2009 Ekim Anneleri

slm kızlar dun kontrolum vardı ense kalınlıgı iyi cıktı sukur kanama bolgem kuculmus 2 hafta daha yatarsın dedi ama hormon testimde tsh oranı dusuk cıktı dr hipertriodiden suphelendi o da cok tehlikeliymis netten baktım yeni tahliller verdi cok korkuyorum kızlar bebegimi kaybetmek istemiyorum tedavi sonucu olmustu dua edin ne olursenağlama senağlama

ncinar geçmiş olsun canım inşallah öylesine bir şüphedir ve şüpheler boşa çıkar allah seninle ve bebeğinle olsun

Allah yardımcın olsun..merak etme bebeğin sağlıkla gelicek inşş..dua et.. :CüvCüv:

Fatoş geçer mi o 16 gün bea????
:1no2:

gececeeek ne günjler gecti buda gecer :))

kızlar 1 haftadır yatıyorum en son kontrole gittiğimde rahimde kanama var dediler pazartesi tekrar gideceğiz inşallah bebeğim iyidir hala devam ederse raporu uzatacağını söyledi doktor :çok üzgünüm:

canim cok gecmis olsun kendine cok dikkat et umarim kötü bisey yoktur. insallah kesilir tatlim

kızlar doktordan geldik, bizimki cinsiyetini göstermedi yaa,, bacakları nasıl kapamış. açmadı...

15. haftada hee meraktan catlamiyonuzmu kiz ahahaha, tahmindede bulunmadimi?

kızlar doktordan geldik, bizimki cinsiyetini göstermedi yaa,, bacakları nasıl kapamış. açmadı...

demekkı kız baksana açmadığıan göre edepli.... :roflol: gerçi şimdiki kızlar açıyor erkekler daha hayalı oldu.... :sm_cool: benım ilk oğlum her usg de ayrık ayrık yatıyordu... şimdi buda 12+3 de ayrılmış hemen pipi gösterdi ama belli olmuyo :sm_cool: hayırlısı artık.

benim bebegim cok tembel yaw hic oynamiyor anca yatiyo :))))))))) harkaetsiz valla. sizinkiler nasil? 12. 13. haftamda hep ayni tik yok :)). sizinkiler nasil? haraketlimi?

ben hissediyorum kıslar ama bir kaç gün arayla anlık oluyor sizlerinde yakın zamanda oynayacaktır merak etmeyin

ben hissediyorum kıslar ama bir kaç gün arayla anlık oluyor sizlerinde yakın zamanda oynayacaktır merak etmeyin

ruyalarima girmeye basladi artik ruyamda karnimi ayagiyla itiyordu o kadar net gorunuyorduki ayagi karnimin ustunden tirnaklari bile uzamis bak diyordum esime:roflol: ama kucucuktu kusumun ayagi ayyy opesim geldi

senağlamaAŞK OLSUN kızlar ya beni hiç kimse merak etmemiş geçmiş sayfalara baktımda menim bebişimin cinsiyetini merak eden kimse oolmamış....ben dün doktora gittim ama..senağlamasenağlama

iyiyim cok sükür 1karnim agriyor 2biraz belim mahf oturamiyom bile cok rahatsiz oluyom,[3migdemi üsütmüsüm 4gribim5 basim agriyor 6burnum hic durmuyor kipkirmizi oldu hapsura hapsura ne hale geldim ama iyiyim :))))))))))))))

evet yaa iyiymissin gercektende:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…