slm kızlar dun kontrolum vardı ense kalınlıgı iyi cıktı sukur kanama bolgem kuculmus 2 hafta daha yatarsın dedi ama hormon testimde tsh oranı dusuk cıktı dr hipertriodiden suphelendi o da cok tehlikeliymis netten baktım yeni tahliller verdi cok korkuyorum kızlar bebegimi kaybetmek istemiyorum tedavi sonucu olmustu dua edin ne olursenağlama senağlama
kiz catlatma insani desene
BİR KIZIM OLCAKMIŞ 12cm de boyu varmış yaaaaaaaaaaaa:sm_cool:
BİR KIZIM OLCAKMIŞ 12cm de boyu varmış yaaaaaaaaaaaa:sm_cool:
selam kızlarrr ne güzel hava var burda süper,
bebiş hareketlerini ben de hissetmiyorum daha valla. sadece karnım ağrıyor bi de ara ara sinek ısırığı gibi bişeyler batıyo karnıma. bi de belimmmmmmmm ağrıyor.
gecmis olsun tatlim.. burasi tam tersi hava igrenc :S. üsüyom valla. zaten hastayim bide is cekilmiyor ahhh evimde olacamda busogukta yatagimda yatacam offf ne güzel olurdu.. bel agrisi sanirim suan hepimizin ortak derdi :S
kiz o bebis olmasin hehe bende ara ara hissediyorum en azindan öyle saniyordum ama dediler o baska bisimis :)) ama ne derlerse desinler valla hissediyom ben
gecmis olsun tatlim.. burasi tam tersi hava igrenc :S. üsüyom valla. zaten hastayim bide is cekilmiyor ahhh evimde olacamda busogukta yatagimda yatacam offf ne güzel olurdu.. bel agrisi sanirim suan hepimizin ortak derdi :S
kiz o bebis olmasin hehe bende ara ara hissediyorum en azindan öyle saniyordum ama dediler o baska bisimis :)) ama ne derlerse desinler valla hissediyom ben
selam kızlarrr yaa bugün hiç halim yok nedense ,içimden hiçbişey yapmak gelmiyor..
kızlar yaa bir sayfada bebeğin gaz sorunu için doğunca anne sütünden önce bir iki damla nar suyu verilirse gaz sorunu yaşamıyor deniliyor tabi ne kadar doğru tartışılır bu konuda bilgisi olanlar varmııı
dün bebişi ultrasonda gördüm çok tatlıydı bide aşırı hareketliymiş doktor bile şaşırdı birde ben dün ultrasona girmeden bir paket çikolata yemiştim ondan herhalde meleğim yerinde duramıyordu..
:CüvCüv:
amin canım saol dünden beri ayaklarım yere basmıyoooooodelikafadulden
canım tebrik ederim kacıncı haftan da belli oldu ? tickerin görünmüyor da:)))))
13+3 de öğrendim canım çok hareketliydi ya hiç kalkmak istemedim ultrasondan
sositososito
dün bebişi ultrasonda gördüm çok tatlıydı bide aşırı hareketliymiş doktor bile şaşırdı birde ben dün ultrasona girmeden bir paket çikolata yemiştim ondan herhalde meleğim yerinde duramıyordu..
:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?