2009 Ekim Anneleri

geçmiş olsun benimde rahimde kanama bölgesi varmış on gün sırt üstü yatacaksın bol su içeceksin dedi senin kanama nerde oluşmuş canım

selam kızlarrr ne güzel hava var burda süper,
bebiş hareketlerini ben de hissetmiyorum daha valla. sadece karnım ağrıyor bi de ara ara sinek ısırığı gibi bişeyler batıyo karnıma. bi de belimmmmmmmm ağrıyor.

BİR KIZIM OLCAKMIŞ 12cm de boyu varmış yaaaaaaaaaaaa:sm_cool:

oyyyyyyyy oyyyy masallah gözünüz aydin canimmmmmmmmmmm bi prenses geliyor heee ayy darisi ögrenmiyenlenlerin basinaaaaa :hooray:

bi sarki var cok hosuma gidiyor *bir kizim olana kadar benden güzeli yok dünyadaaa* sonundada diyoki bir oglum olana kadar senden güzeli yok dünyadaa heehee cok güzel

gecmis olsun tatlim.. burasi tam tersi hava igrenc :S. üsüyom valla. zaten hastayim bide is cekilmiyor ahhh evimde olacamda busogukta yatagimda yatacam offf ne güzel olurdu.. bel agrisi sanirim suan hepimizin ortak derdi :S
kiz o bebis olmasin hehe bende ara ara hissediyorum en azindan öyle saniyordum ama dediler o baska bisimis :)) ama ne derlerse desinler valla hissediyom ben

selam kızlarrr yaa bugün hiç halim yok nedense ,içimden hiçbişey yapmak gelmiyor..
kızlar yaa bir sayfada bebeğin gaz sorunu için doğunca anne sütünden önce bir iki damla nar suyu verilirse gaz sorunu yaşamıyor deniliyor tabi ne kadar doğru tartışılır bu konuda bilgisi olanlar varmııı

yok anacım bebiş değil o batmalar felan , bebiş olsa hissederim.17. 18. haftadan itibaren artık biz de hissederiz. ayyy hiç dertleri bitmiyo bunların beeeeeeee
sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine üst üste şifaları kapmışın haftasonu yataktan çıkma bari dinlen bol bol.anlarsın yerimseniben hehehe.

kızlar yaa bende de bazen oluyor hafif sanki karnımda guruldama gibi bişey felan oluyor ama doktorum 18.hafatadan sonra hissedebilirsin dedi ,erken hissetmek mümkünmü acaba,ufak tefek şeyler oluyor sanki karnımızda ama bağırsaklarımı çalııyor yoksaa bebekmi çözemiyorum

dün bebişi ultrasonda gördüm çok tatlıydı bide aşırı hareketliymiş doktor bile şaşırdı birde ben dün ultrasona girmeden bir paket çikolata yemiştim ondan herhalde meleğim yerinde duramıyordu..
:CüvCüv:

hiç öyle bişey duymadım anacım. gaz illaki olacak şekerim napsın bebişler hareket edemiyolar, geğirmeyi bilmiyolar. biz 1 bardak süt içtikmi gazdan kıvranıyoz, onlar napsın hep süt hep süt. gazlı bişey yemicez baklagil gibi. bi de hava geçirmeyen biberonlar var kızlar. onlardan alın mutlaka. biberondan emerken de hava yutuyo bebişler. hava sızdırmayan dr. browns'un biberonları var. bundan alalım mutlaka. bunlara dikkat ettikmi dare ederiz diye düşünüyorum.bi de meme emerken arada bebeği omza yatırıp gazını çıkarmak gerekirmiş, sonra tekrar emdirmeye devam.

ayy canım allah bağışlasın,allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.. bende haftaya cumartesi gidicem bakalım bizimki nası görünecek.. ay birde cinsiyetii öğrenebilseydik

canım gözünaydınnnnnŞenizmaşallah bebişinede
ya bu gidişle bi tek ben kalacağımmm bebişinin cinsiyetini öğrenemeyennn:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…