2009 Ekim Anneleri

handan bizde haftasonu carrefoura gittiğimizde eşiminde hoşuna gitti hemde çok ucuzdu...
bambular çok pahalı, bu bizim odaya sığar dedi, ama ben hala kararsızım...
bu park yatakların hepsi aynı boydamı oluyo acaba? ben zaten normal yatak yaptırcam bunun az küçüğü olsa daha iyi...

handan somon ağır olmuyormu sen nasıl yapıyorsun en çok somonu tavsiye ediyorlar ama ben cesaret edemedim çok yağlı ağır falan diyorlar

ya kıslar bu park yataklar benimde hoşuma gitmeye başladı ne kadar yatıo bebek bunun içinde acaba kaç yaşına kadar ?

canım 2008 yaz tatilinde gittiğimiz otelde kızım için odaya bu park yataklarından koymuşlar..ve kızım çok severek yattı uyudu..benim cadı 6,5 yaşındaaa....yerimseniben

selam kızlar ben geldimm,
yatak konusunu açmışsınız da dün ben bayağı bi netten araştırdım,. ben hem büyüyen karyola alıcam, çünkü hem dolabı çekmecesi falan var, hem de büyüyo, bebek odası gibi yatak. hem de ana kucağı alıcam, 8-9 aya kadar ana kucağı cok rahat oluyor çevremden biliyorum, mama yedirirken falan rahat oluyo hem bebiş anakucağında rahatça duruyo gün boyu. uyuyo da. ben böyle düşündüm kızlar. bi tane büyüyen karyola bi de anakucağı yani.

ben hepsi burada . comdan alıcam herşeyini. hem piyasanın altında fiyatlar hem herşey var hem dedükkan dükkan gezmemiş olcam.. zaten ordan alışveriş yaparım hep iyi oldu benim için.

lall yani 5 yaşında kıısın yatabildimi alla alla

amazncum bende senin gibi büyüyen karyola almayı düşünüyorum ana kucagıda ii fikir aslında

CNM ben 14 haftalığım benimde 2 gündür çok ağrıyodu gözümü açamıyodum bi yüksek çıkıyo bide küçük. doktor her gün düzenliölçmen lazım dedi.

bende bebeğime oda yapıcam ama ilk aylar yatak odasında yanıma koymam gerek bu yüzden yanımada ya 4-5 ay kullanabileceğim güzel bir beşik yada park yatak alıcam ama hangisi iyi olur bende araştırıp sorup duruyorum parka yatak rahat oluyormuş sonrada kullanabilirisin falan diyorlar

ela ne kadardı carrefourda canım ?? e sen yatak yaptırcaksan bunu nie alıosun daaha anlamadım

dandanım 177 miydi ne öle bişeyyerimseniben
yafrum benim küçük bi odam var oraya daha sonradan yatak olan beşiklerden, gardrop ve şifonyer yaptırıcam....
bu oda bizim yatak odasına biraz uzak mesafede, ve ilk aylarda yanımızda yatması gerekiyo...
benim bu yaptıracağım beşik büyüyüp yatak olandan olacağı için biraz büyükya hani, yatak odama sığmıyo yerim yok, bende küçük sepet tarzında bişeyler alırım odama diyodum...
fakat eşim bu park yatakları görünce dediki bunu öle böle sığdırırız hemde ucuz bundanda alabiliriz dedi, bende o yüzden diyom azcık ufakları yokmu diyee:sm_confused:
kapişşsengözlerimebaksanab

lall yani 5 yaşında kıısın yatabildimi alla alla

amazncum bende senin gibi büyüyen karyola almayı düşünüyorum ana kucagıda ii fikir aslında

evet canım çokda rahat kullandı yane ....6 yaşında çocuklar 118cm boyunda oluoo arkadaşlar çocukları büyütmeyin gözünüzdeeyerimseniben

aynı durumdayız cnmkaydirigubbakcemile5

evet canım çokda rahat kullandı yane ....6 yaşında çocuklar 118cm boyunda oluoo arkadaşlar çocukları büyütmeyin gözünüzdeeyerimseniben

ciddimi kız yatar diyosun yani. ne bilim benim gözüme küçük geldi valla ya. beşik gibi. o zaman düşünülebiliriyi fikir aslında. sne tecrübelisin bu konuda biliyon:)

elacım farklı ebatlarda bulabilirsin yanılmıosam bu park yatakllarındann....yerimseniben

ciddimi kız yatar diyosun yani. ne bilim benim gözüme küçük geldi valla ya. beşik gibi. o zaman düşünülebiliriyi fikir aslında. sne tecrübelisin bu konuda biliyon:)

cnm yatar merak etmee...:asigim:inanki yazın benim cadı yattı yanee...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…