esimde turkce karakter olmasın dio gamyoncuiremsu
ben deniz istiorum ama o mırın kırın edio.belki deren de olabilir ama maalesef bizde anlasamıorus bu konudamirmirmirmir
benim göbeğimde çizgi yok daha......
meryem kaç haftalıksın cnm nerde oturuosun hangi hast ve dr gidiosunD:
bende haftaya,cumartesi kontrolüm var doktorum üçlü test yapılacak demişti,bakalım inşallah temiz çıkar sonuçlar
benim her iki doktorum da ikili testin sonucu iyi geldiği için üçlü teste sokmayacağız dediler ve bu adamların birbirinden haberi yok. Herkesin doktoru istediyse ben de yaptırayım o zaman, kurtlandırdın bak!fisfisfis
kızlar geçmişi okuyorumda biliyorsunuz ben geçen sene doğum yaptığımdan oğluma oda yaptım bide yanımda yatması için park ayatkta aldım aslında beşik alacaktım ama çok pahalı geldi beşiklerde en fazla 5 aya kadar yatabiliyor ufak olduğundan bebiş rahat edemiyor haberiniz olsunn park yatak çok rahat şimdi anneme geçtiğimde kullanıyoruz hem oyun alanıda oluyor at oyuncakları içine oda gezinsin ama tabi benimki yine içinde durmuyoo ama en azından bi süre idare ediyorr bide ana kucağı muhakkak lazım beslerken hep onu kallanıyoruz mama sandalyesinden çok daha rahat haberiniz olsunn, neyse konu gelirse yine paylaşırım tabiki herşeyii
siz gene alternatif isim tartışıyorsunuz yaa bizz
eşim illaki kız olursa senin adın erkek olursa benim adım olsun diyip duruyo,daha cinsiyetini öğrenemediğimiz için şimdiden tartışmaya girmiyorum hele bir öğrenelimde düşünürüz diyorum eşime
bende de yok o çizgi henüz...Bizde çıkmıycak mı acaba?:CüvCüv:
kendi isimleriniz garip olmaz mı?sırnaşık şey
kuzenimin adı murat.ogluna murathan koydu duyan cok komik buluo kaydirigubbakcemile2
cnm bende yatak odama küçük sepet gibi beşiklerden almak istiyodum ama dediğin gibi hem pahalı, hemde 5-6 aya kadar kullanılabiliyor diye duydum, o yüzden park yatakda düşünmeye başladım küçük ebatlılardan...
benm ikili tesm iininde iisi ama yapılması gereklymişşş..
büyüyen karyolayı adanada ne kadara buldun meryem bende ondan alıcamda ?
canım yaa araada oluyo böyle durumlarr:teselli:günaydınn arkadaşlarr
moralim 0 inşş düzelirr off offf offff(((( eşimle tartıştımda uzun bi sürede konuşmak istemiyorum mümkünsee :çok üzgünüm:
benimde göbeğimde oluştu minik bi lekegünaydin kizlarr nasisliniz bugün?
benim iki gögsümün tam arasinda biraz asagisinda kahve rengi bir leke olusuyor gittikce belirleniyor.. lekelenmemi o?
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
herkese günaydın..
bugün güne çok kötü başladım içim dışıma çıktı resmen içimdede birşey kalmadı ama yine öğürmeler oluyo o dahada kötü sabah sabah hiç çekilecek dert değil bu yaa kusura bakmayın kızlar sizlerde de böyle şeyler oluyo mu diye merak ettim o yüzden yazayım dedim sizinde midenizi kaldırdım şimdi tekrar özür:1no2:
hoşgeldin canımgünaydın kızlarr çoktandır bu sitedeyim ama bu sayfaya fazla girmiyordum,artık daimisi olurum :)
çok şükür bizde 15+1 olduk bugün..
handancım geçmiş olsun.. yaa bende bazen gece yarıcı bir uyanıyorum midam yanıyor sanki saatlerce aç kalmışım gibi kalkıp bişeyler yemek istiyorum ama kalakmaya üşenip geri uyuyorum...
allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
bitcek işallah :1hug:desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar, her ne kadar alıştım artık bu duruma desem de, bazen çok bunalıyorum, iyi geldi yazdıklarınız. Bebişimin gelişimi maaşallah tam 1 hafta önden gidiyor, çok hareketli ve iri bir bebek., ikili test problemsiz, Allahtan daha ne isteyeyim diyorum, bir de şu lekelenmeler bitse, sürekli yatmak zorunda olmak yerine yürüyüşlere çıksam, bahar da geldi oooof ooooooffff!!
hee ne bilim benim hoşuma gidiyor öyle dedi millet kaydirigubbakcemile3bulcuk doruk at ismimiymiş kmseden duymadm böle bişei hahahha::):):)
doruk zirve tepe demk adı üstnde şekercim sende istiosan koy doruk ama sorun o değil müslümana yakışır isim koycakmışız o yakşırmş ya kıslarrrrrrrr siz ne koycaksınzzzzzzzzzz..
evet mnceden gitmedik doktorlara şimdi çekiyoruzzz ah biz ahh:1no2:ayy bugun herkesin bi sorunu var kıslar yaa( düzelmemiz lazım toparlanalım
wroseniye kavga ettin tatlım yaa üsme kendini inş barışırsınız
bulcukcum saç çıkınca yanıomuş efet yok ya benim midede bi sorun var galiba hamilelikten öncede agrıodu dogumdan sonra endeskopi çektircem keşke daha önce yapsaydım salak kafam işte
fatoş benim göbegimden aşagı kahverengi çizgim var senin gögüstemi çıkmış alla alla hahah
elacım sorma ya geç gelemiorum zaten kriz felan göze batıo doktor izni alıom habire zaten
yaaa ne at ismi ya hayret bişe bende rüzgar ismini begeniodum eşim dedi ne o öle at ismi gibi ne alakaysa bunların kafa böle çalıoşıoklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?