2009 Ekim Anneleri

aynen handancım ben de öle yapçam. sepet gibi heryere gezdirirz çocugu bu anakucağıyla süper rahat bişey yanı. zaten emniyet kemeri var. ilk aylar onda bile uyur yani biyere giderken de cok rahat olur.

sagol cnm, park yatak almadık biz hiç, yalnız aynen tatilde birkaç gün yatmıştı ama daha 4 aylıkken, o yüzden pek bilgim yok. ama bu tip şeyleri hep uzun süre kullanılabilir diye satıyolar dedikleri gibi çıkmıyor , bizim bebek karyolasını da sözde 5-6 yaşına kadar yatar diye aldık, ama çocuk öyle büyük insan gibi dümdüz yatmıyo, yatağa çapraz yatıyo bu sefer de sığmıyo, mümkün olduğunca uzun vadeli eşyalı tercih etmek lazım ekonomik açıdan.

kızlar birde yeni bir beşik varmış markayı hatırlamıyorum ama istediğin ayarda bebeği sallıyomuş mesala büyüdüğünde hani ayağa filan kalkarsa sallamayı durduryomuş ya bu ayarlı sallanan beşikten almak çok rahat helede benim gibi işte canı çıkan bayanlar için süper

cnm acaip kullanışlı oluo bunlarrr....oto koltuğu olarakda kullanılabilio...en azından bendeki öle chicco dan almıştım kızıma.....:asigim:

lalcim bende hem oto koltuğu olarak kullanılan, hemde evin içinde yemek yedirirken felan kullanabileceğim, taşımada falan rahat olan bişey istiyorum...
sanırım en uygunu bunlar...
Bebek arabasının yanındada buna benzer şeyler var, 2li set olaraksatılanlardan, ben o şekilde takım olarak almak istiyorum, heralde onlarla bunlar aynı işlevi görüyodur ne dersin:sm_confused:

bende oda yapmayı düşünüyorum ilk aylarda yatak odasına koyacak ufak birşeyle arıyorum ve bunu buldum nasıl sizce

%100 Doğal
Kayın Ağacından yapılmıştır,
Sallanabilir ve sabitlenebilir ayaklar,
Kumaş:%100 pamuk,
Kolay montaj,
Sıvı Sızdırmaz yatak içi minder,
Pratik ve Ekonomik
Kurulu halde Boyutları.. E:48cm B:67cm Y:84cm

yada böyle birşey

çok güsel amazon ama araba için kullanışlı olurmu bu model

elacım o araba yanında satılanlar pahalı sanki sen bilirsin ama böle alsan daha ucuz olabilir

bencede cnm hem evde hem otoda kullanabilmek süper oluoo...alırken dikkat et yanlarında emniyet kemeri keçen yerleri oluoo otoda kullanılanlarının...sabitlemek içinnnyerimseniben

kızlar anakucağı, oto koltuğu ve puset aralarındaki fark nedir???
hepsi birbirine benziyo bunların....

ben yeni üyeyim ve site konusunda fazlaca acemiyim. ama çok güzel bir site kadınlar kulü
bü:)
bende hamileyim 14 haftalık:) son adet günüm 5 ocak ve muhtemel doğum tarihi 12 ekim 2009 olucakmış:) inşallah herşey yolunda gider.

kıss pempee ilk resimdeki tam benim yatak odamdaki mobilyalara uyuyo, nerden buldun bu resmi, bildiğin mağaza adı falan varmı?
bide fiyatı ne kadar:uhm:

Evet ablam öyle 2'li takım aldı ve çok memnun evde bütün gün onun içinde oturuyor biryere götürdüğünde onunla götürüyor ben kesinlikle almayı düşünüyorum çok kullanışlı çünkü.

esracığım hoşgeldin allah kucağımıza almak nasip etsin canım demek sende ekim annesisin

elacım o araba yanında satılanlar pahalı sanki sen bilirsin ama böle alsan daha ucuz olabilir

oto koltugu istemiyorum canım ben. çünkü yegenimden biliyorum durmuyo cocuk orda. anne anne diye ağlamaya başlıyodu boşuna almışlardı. ama tabi her cocuk aynı olcak diye bişey yok yani.

uygun fiyata bulamassam ikisini ayrı ayrı alırım cnmyerimseniben

bencede cnm hem evde hem otoda kullanabilmek süper oluoo...alırken dikkat et yanlarında emniyet kemeri keçen yerleri oluoo otoda kullanılanlarının...sabitlemek içinnnyerimseniben

cnm peki o emniyet kemeri geçen yerler evde kullanırken kötü durmuyo dimi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…