balık demen nann kuscam şimdi, hamiş kalmadan önce haftada 1 yiyen ben şimdi 15-20 günde bi yerkenn öğğğğ oluyorumm(((
günaydın bulcuk...geçmiş olsun......
Günaydın herkeseeehihoyyythihoyyythihoyyyt
bulcukcum geçmiş olsun cnm, ağrın kesildimi?
günaydın cicim sağolgünaydın hatunlarrr nasılsınızz
bulcuk geçmiş olsun gülümm
günaydın kızlar a.s. malum oldu birden dedim ki "ben Ekim'de doğuracam" :1rolleyes:
hayırlara gide inşallah:asigim:
canım geçmiş olsun dikkat et yorma sakın kendini hepimiz için geçerli dedğin gibi yorulmamalıyızgünaydın kızlar, dün sol tarafımda kasıkla göbek arasına bir sancı girdi ve 3 gündür duran lekelenmeler yine başladı, hani adet başlayacakken olanlardan,peçeteye sütlü nescafe dökülmüş gibi...Şimdi iyiyim, biz 2 haftada 1 gidiyoruz doktora düşük tehdidi nedeniyle. Bu öyle tezat bir ruh hali ki, hem hergün doktora gitmeyi isteyip, hem de kötü bir haber mi alıcam bu sefer diye ayaklarının geri geri gitmesi...Az önce baktım lekelenme durmuş. Sakın ama sakın yorulacağınız bir şey yapmayın ve stresli ortamlardan uzak durun, çünkü vücudun dengesi bir kere bozuldu mu telefisi gerçekten zor!
günaydınnnn güzel annişlerrrrr:asigim:
günaydın canım sağolasınbulcuk geçmiş olsun canım ....yerimseniben....
ankaralı annişler bizde bulışalımmmmmm.......:sm_cool:
bende erkek için doruk güzel isim diye dşünmüştüm iki kişiden at ismi o tepkisi gelince soğudum -tatlicadiarzu-ya kızlar ya siz bebelerin ismini ne koycaksınız.ben doruk koymayı düşündüm oğlşumun ismini halada istiorum ama baya bi araştrdm müslüman olan insann güsel düzün isim koyması gereklymiş onlar babalarının ve kendi adlarıyla çağrılcaklarmış..kaya taş toprak vs vs ona benzer şeler müslümana yaklışmazmış.ç..ooooooooooffff offff snr oldum yaaaa ne yacz şimcik biz ya..
günaydın güzellerrr
benim midem çok fena dün bütün gece mide agrısından kıvrandım yine haftada 2 kez rahat midem agrıo sizde varmı böle bişe ya sabaha karşı dalmışım 7 de yine uyandım iş için sersem gibiyim:bbo:
günaydın canımGünaydın herkesee,
güzel bir gün sizinle olsun kıslar :)
günaydın güzellerrr
benim midem çok fena dün bütün gece mide agrısından kıvrandım yine haftada 2 kez rahat midem agrıo sizde varmı böle bişe ya sabaha karşı dalmışım 7 de yine uyandım iş için sersem gibiyim:bbo:
Günaydın herkesee,
güzel bir gün sizinle olsun kıslar :)
kızlar zuzuu nerde?dünde görmedim....
günaydınn arkadaşlarr
moralim 0 inşş düzelirr off offf offff(((( eşimle tartıştımda uzun bi sürede konuşmak istemiyorum mümkünsee :çok üzgünüm:
günaydin kizlarr nasisliniz bugün?
benim iki gögsümün tam arasinda biraz asagisinda kahve rengi bir leke olusuyor gittikce belirleniyor.. lekelenmemi o?
al benden de o kadar elalım yaaaaaaa :1no2:
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar, her ne kadar alıştım artık bu duruma desem de, bazen çok bunalıyorum, iyi geldi yazdıklarınız. Bebişimin gelişimi maaşallah tam 1 hafta önden gidiyor, çok hareketli ve iri bir bebek., ikili test problemsiz, Allahtan daha ne isteyeyim diyorum, bir de şu lekelenmeler bitse, sürekli yatmak zorunda olmak yerine yürüyüşlere çıksam, bahar da geldi oooof ooooooffff!!
bulcuk doruk at ismimiymiş kmseden duymadm böle bişei hahahha::):):)
doruk zirve tepe demk adı üstnde şekercim sende istiosan koy doruk ama sorun o değil müslümana yakışır isim koycakmışız o yakşırmş ya kıslarrrrrrrr siz ne koycaksınzzzzzzzzzz..
günaydın kızlar
herkese günaydın..
bugün güne çok kötü başladım içim dışıma çıktı resmen içimdede birşey kalmadı ama yine öğürmeler oluyo o dahada kötü sabah sabah hiç çekilecek dert değil bu yaa kusura bakmayın kızlar sizlerde de böyle şeyler oluyo mu diye merak ettim o yüzden yazayım dedim sizinde midenizi kaldırdım şimdi tekrar özür:1no2:
günaydın kızlarr çoktandır bu sitedeyim ama bu sayfaya fazla girmiyordum,artık daimisi olurum :)
çok şükür bizde 15+1 olduk bugün..
handancım geçmiş olsun.. yaa bende bazen gece yarıcı bir uyanıyorum midam yanıyor sanki saatlerce aç kalmışım gibi kalkıp bişeyler yemek istiyorum ama kalakmaya üşenip geri uyuyorum...
allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
yaaa ne at ismi ya hayret bişe bende rüzgar ismini begeniodum eşim dedi ne o öle at ismi gibi ne alakaysa bunların kafa böle çalıoşıoklava:
ya kızlar ya siz bebelerin ismini ne koycaksınız.ben doruk koymayı düşündüm oğlşumun ismini halada istiorum ama baya bi araştrdm müslüman olan insann güsel düzün isim koyması gereklymiş onlar babalarının ve kendi adlarıyla çağrılcaklarmış..kaya taş toprak vs vs ona benzer şeler müslümana yaklışmazmış.ç..ooooooooooffff offff snr oldum yaaaa ne yacz şimcik biz ya..
fatoş benim göbegimden aşagı kahverengi çizgim var senin gögüstemi çıkmış alla alla hahah
yok be hayatim o cizgi bende ne zamandir var cok hafif belli oluyor ama bu baska bisi nasil diyim yuvarlak sanki orda bi bosluk varmis gibi duruyor eleldigimdede aciyor biraz.. ne bilim ya :S
felisim rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah .. hep güzel düsünelim rabbim yardimcimiz olsun..
meryemmeryem hosgeldin canim a.s.
cnm kaç haftalıksın takvimin gözükmüyo:bbo:
bendede ilk zamanlar çok olmuştu ama zaman geçtikçe azalıyo, bize göre küçükse haftan biraz daha sık dişini, geçecek zamanlayerimseniben
canım ben 13+3 günlüğüm geçmesi lazım değilmi...??????bu hafta hep böyle oldu güne böyle başlamak çok kötü..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?