2009 Ekim Anneleri

yürü be dandaann kim tutar senikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sırnaşık şeydelikafaduldenkaydirigubbakcemile5

heee ne alakasi varmis ona bakarsan atlarda her isim var. ayse bile var :roflol::roflol::roflol:
hatta sabanin filminde adam at yarislari yüzünden rüyasinda sayikliyordu evet ayse yürü ayse yürü aysem evet ayse diye karisida neler etti ona hahahaha

kızlar geçmişi okuyorumda biliyorsunuz ben geçen sene doğum yaptığımdan oğluma oda yaptım bide yanımda yatması için park ayatkta aldım aslında beşik alacaktım ama çok pahalı geldi beşiklerde en fazla 5 aya kadar yatabiliyor ufak olduğundan bebiş rahat edemiyor haberiniz olsunn park yatak çok rahat şimdi anneme geçtiğimde kullanıyoruz hem oyun alanıda oluyor at oyuncakları içine oda gezinsin ama tabi benimki yine içinde durmuyoo ama en azından bi süre idare ediyorr bide ana kucağı muhakkak lazım beslerken hep onu kallanıyoruz mama sandalyesinden çok daha rahat haberiniz olsunn, neyse konu gelirse yine paylaşırım tabiki herşeyii

ne güzel yaa belirlemişsiniz ismi:çok üzgünüm: biz hep tartıştığımız için eşimle bu konuda en iyisi cinsiyeti öğrenelimde öle yiyelim birbirimizi dedikkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance:

wrose cok sagol bilgilerin icin :ecrin_bebek:

senin ilk cocugun kac yasındaki :1shok:

ne güzel yaa belirlemişsiniz ismi:çok üzgünüm: biz hep tartıştığımız için eşimle bu konuda en iyisi cinsiyeti öğrenelimde öle yiyelim birbirimizi dedikkaydirigubbakcemile3

Canım bizim gerçekten kolay oldu, önce nasıl bir isim istediğimize karar verdik, kısa, sade, kolay anlaşılır ve malum internet çağı ı,ü,ö,ç,ş,ğ harflerini içermesin ve çift isim olmasın dedik. Valla bunu herkese tavsiye ederim, aranızda böyle bir kategorizasyon yaparsanız birbirinizin istekleri ve istemedikleri de somutlaşmış oluyor, sonrasıysa? Basstırın kızlaaaarklava: :çok üzgünüm: unutmayın gözyaşı en büyük silahımız!!!

esimde turkce karakter olmasın dio gamyoncuiremsu
ben deniz istiorum ama o mırın kırın edio.belki deren de olabilir ama maalesef bizde anlasamıorus bu konudamirmirmirmir

hoşbulduk canım i..yok yaa öğrenemedik haftaya kontrolüm var inşallah o zaman öğrenebiliriz..
ayy canım dikkat et kendine sende

ya isim güsel alp doruk rüzgar poyraz bunlar modern isimler ama ben tek isim istiyorum...
veee dini isim olması gereklymiş.....
onlar babalarının ve kendi isimleryle çağrılcakmış
peyg efndmz beğenmediği isimleri değiştrmiş
müslümana yakışmazmş anlamı olmayan isim koymak
e buna uyarsak doruktu poyrazdı rüzgardı olmuoloooo demk istediğim bu e osamn napcaz osamnmı koycas yani...

yakınlarda üçlü teste gidcek olan varmı kıslar ben salı günü gidicem.

benim her iki doktorum da ikili testin sonucu iyi geldiği için üçlü teste sokmayacağız dediler ve bu adamların birbirinden haberi yok. Herkesin doktoru istediyse ben de yaptırayım o zaman, kurtlandırdın bak!fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…