ya kıslar bu park yataklar benimde hoşuma gitmeye başladı ne kadar yatıo bebek bunun içinde acaba kaç yaşına kadar ?
3 yaşına kadar yanii hımmmmCADIARZU
esma_memo_12
benimde pazar günü 14.7 / 10.4 çıktı. 3 gündür de çok başım ağrıyor.henüz doktora gitmedim. yarın ikili testim var. orada söyliycem. ama bvaş ağrım korkunç üç gündür. doktor sana ne söyledi. sen kaç haftalıksın
ela ne kadardı carrefourda canım ?? e sen yatak yaptırcaksan bunu nie alıosun daaha anlamadım
lall yani 5 yaşında kıısın yatabildimi alla alla
amazncum bende senin gibi büyüyen karyola almayı düşünüyorum ana kucagıda ii fikir aslında
bende bebeğime oda yapıcam ama ilk aylar yatak odasında yanıma koymam gerek bu yüzden yanımada ya 4-5 ay kullanabileceğim güzel bir beşik yada park yatak alıcam ama hangisi iyi olur bende araştırıp sorup duruyorum parka yatak rahat oluyormuş sonrada kullanabilirisin falan diyorlar
evet canım çokda rahat kullandı yane ....6 yaşında çocuklar 118cm boyunda oluoo arkadaşlar çocukları büyütmeyin gözünüzdeeyerimseniben
ciddimi kız yatar diyosun yani. ne bilim benim gözüme küçük geldi valla ya. beşik gibi. o zaman düşünülebiliriyi fikir aslında. sne tecrübelisin bu konuda biliyon:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?