aynı durumdayız cnmkaydirigubbakcemile5
evet canım çokda rahat kullandı yane ....6 yaşında çocuklar 118cm boyunda oluoo arkadaşlar çocukları büyütmeyin gözünüzdeeyerimseniben
elacım farklı ebatlarda bulabilirsin yanılmıosam bu park yatakllarındann....yerimseniben
elacım şimdi bi bakıım dedim ebatlarına 70*100 bile var....yerimseniben
elbet buluruz doğru yolu araştırmaya devam kaydirigubbakcemile5
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Arama
kızlar bi inceleyin bakın birsürü park yatak var burda fiyatları da var. yorumlar da var fikir olur.
çok ilginç, benim kızım karyolasında bile 3 yaşına kadar yatamadı, rahat dönemeyip uyanıyordu sürekli. büyük 90*190 yatak aldık 3 yaşında mecburen.
çok ii o saman lallcımm yaa
kapişş elacım kapiş
şimdi fikir danışım kıslar benim yatak odam büyük o büyüyen karyolalar sıgar yani rahat bende o yüsden ondan alım diom sonra büyüyünce küçük odam var oraya alırım çocuk odası yaparım diom mantıklı demi yani oyun parkı almama gerek yok ozaman ay kafam karışıo onlarda çok hoşuma gitti ama gereksiz yani dimi
70'100 cm. ufak değilmi kızlar ya. beşiklerin de boyu 100 cm zaten. alla alla.
çok ii o saman lallcımm yaa
kapişş elacım kapiş
şimdi fikir danışım kıslar benim yatak odam büyük o büyüyen karyolalar sıgar yani rahat bende o yüsden ondan alım diom sonra büyüyünce küçük odam var oraya alırım çocuk odası yaparım diom mantıklı demi yani oyun parkı almama gerek yok ozaman ay kafam karışıo onlarda çok hoşuma gitti ama gereksiz yani dimi
bitanem elacımın odası çok küçükmüşş...yerimsenibenodasına sığacak bişey arıooo:asigim:
Hepsiburada.com : FARLİN TAŞIMA KOLTUĞU | Bebek & Çocuk kıslar bakın çok uygun amazonun dedigi gibi beşik alıp bide bundan alabliriz
arkadaşlar bence 1-2 yaşına kadar beşik kullanılıyo daha sonra yatağa geçiliyo alıcamız şey kalıcı olmicak ama kullanışlı ve taşınabilir olmasına dikkat etmeliyiz yani odadan oday taşınabile yada katlananlar var misafirle tatile gideceksin çok pratik oluyo hemde az yer kaplıyo hemde kullanışlı ben 1 böyle beşik alıp birde bebek odası alıcam yataklı,dolaplı,şifoniyerli ve oyun havuzlu ayyy nasıl coştum şu cinsiyet belli olsa doktordan sonra çıkıp mobilyacıya gidicem :)
7-8 ay yanımızda yatacak kadar olsa yeterrkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?