2009 Ekim Anneleri

esimde turkce karakter olmasın dio gamyoncuiremsu
ben deniz istiorum ama o mırın kırın edio.belki deren de olabilir ama maalesef bizde anlasamıorus bu konudamirmirmirmir

siz gene alternatif isim tartışıyorsunuz yaa bizz
eşim illaki kız olursa senin adın erkek olursa benim adım olsun diyip duruyo,daha cinsiyetini öğrenemediğimiz için şimdiden tartışmaya girmiyorum hele bir öğrenelimde düşünürüz diyorum eşime

bende haftaya,cumartesi kontrolüm var doktorum üçlü test yapılacak demişti,bakalım inşallah temiz çıkar sonuçlar

benm ikili tesm iininde iisi ama yapılması gereklymişşş..

günaydın kızlar dün ablamla konuştum o hiç park yatağa ihtiyaç duymamış ilk günden itibaren hep kendi yatağına odasına alıştırmış banada aynını tavsiye etti benim yapacağım bebek odası yatak odama çok yakın bitişiği yani zaten emzirmek için yataktan kalkacağım 5 adım atsam birşey değişmez herhalde zaten kapılar açık olacak çok derin uyuyabileceğimizde sanmıyorum birde bebefon koyarın ne olur ne olmaz bu yüzden park yatak beşik falan almıcam gereksiz geldi sonradan odasını tam takım yapıcam hep yatağında uyutucam bebek odasında zaten bir koltuğum olucak gerektiği durumda ordada yatabilirim yatak olan koltuklardan benim son kararım bu oldu sizede fikir verir diye yazayım dedim hem oda hem beşik gereksiz odası yakın olanlar için

cnm bende yatak odama küçük sepet gibi beşiklerden almak istiyodum ama dediğin gibi hem pahalı, hemde 5-6 aya kadar kullanılabiliyor diye duydum, o yüzden park yatakda düşünmeye başladım küçük ebatlılardan...

kendi isimleriniz garip olmaz mı?sırnaşık şey
kuzenimin adı murat.ogluna murathan koydu duyan cok komik buluo kaydirigubbakcemile2

kendi isimleriniz garip olmaz mı?sırnaşık şey
kuzenimin adı murat.ogluna murathan koydu duyan cok komik buluo kaydirigubbakcemile2

öyle tabi yaa kendi ismimle çaığarmam ki ben çozuğumu .. eşim diyip duruyo cinsiyetini öğreneyimde ben kandırırım onu güzel bir isme ikna ederim:)

canım park yatak kullanan arkadşlarım var çok kullanışlı ve memnunuz diyorlar,ama ben bebeğime oda hazırlıyorum orayada büyüyen şık karyola buldum ondan almayı düşünüyorum,odayı beyaz ağırlıklı tasarladık,park yatak çok renkli o yüzden istemiyorum.. saolsun bir arkadaşımda minik bir beşik almış hediye, onuda yatak odamda ilk aylarda kullanmayı düşünüyorum..inşallah sağlıklı bir ekilde doğarda varsın eksikleri olsun eşyalarda

benm ikili tesm iininde iisi ama yapılması gereklymişşş..

canım her doktor kişiye göre hareket ediyor,benim doktor ikili yapmadı daha kesin olur 3 lü test yaparız demişti.. ikili testlerde yanılma payı olabiliyor sonra tekrar 3lü isteyebiliyoruz demişti.. o yüzden ben direk 3lü test isterim senden demişti ama dediğim gibi herkesin bünyesi gelişimi farklı oluyor..

walla benim oğlumun odası hemen bitişik yani ama ilk doğduğunda hep yanımda olsun istiyorsun 3 ay birlikte benim odamda park yatağında yattı ama benim odasına çek yat koyacak yerim olmadığından böyle yaptımm , annemdede yatacak biyer lazımdı park yatak en kullanışlı olanı yani beşiklere ben hala bayılıyorum çok güzell ama o kadar para vermeye değmez
Elalı tavsiye ederim cnmm çok rahat kullanışlı zaten içine yatağını ayrı alıyorsun ortopedik aldıktan sonra hiç bi sorun olmuyor aynı yatak gibi oluyorr

bende zaten iştahsızdım şimdi birçok sevdiğim yiyeceği bile yiyemez oldum
kıslar 14 haftalık hamileyim ya ve daha gram kilo almadım ve göbişim felanda yok normalmi bu durum?
bu ctesi doktora gidicem,çabuk ctesi olsun lütfennn:çok üzgünüm:

büyüyen karyolayı adanada ne kadara buldun meryem bende ondan alıcamda ?

canım internette 580 civarındaydı burdada eşim bir yerde sormuş 550 ye felan demişlerde daha tam her yere bakamadık bir yere sorduk.. benim çok hoşuma gitti ,,
ya şimdi beşik alsak bir süre sonra kaldırıp atıcaz bütün odayı dayayıp döşecek bbiraz büyüse odasını beğenmez ,en azından bu karyolayı alırım,bir süre büyüyene kadar kullansın sonra kendi isteğine göre döşeriz odayı diyoruz.

bak şu sitedeki gibi
BARBY SALLANIR BÜYÜYEN ASANSÖRLÜ 0-12 YAŞ KARYOLA | Beşikler | Bebefix

günaydınn arkadaşlarr
moralim 0 inşş düzelirr off offf offff (((( eşimle tartıştımda uzun bi sürede konuşmak istemiyorum mümkünsee :çok üzgünüm:
canım yaa araada oluyo böyle durumlarr:teselli:

günaydin kizlarr nasisliniz bugün?
benim iki gögsümün tam arasinda biraz asagisinda kahve rengi bir leke olusuyor gittikce belirleniyor.. lekelenmemi o?
benimde göbeğimde oluştu minik bi leke

geçmiş olsun canım

hoşgeldin canım
amiinnnnnn
bitcek işallah :1hug:

hee ne bilim benim hoşuma gidiyor öyle dedi millet kaydirigubbakcemile3
evet mnceden gitmedik doktorlara şimdi çekiyoruzzz ah biz ahh:1no2:

yaaa ne at ismi ya hayret bişe bende rüzgar ismini begeniodum eşim dedi ne o öle at ismi gibi ne alakaysa bunların kafa böle çalıoşıoklava:

heh benim diyenlerden biride eşim zaten :roflol:

benim ikil testim oldum üçlü testide yapıcağını söyledi doktor nisan sonu yapılcak üçlüdee
isim konusunda bizde eşimle uymuyoruz hiç o yüzden isismsiz olcak bizim çocukk kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…