kızlar merhaba birşey sormak istiyorum.Ben 15.haftadayım.bir hafta önce cinsiyeti öğrendik çok şükür.Ben bebeği sağ tarafımda taşıyorum ve ne yazıkki sağ tarafıma psikolojik olarak yatamıyorum.Hep sola doğru yatıyorum.Sanki ağrıyormuş gibi geliyor.Aranızda yatış pozisyonu benim gibi kısıtlı olan var mı ya da doktorundan bu konuda tavsiye alan var mı?Paylaşırsanız çok sevinirim..
günaydın kuzucuklarumm..canım sıkkın çok kötü bi gece geçirdim..sabah sabah kafa ütülemiyim die annatmıcaktım ama duramadım..dün gece yatarken tam da içimden çok şükür kabuslar bitti diye geçiriyodum..kendi kendine nazar değdiren başka şaşkın warmıdır benden başka bilmiyorum..rüyamda akşam dışardan ewe geliyorum..bizim ew en üst katta..asansör bozuluyo sonra geliyorum nihayet kata..ama apartmanın koridor ışıkları yanmıyo bozuk heryer karanlık..ewin kapısına geliyorum kapı aralık gibi tık diye açılıyo hemen..tam giricem minik bi elfeneri ışığının içerde gezdiğini görüyorum..önce acaba diyorum sonra yok cnm yoldan geçen arabaların farlarının yansımasıdır diyip tam içeri dalıcakken saçmalama diyorum 8. kata far mı yansır..bağırmaya başlıyorum ne işin war ewimde defol gitt diyee sonra karşı komşumun kapısını yumrukluyorum kapı aralık..kapıya çıkıyo komşu söylüyorum içeri geç diyo üzerimi değiştircem..o esnada sokak kapısı açık,ben komşunun antresindeyim we benim dairemde bi slüet görüyorum biri kaçmaya çalışıo çığlık atıyorum komşuya içeri sesleniyorum abi koş burda diye..komşu gelemden hırsız içeri dalıyo elindeki bıçağı bana doğru sallamaya başlıyo..okadar korkuyorum ki ya karnıma saplarsa bebeğime nolur diye düşünüyorum..o sırada komşu arkadan gelip bi şekilde yakalıyo hırsızı..sıçradım uyandım..nası terlemişim saçlarımbile sırılsıklam olmuş..bi süre kalkamadım kalbim deli gibi atıyo..lawaboya gittim bütün ışıkları aça aça..su içtim yattım.ama titriyorum korkudan..deli gibi terliyorum we kalbimin atışı okadar hızlandıki sırtüstü yatarken ensemden şakaklarımdan dokunmadığım halde sayabiliyorum ritmini..dedim kriz filan geçiriyorum heralde..off berbat bi geceydi..gözüm odanın kapısında biri mi gircek diye nası etkilendiysem..şimdi de baktım uçuk çıkıyo dudağımda...çok uzun oldu demi..sorry..napim anlatmadan duramadım...
yaaa kıslar bendemi anormallik var ben bişey görmüyom, hamilelikte görülürmü illa böle rüyalar:sm_confused:
kıs ela rüya görmüosun sen hamile degilmisin yoksa oo mayy godddddelikafadulden
zeynep senin rüyada benim 4 aylık bebegi dogurup sonra geri içime koymalarına benzemiş hahahahha ayy hep aynı rüyalar yaaaa
kıs zilli hatun nası gidio wcye alışabildinmiyerimseniben
ela 3-5 kabus gör de aklın başına gelsin delü..haline şükret nann..anamzı ağladı 2 aydır kabus görmekten..:mymeka:
kızlar uçuk kremi kullanabiliomuyusss war mı bi şeysiii
Günaydinn kizlarrrrrrrr nasilsinizzzz?? ne var ne yokk??
canim merhaba bende sol tarafa yatmak gerekmis diye okudum ama imkansiz bende sirt üstü yatinca agrilarim oluyor ama belimden sorunum oldugu icin. sol tarafima yatinca sanki bebegi eziyormusum gibi gleiyor yani nasil diyim orda bi agri oluyor.. ben en rahat sagimda yatabiliyorum
zuzummm canimm gedcmis olsun valla oku^rken kendimi korku filmin icinde sandim sen nasil korkmican canim benim.. bende cok kabulsar görüyordum ve inan bana esim 5de ise gidiyor ben 8de, o giderken uyanmazsam iyi uyanirsam korkudan uyuyamiyorum :S. Rüyalara takilmiyalim tatlim. rüyalara takilsaydim esimle aram cok kötü olurdu muahha. bende bu gece masmavi bir deniiz gördüm su gördüm cok güzeldi.. ve rus pazarina gidiyormusum :uhm:
nannn sende haa ne gösel iste ahahahahha
ya kısım ne üsülüon töbe töbeee bende hiç kusmadım bulanmadım ben nası hamileyim o saman alla alla:mymeka:
doğru cnm görmemek daha iyide nebilim hepiniz hep bi ağızdan diyince 3,5 attımdelikafadulden
bu arada uçuk kremi falan kullanma, iyi olmadını duymuştum, bırak kendisi keçer bi kaç güne kadar, çok zorda kalırsan karbonat sür:lepi:
bu Dandan beni tedirgin etti onda şeyettim:lepi:
şuna bak bee hem söv, hemde sevkafamçokkarıştı
iyiki bu örneği verdin rahatım şincikyerimseniben[/QUOTE]
hahahahahahhahahahaha
doğru cnm görmemek daha iyide nebilim hepiniz hep bi ağızdan diyince 3,5 attımdelikafadulden
bu arada uçuk kremi falan kullanma, iyi olmadını duymuştum, bırak kendisi keçer bi kaç güne kadar, çok zorda kalırsan karbonat sür:lepi:
off zeynepp ben gidicem salı günü suat beye benmde kafama takık cnsyet meselesi sen nesamn gidicenn
Allah kalbine göre verir işallah,ben erkek olacağı için çok mutluyum,hep içimden bu geçiyordu...
bu arada geçmişi okumadnz galba dedimki burda metroportta yada kadirhasta buluşalm demştim.heöm merk edenler medicalin doğum hanesinide gezerz fikirler alırızz..zeynep senn bulşmayı beklemene gerek yok iki sokak arkamdasn alttarafı çık gelde burdan yazalm kızlara:):
zeynep senin rüyada benim 4 aylık bebegi dogurup sonra geri içime koymalarına benzemiş hahahahha ayy hep aynı rüyalar yaaaa
len ben ne dedimde tedirgin oldun iilikte yaramıo yaw:mymeka:
bencede karbonatı uyduruo zuzu o sidike dökülüp gebelik testi yapılıo die biliom ben hahahahahahahahahhah
len ben ne dedimde tedirgin oldun iilikte yaramıo yaw:mymeka:
bencede karbonatı uyduruo zuzu o sidike dökülüp gebelik testi yapılıo die biliom ben hahahahahahahahahhah
evt zeynep kadirhas ii olur bencede bizlerde bebişlere bişiler bakarısss..huuuu ya kıslar kmse neden cvb vermioooooo..nesaman buluşcaz onu konşuoruzzzzz umrnzda diiiiiillklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?