filmlerde gördüm ilkaycım çok severim öle heykelleri ben hahahahah kıs senn bu limonu denedinmi hakkett sen yanmadınmı kıs sonra şey olunca abbowwwww
he bide çok masummuş gibi git hava all:mymeka:
he bide çok masummuş gibi git hava all:mymeka:
elaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnn ?????? yoksa hayalleremi daldin artik dusuk riskin yok kiz gerdege girebilirsin sen sana gerdek yatagi falanda lazim olur simdi hehehehehe
elada kesin heykelleri dusunmeye basladiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))
yok kiz hadan ben limon falan denemedim ben kocis eve gelince dusunu falan alir temizlenir yoksa zaten sokmam yataga :)))))))) limonun dezenfekte ozelligi oldugu icin oyle dedim ama denesem hic fena olmaz hani tadida eksiya birazda tuz atariz :))))))))))))))) ben hallederim once onun cani acirsa arada uflerim hehehehe igrencim biliyorum aslinda masumdun siz uyandirdiniz beni
uyyyyyyyyyyyyyyyyyy dadaha bisi demiyorum az nefes alip gelecem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
elada kesin heykelleri dusunmeye basladiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))
yok kiz hadan ben limon falan denemedim ben kocis eve gelince dusunu falan alir temizlenir yoksa zaten sokmam yataga :)))))))) limonun dezenfekte ozelligi oldugu icin oyle dedim ama denesem hic fena olmaz hani tadida eksiya birazda tuz atariz :))))))))))))))) ben hallederim once onun cani acirsa arada uflerim hehehehe igrencim biliyorum aslinda masumdun siz uyandirdiniz beni
ayy banada hazırlık oluo ii oldu bu sohbetler teşekkür ederim kıslar içimdeki uyuyan kuşu öttürdünüz ahahhaha
doktora sormak için soru yazıyodum cicim...
artık hazırlarsınız kızım bi gerdek yatağıısengözlerimebaksanab
bizde yatakta pişpirik oynarız benimkiylekaydirigubbakcemile3 benden hayır yokkkaydirigubbakcemile3
nefesssss almayami fatosssssssss yoksa yinemi donuna ettin sidikli hehehehe :sm_cool: bu kiz cok seviyor boyle seyleri duyunca kendinden geciyor lat ust kalmiyor hehehehe
kıslar yarın cinsiyet kesinleşicek ya inatçı yavrum bacaklarını açarsa atıcam kendimi pazar var yarın çeşit çeşit alıcam bebişimee unutmucam rasimlerinide çekicem size:)) çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?