2009 Ekim Anneleri

günaydın bulcuk...geçmiş olsun......

günaydın canım sağolasın
Günaydın herkeseeehihoyyythihoyyythihoyyyt

bulcukcum geçmiş olsun cnm, ağrın kesildimi?

günaydın sağol ağrı aara ara oluyo yine ama şiddetli değil
günaydın hatunlarrr nasılsınızz
bulcuk geçmiş olsun gülümm
günaydın cicim sağol
günaydın kızlar a.s. malum oldu birden dedim ki "ben Ekim'de doğuracam" :1rolleyes:
hayırlara gide inşallah:asigim:

kızzz senin içine doğduysa kesindir anacım oo bilmemmi ben seniii :roflol:
canım geçmiş olsun dikkat et yorma sakın kendini hepimiz için geçerli dedğin gibi yorulmamalıyız
günaydınnnn güzel annişlerrrrr:asigim:

bulcuk geçmiş olsun canım ....yerimseniben....
ankaralı annişler bizde bulışalımmmmmm.......:sm_cool:
günaydın canım sağolasın

bende erkek için doruk güzel isim diye dşünmüştüm iki kişiden at ismi o tepkisi gelince soğudum -tatlicadiarzu-

günaydın canım geçmiş olsun kızz senin ufaklık saçmı çıakrtıyo böyle miden ağrıyo ama saç çıkınca yanma olurdu dimi :uhm:
Günaydın herkesee,
güzel bir gün sizinle olsun kıslar :)
günaydın canım

günaydın kızlar
herkese günaydın..
bugün güne çok kötü başladım içim dışıma çıktı resmen içimdede birşey kalmadı ama yine öğürmeler oluyo o dahada kötü sabah sabah hiç çekilecek dert değil bu yaa kusura bakmayın kızlar sizlerde de böyle şeyler oluyo mu diye merak ettim o yüzden yazayım dedim sizinde midenizi kaldırdım şimdi tekrar özür:1no2:

Dandanım günaydınŞeniz
cnm bende mide ağrısı olmadı, keşke biraz geç gelseydin işe izin alsaydın sabahtan:sm_confused:

Günaydın herkesee,
güzel bir gün sizinle olsun kıslar :)

günaydın cnm, sanada güzel bir gün olsun cicimyerimseniben

günaydın kızlarr çoktandır bu sitedeyim ama bu sayfaya fazla girmiyordum,artık daimisi olurum :)
çok şükür bizde 15+1 olduk bugün..
handancım geçmiş olsun.. yaa bende bazen gece yarıcı bir uyanıyorum midam yanıyor sanki saatlerce aç kalmışım gibi kalkıp bişeyler yemek istiyorum ama kalakmaya üşenip geri uyuyorum...
allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar, her ne kadar alıştım artık bu duruma desem de, bazen çok bunalıyorum, iyi geldi yazdıklarınız. Bebişimin gelişimi maaşallah tam 1 hafta önden gidiyor, çok hareketli ve iri bir bebek., ikili test problemsiz, Allahtan daha ne isteyeyim diyorum, bir de şu lekelenmeler bitse, sürekli yatmak zorunda olmak yerine yürüyüşlere çıksam, bahar da geldi oooof ooooooffff!!

bulcuk doruk at ismimiymiş kmseden duymadm böle bişei hahahha::):):)
doruk zirve tepe demk adı üstnde şekercim sende istiosan koy doruk ama sorun o değil müslümana yakışır isim koycakmışız o yakşırmş ya kıslarrrrrrrr siz ne koycaksınzzzzzzzzzz..

ayy bugun herkesin bi sorunu var kıslar yaa ( düzelmemiz lazım toparlanalım

wroseniye kavga ettin tatlım yaa üsme kendini inş barışırsınız

bulcukcum saç çıkınca yanıomuş efet yok ya benim midede bi sorun var galiba hamilelikten öncede agrıodu dogumdan sonra endeskopi çektircem keşke daha önce yapsaydım salak kafam işte

fatoş benim göbegimden aşagı kahverengi çizgim var senin gögüstemi çıkmış alla alla hahah

elacım sorma ya geç gelemiorum zaten kriz felan göze batıo doktor izni alıom habire zaten

günaydınn arkadaşlarr
moralim 0 inşş düzelirr off offf offff (((( eşimle tartıştımda uzun bi sürede konuşmak istemiyorum mümkünsee :çok üzgünüm:

kuşum oluyo bazen tartışmalar takma boşverkaydirigubbakcemile2
eşimin dedine göre bende çok alıngan ve sinirli olmuşum:mymeka:
bi süre konuşmamak isteyişin hormonlardandıryerimseniben

günaydin kizlarr nasisliniz bugün?
benim iki gögsümün tam arasinda biraz asagisinda kahve rengi bir leke olusuyor gittikce belirleniyor.. lekelenmemi o?

kuşum günaydınŞeniz
bende olmadı ama lekelenme olurmuş hamilelikteyerimseniben

al benden de o kadar elalım yaaaaaaa :1no2:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

felisim Allahın izniyle bebeğin hep senle olacak:Saruboceq:
Kendini yorma tedbirini al, takdir Allahtan:Saruboceq:

:)) ben kücüklügümden beri hep umut ismini sevmisimdir.. benim icin bir özelligi yok. sadece anlami ve isim olarak cok güzel ve cok seviyorum. hep umut dolu umudum diyebilim:) cok hosuma gidiyor. umut kesin olacakta belki ikinci isim olarak mert. kiz isimlerine cok baktik birbirinden güzel isimler var zor yaaa

hoşgeldin topicimize meryemcimmm :)) cinsiyetini ögrenmedinmi kıs hala

yaaa seninki yanma o olabiliomuş inanki agrı çokdaha zor keşke yansada agrımasa ya kıvranım resmen dün akşam kuru sogan yedim hayy yemezz olaydım o mideme ii gelmedi biliom nerden yedim yaaa

yaaa ne at ismi ya hayret bişe bende rüzgar ismini begeniodum eşim dedi ne o öle at ismi gibi ne alakaysa bunların kafa böle çalıoşıoklava:

cnm kaç haftalıksın takvimin gözükmüyo:bbo:
bendede ilk zamanlar çok olmuştu ama zaman geçtikçe azalıyo, bize göre küçükse haftan biraz daha sık dişini, geçecek zamanlayerimseniben

hoşgeldin meryem aramızayerimseniben
amin cnm inşallah:Saruboceq:

doruk güzel isim, ama için rahat etmeyecekse çift isim koy, biri doruk olur diğeri de dini bir isim emir, kadir, mehmet, ali, ömer, osman vs. yani ne bileyim dini isim deyince aklımıza illa abdulvahap tarzı isimlerin gelmesine gerek yok ki, örneğin mehmet ismi ne kadar sade ve aslında muhammet'in kısaltılmışı, Anadolu topraklarında türkçeleştirilmişi. Bir de bu açıdan düşün istersen. Biz kız olursa Elif, erkek olursa Alp istiyoruz. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…