2009 Ekim Anneleri

elaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnn ?????? yoksa hayalleremi daldin artik dusuk riskin yok kiz gerdege girebilirsin sen sana gerdek yatagi falanda lazim olur simdi hehehehehe

filmlerde gördüm ilkaycım çok severim öle heykelleri ben hahahahah kıs senn bu limonu denedinmi hakkett sen yanmadınmı kıs sonra şey olunca abbowwwww

uyyyyyyyyyyyyyyyyyy dadaha bisi demiyorum az nefes alip gelecem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

elada kesin heykelleri dusunmeye basladiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))

yok kiz hadan ben limon falan denemedim ben kocis eve gelince dusunu falan alir temizlenir yoksa zaten sokmam yataga :)))))))) limonun dezenfekte ozelligi oldugu icin oyle dedim ama denesem hic fena olmaz hani tadida eksiya birazda tuz atariz :))))))))))))))) ben hallederim once onun cani acirsa arada uflerim hehehehe igrencim biliyorum aslinda masumdun siz uyandirdiniz beni

elaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnn ?????? yoksa hayalleremi daldin artik dusuk riskin yok kiz gerdege girebilirsin sen sana gerdek yatagi falanda lazim olur simdi hehehehehe

doktora sormak için soru yazıyodum cicim...
artık hazırlarsınız kızım bi gerdek yatağıısengözlerimebaksanab
bizde yatakta pişpirik oynarız benimkiylekaydirigubbakcemile3 benden hayır yokkkaydirigubbakcemile3

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

uyyyyyyyyyyyyyyyyyy dadaha bisi demiyorum az nefes alip gelecem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nefesssss almayami fatosssssssss yoksa yinemi donuna ettin sidikli hehehehe :sm_cool: bu kiz cok seviyor boyle seyleri duyunca kendinden geciyor lat ust kalmiyor hehehehe

biri tutsun ilkayııda kaybettik:roflol:

ben geldimm...
naber tatlı anneler... maşallah muhabbet iyi iyne gördüğüm kadarıyla hee :CüvCüv:

ayy banada hazırlık oluo ii oldu bu sohbetler teşekkür ederim kıslar içimdeki uyuyan kuşu öttürdünüz ahahhaha

uyuyanmi hahahahahahahahahhaah

biz seni hazirlaruk gerdege :jeyyar:

nefesssss almayami fatosssssssss yoksa yinemi donuna ettin sidikli hehehehe :sm_cool: bu kiz cok seviyor boyle seyleri duyunca kendinden geciyor lat ust kalmiyor hehehehe

ay yeter bayilacam yok bugün sidikli degilimde sümüklügüm malum gribim güldükce SIKIYOM knedimi akiyo ama sümük a.s:roflol::roflol::roflol::smiley-cool:

hosgeldin zeynocan

sohbetler evet biraz sey :))))))) bu kizlar hepsi sapik biraz ne yapalim maruz gorecegiz artik ilk bahar geldi yesillendiler kendilerinden geciyorlar

kıslar yarın cinsiyet kesinleşicek ya inatçı yavrum bacaklarını açarsa atıcam kendimi pazar var yarın çeşit çeşit alıcam bebişimee unutmucam rasimlerinide çekicem size:)) çok heyecanlandım

kıslar yarın cinsiyet kesinleşicek ya inatçı yavrum bacaklarını açarsa atıcam kendimi pazar var yarın çeşit çeşit alıcam bebişimee unutmucam rasimlerinide çekicem size:)) çok heyecanlandım

handan senin göbüş nerde sahi...koymıcanmı resim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…