hep bi ağızdan diyince 3,5 attımdelikafadulden
bu arada uçuk kremi falan kullanma, iyi olmadını duymuştum, bırak kendisi keçer bi kaç güne kadar, çok zorda kalırsan karbonat sür:lepi:

bu Dandan beni tedirgin etti onda şeyettim:lepi:

ya kısım ne üsülüon töbe töbeee bende hiç kusmadım bulanmadım ben nası hamileyim o saman alla alla:mymeka:

şuna bak bee hem söv, hemde sevkafamçokkarıştı
iyiki bu örneği verdin rahatım şincikyerimseniben

ama ama amaa kocaman olursaaa..çirkin olursaamm..karbonatı bitarafından uyduruyosun kesin demi

off zeynepp ben gidicem salı günü suat beye benmde kafama takık cnsyet meselesi sen nesamn gidicenn

ben 27 sinde gidicem net bişey demezse boğarım onu artık...

Allah kalbine göre verir işallah,ben erkek olacağı için çok mutluyum,hep içimden bu geçiyordu...

ne güzel canım allah gönlüne göre vermiş...

okumadım geçmişi canım evet kadir has olsa ityi olur çocukları olanlar orda rahat eder mesela ben:)))))))) evet canım aslında dibimdesin biz birbirimizi görmüşüzdür belkide...

yawrum senin drler kafanı iiicene karıştırdı ya ondan sanırsam..ama enteresanmış he alıp bakıyo filan:))
[/QUOTE]

evet zuzucum hep bu dr ların yüzünden((((((

zeynep senin rüyada benim 4 aylık bebegi dogurup sonra geri içime koymalarına benzemiş hahahahha ayy hep aynı rüyalar yaaaa

evet ya rüyalar birbirlerine ne kadar çok benziyo benimkide sonra içeri soktu bebeği tekrar...demekki bunlar fiks hamilelik rüyaları....(((((((((((((

len ben ne dedimde tedirgin oldun iilikte yaramıo yaw:mymeka:

bencede karbonatı uyduruo zuzu o sidike dökülüp gebelik testi yapılıo die biliom ben hahahahahahahahahhah

len ben ne dedimde tedirgin oldun iilikte yaramıo yaw:mymeka:

bencede karbonatı uyduruo zuzu o sidike dökülüp gebelik testi yapılıo die biliom ben hahahahahahahahahhah

:roflol: yaff dandanım ben bu elanın ipiynen kuyuya inermiyim zati..kıskanç karı kesin güzeliimi kıskanıyo da ondan sööledikaydirigubbakcemile2

evt zeynep kadirhas ii olur bencede bizlerde bebişlere bişiler bakarısss..huuuu ya kıslar kmse neden cvb vermioooooo..nesaman buluşcaz onu konşuoruzzzzz umrnzda diiiiiillklava:

kız zuzu karbonatı sürüpte köpürmeyesin sonram:)))))) şaka maka ağız yaralarınd akarbonatın kullanıldığını biliyorum bende....

hhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
isssssssssstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnbuuuuuuuuuuuulllulaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sinirleniorum ma haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:

bencede kıskanıo bu hatun seni el atmalık felanda demişti hatırlıosankaydirigubbakcemile3

kıslar buluşma konuştugunuzu görüom aşkolsun ama benim kociş biraz nası desem adana erkegi iştekaydirigubbakcemile3beni bırakmaz ki gelim o yüzden girmiom bu konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…