2009 Ekim Anneleri

tamam elam abaza elam benim cok yalvardin affedim bari :))))))))))))))))))))

lallimm ben samsunluyum

canımmm benim süper yaa....:asigim:
aa kızlar ne dicemmm cuma günü bimde park yatak ve bebek arabası var...ilgilenenler bi baksınnnn..yerimseniben

bende evlenince malesef çankırılı oldum emme 1 kerede çankırılıyım demedim :)))

ya kizlar yeter ama haaa kaydirigubbakcemile
canim cekti iyimi simdi ! nerden bulacam ben palugu
off simdi samsunda olacagim denizi kenarinda bir balikcida denizin kokusu gelecek burnuma hava biraz serin olacak ortada bi coban salatasi olacak bide misir ekmegi olacak paluklara limon sika sika offfffffffffffffffff

bende önceden çok severdim balığı şimdi yiyorum ama zorla ben haftada 3 gün balık yerdim hiç abartmıyorum evde fırında yapardım yada balkonda küçük tüpte eşimde çok seviyor şimdi ne oldu sana böyle diyor ne zaman gel balık yiyeylim dese isteksiz tamam diyorum bu hamilleik garip bir şey bana tiksinti falan gelmedi ama balık cazip gelmiyor şu an bu benmiyim yarab

Kıslarbımde 135 tl mıŞ galıba eŞım sÖylemıŞtı bı bakalım dedı..cuma gıdecez bız de..prak yataklar cok kullanıslı oluyormus cok kıŞıden duydum tavsıye edıyorlar hem ucuz hem kullanıslı dıyorlar..havadar oldugu ıÇın doktorlar da tavsıye edıyormus...nesse ben Şımdı kacıyom kıslar yÜrÜyÜŞe cıkıyorum anamla..gelınce gÖrÜsÜrÜz

handancım önemli değil....yerimsenibennn
ya fatoşumm canım nsl mısır ekmeği çekti anacığıma söyleyeyimde yapsın bariii..ooff yaaaa((

ya kıslar bu park yataklar benimde hoşuma gitmeye başladı ne kadar yatıo bebek bunun içinde acaba kaç yaşına kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…