yürü be dandaann kim tutar senikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sırnaşık şeydelikafaduldenkaydirigubbakcemile5
doruk güzel isim, ama için rahat etmeyecekse çift isim koy, biri doruk olur diğeri de dini bir isim emir, kadir, mehmet, ali, ömer, osman vs. yani ne bileyim dini isim deyince aklımıza illa abdulvahap tarzı isimlerin gelmesine gerek yok ki, örneğin mehmet ismi ne kadar sade ve aslında muhammet'in kısaltılmışı, Anadolu topraklarında türkçeleştirilmişi. Bir de bu açıdan düşün istersen. Biz kız olursa Elif, erkek olursa Alp istiyoruz. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin!
heee ne alakasi varmis ona bakarsan atlarda her isim var. ayse bile var :roflol::roflol::roflol:
hatta sabanin filminde adam at yarislari yüzünden rüyasinda sayikliyordu evet ayse yürü ayse yürü aysem evet ayse diye karisida neler etti ona hahahaha
cnm kaç haftalıksın takvimin gözükmüyo:bbo:
bendede ilk zamanlar çok olmuştu ama zaman geçtikçe azalıyo, bize göre küçükse haftan biraz daha sık dişini, geçecek zamanlayerimseniben
canım ben 13+3 günlüğüm geçmesi lazım değilmi...??????bu hafta hep böyle oldu güne böyle başlamak çok kötü..:1no2:
yok cnm bikaç hafta sonra azalır sanırım, herkeste aynı olmuyo...
bende halen sabahları oluyo aradayerimseniben
heee ne alakasi varmis ona bakarsan atlarda her isim var. ayse bile var :roflol::roflol::roflol:
hatta sabanin filminde adam at yarislari yüzünden rüyasinda sayikliyordu evet ayse yürü ayse yürü aysem evet ayse diye karisida neler etti ona hahahaha
huhuhuhhhh:roflol: bide ayrılda gel ayşe diyodu dimii:roflol:
kızlar geçmişi okuyorumda biliyorsunuz ben geçen sene doğum yaptığımdan oğluma oda yaptım bide yanımda yatması için park ayatkta aldım aslında beşik alacaktım ama çok pahalı geldi beşiklerde en fazla 5 aya kadar yatabiliyor ufak olduğundan bebiş rahat edemiyor haberiniz olsunn park yatak çok rahat şimdi anneme geçtiğimde kullanıyoruz hem oyun alanıda oluyor at oyuncakları içine oda gezinsin ama tabi benimki yine içinde durmuyoo ama en azından bi süre idare ediyorr bide ana kucağı muhakkak lazım beslerken hep onu kallanıyoruz mama sandalyesinden çok daha rahat haberiniz olsunn, neyse konu gelirse yine paylaşırım tabiki herşeyii
yok cnm bikaç hafta sonra azalır sanırım, herkeste aynı olmuyo...
bende halen sabahları oluyo aradayerimseniben
huhuhuhhhh:roflol: bide ayrılda gel ayşe diyodu dimii:roflol:
evet evet hahahahahahhahaa
kızlar geçmişi okuyorumda biliyorsunuz ben geçen sene doğum yaptığımdan oğluma oda yaptım bide yanımda yatması için park ayatkta aldım aslında beşik alacaktım ama çok pahalı geldi beşiklerde en fazla 5 aya kadar yatabiliyor ufak olduğundan bebiş rahat edemiyor haberiniz olsunn park yatak çok rahat şimdi anneme geçtiğimde kullanıyoruz hem oyun alanıda oluyor at oyuncakları içine oda gezinsin ama tabi benimki yine içinde durmuyoo ama en azından bi süre idare ediyorr bide ana kucağı muhakkak lazım beslerken hep onu kallanıyoruz mama sandalyesinden çok daha rahat haberiniz olsunn, neyse konu gelirse yine paylaşırım tabiki herşeyii
ne güzel yaa belirlemişsiniz ismi:çok üzgünüm: biz hep tartıştığımız için eşimle bu konuda en iyisi cinsiyeti öğrenelimde öle yiyelim birbirimizi dedikkaydirigubbakcemile3
yakınlarda üçlü teste gidcek olan varmı kıslar ben salı günü gidicem.
Canım bizim gerçekten kolay oldu, önce nasıl bir isim istediğimize karar verdik, kısa, sade, kolay anlaşılır ve malum internet çağı ı,ü,ö,ç,ş,ğ harflerini içermesin ve çift isim olmasın dedik. Valla bunu herkese tavsiye ederim, aranızda böyle bir kategorizasyon yaparsanız birbirinizin istekleri ve istemedikleri de somutlaşmış oluyor, sonrasıysa? Basstırın kızlaaaarklava: :çok üzgünüm: unutmayın gözyaşı en büyük silahımız!!!
senin ilk cocugun kac yasındaki :1shok:
hoşgeldin topicimize meryemcimmm :)) cinsiyetini ögrenmedinmi kıs hala
yaaa seninki yanma o olabiliomuş inanki agrı çokdaha zor keşke yansada agrımasa ya kıvranım resmen dün akşam kuru sogan yedim hayy yemezz olaydım o mideme ii gelmedi biliom nerden yedim yaaa
daha yaşına girmedi teyzesi bu ay 9.ayı bitecek hayırlısıyla erken abi olacak sırnaşık şey
bende haftaya,cumartesi kontrolüm var doktorum üçlü test yapılacak demişti,bakalım inşallah temiz çıkar sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?