2009 Ekim Anneleri

slm kızlarr nasılsınız bebişler ve siz çok giremiyorum ama takip ediyorum yazdıklarını

büyük ihtimal bi kız geliyo ekim bebişleri arasına doktor amcaya zorla söylettim ama iki hafta sonra kesinleşecek :CüvCüv:

yatak odası için küçük beşik almayı düşünenler park yatağı düşünsün derim gündüz istediğiniz yere götürüp bebeği yatırabiliyosunuz ve oyuncaklar vs.. ilgilerini çok çekiyomuş çevremde çok kullanan arkadaşım var

ayrıca boyutlarıda değişiyor chicco ve kraftınkiler küçük geldi benim gözüme
en büyük pierre cardinin park yatağı ve sallanabiliyor kılavuzuna görede 5 yaşına kadar kullanılabiliyo düşünenler bakabilir...kaydirigubbakcemile5

çok ii o saman lallcımm yaa

kapişş elacım kapiş

şimdi fikir danışım kıslar benim yatak odam büyük o büyüyen karyolalar sıgar yani rahat bende o yüsden ondan alım diom sonra büyüyünce küçük odam var oraya alırım çocuk odası yaparım diom mantıklı demi yani oyun parkı almama gerek yok ozaman ay kafam karışıo onlarda çok hoşuma gitti ama gereksiz yani dimi

evet canım çokda rahat kullandı yane ....6 yaşında çocuklar 118cm boyunda oluoo arkadaşlar çocukları büyütmeyin gözünüzdeeyerimseniben

çok ilginç, benim kızım karyolasında bile 3 yaşına kadar yatamadı, rahat dönemeyip uyanıyordu sürekli. büyük 90*190 yatak aldık 3 yaşında mecburen.

elacım farklı ebatlarda bulabilirsin yanılmıosam bu park yatakllarındann....yerimseniben

elacım şimdi bi bakıım dedim ebatlarına 70*100 bile var....yerimseniben

sağol lalcimmmŞenizŞenizŞeniz

elbet buluruz doğru yolu araştırmaya devam kaydirigubbakcemile5

yerimseniben

Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Arama
kızlar bi inceleyin bakın birsürü park yatak var burda fiyatları da var. yorumlar da var fikir olur.

mersüü cicimmŞeniz

çok ilginç, benim kızım karyolasında bile 3 yaşına kadar yatamadı, rahat dönemeyip uyanıyordu sürekli. büyük 90*190 yatak aldık 3 yaşında mecburen.

canım kızın için bişey diyemiyeceğimm...yatağını güle güle kullansınn....yerimseniben
ama inanki park yataklar çok kullanışlıyerimsenibenve kızım çokda rahat uyuduu....çevremde kullanan arkadaşlarda var çok memnunlarrr:asigim:

karyola al sen handancım. en mantıklısı o zaten.

cnm eğer ilerde bebek odası yapmak aklında varsa, ve istediğin yatak odana sığıyorsa;
ben senin yerinde olsam oda yaparım, beşiğini kendi odama alırım...
beşikle diğer gardırop gibi eşyalar aynı olur, hemde bebek kıyafetlerini koyacak yer sıkıntım olmaz...
ben oyun parkını çok gereksiz buluyorum, ve nerdeyse bi beşik kadarda yer kaplıyor...
eşşek sıpası oynasın oyuncaklarıyla yerde yetmiyomukaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bence 1-2 yaşına kadar beşik kullanılıyo daha sonra yatağa geçiliyo alıcamız şey kalıcı olmicak ama kullanışlı ve taşınabilir olmasına dikkat etmeliyiz yani odadan oday taşınabile yada katlananlar var misafirle tatile gideceksin çok pratik oluyo hemde az yer kaplıyo hemde kullanışlı ben 1 böyle beşik alıp birde bebek odası alıcam yataklı,dolaplı,şifoniyerli ve oyun havuzlu ayyy nasıl coştum şu cinsiyet belli olsa doktordan sonra çıkıp mobilyacıya gidicem :)

anakucağı tarzı gibi bişey şart kızlar bence. nerde durcak cocuk hep yatakta yatçak hali yok yanee.

aynen

7-8 ay yanımızda yatacak kadar olsa yeterrkaydirigubbakcemile3

ahhh ahhh o günler cabuk gelseeee :1hug:

tamam ben karar verdim büyüyen karyolamı alıcam ytak odama koyucam büyüyünce diger odaya taşır orayı bebek odası yaparım bide bu ana kucakından alıcam uygunundan hepsiburadada 63 tl bile var yani onuda evin içinde dolaştrmak mama yedirmek için hemde araabada kullanmak için ayy çok heyecanlandımmmmmmm yatagıda taksitle veriolar zaten 10 ay daha ne olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…