tamam ben karar verdim büyüyen karyolamı alıcam ytak odama koyucam büyüyünce diger odaya taşır orayı bebek odası yaparım bide bu ana kucakından alıcam uygunundan hepsiburadada 63 tl bile var yani onuda evin içinde dolaştrmak mama yedirmek için hemde araabada kullanmak için ayy çok heyecanlandımmmmmmm yatagıda taksitle veriolar zaten 10 ay daha ne olsun:)
canım kızın için bişey diyemiyeceğimm...yatağını güle güle kullansınn....yerimseniben
ama inanki park yataklar çok kullanışlıyerimsenibenve kızım çokda rahat uyuduu....çevremde kullanan arkadaşlarda var çok memnunlarrr:asigim:
cnm acaip kullanışlı oluo bunlarrr....oto koltuğu olarakda kullanılabilio...en azından bendeki öle chicco dan almıştım kızıma.....:asigim:
lalcim bende hem oto koltuğu olarak kullanılan, hemde evin içinde yemek yedirirken felan kullanabileceğim, taşımada falan rahat olan bişey istiyorum...
sanırım en uygunu bunlar...
Bebek arabasının yanındada buna benzer şeyler var, 2li set olaraksatılanlardan, ben o şekilde takım olarak almak istiyorum, heralde onlarla bunlar aynı işlevi görüyodur ne dersin:sm_confused:
bende oda yapmayı düşünüyorum ilk aylarda yatak odasına koyacak ufak birşeyle arıyorum ve bunu buldum nasıl sizce
%100 Doğal
Kayın Ağacından yapılmıştır,
Sallanabilir ve sabitlenebilir ayaklar,
Kumaş:%100 pamuk,
Kolay montaj,
Sıvı Sızdırmaz yatak içi minder,
Pratik ve Ekonomik
Kurulu halde Boyutları.. E:48cm B:67cm Y:84cm
yada böyle birşey
lalcim bende hem oto koltuğu olarak kullanılan, hemde evin içinde yemek yedirirken felan kullanabileceğim, taşımada falan rahat olan bişey istiyorum...
sanırım en uygunu bunlar...
Bebek arabasının yanındada buna benzer şeyler var, 2li set olaraksatılanlardan, ben o şekilde takım olarak almak istiyorum, heralde onlarla bunlar aynı işlevi görüyodur ne dersin:sm_confused:
ben yeni üyeyim ve site konusunda fazlaca acemiyim. ama çok güzel bir site kadınlar kulü
bü:)
bende hamileyim 14 haftalık:) son adet günüm 5 ocak ve muhtemel doğum tarihi 12 ekim 2009 olucakmış:) inşallah herşey yolunda gider.
çok güsel amazon ama araba için kullanışlı olurmu bu model
elacım o araba yanında satılanlar pahalı sanki sen bilirsin ama böle alsan daha ucuz olabilir
çok güsel amazon ama araba için kullanışlı olurmu bu model
elacım o araba yanında satılanlar pahalı sanki sen bilirsin ama böle alsan daha ucuz olabilir
bencede cnm hem evde hem otoda kullanabilmek süper oluoo...alırken dikkat et yanlarında emniyet kemeri keçen yerleri oluoo otoda kullanılanlarının...sabitlemek içinnnyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?