slm kızlar dun kontrolum vardı ense kalınlıgı iyi cıktı sukur kanama bolgem kuculmus 2 hafta daha yatarsın dedi ama hormon testimde tsh oranı dusuk cıktı dr hipertriodiden suphelendi o da cok tehlikeliymis netten baktım yeni tahliller verdi cok korkuyorum kızlar bebegimi kaybetmek istemiyorum tedavi sonucu olmustu dua edin ne olursenağlama senağlama
Fatoş geçer mi o 16 gün bea????
:1no2:
kızlar 1 haftadır yatıyorum en son kontrole gittiğimde rahimde kanama var dediler pazartesi tekrar gideceğiz inşallah bebeğim iyidir hala devam ederse raporu uzatacağını söyledi doktor :çok üzgünüm:
kızlar doktordan geldik, bizimki cinsiyetini göstermedi yaa,, bacakları nasıl kapamış. açmadı...
kızlar doktordan geldik, bizimki cinsiyetini göstermedi yaa,, bacakları nasıl kapamış. açmadı...
selam kizlar nasil gidiyor???
hosgeldin dadlum nasilsin ?
ben hissediyorum kıslar ama bir kaç gün arayla anlık oluyor sizlerinde yakın zamanda oynayacaktır merak etmeyin
iyiyim sekerum sen nassunn??
senağlamaAŞK OLSUN kızlar ya beni hiç kimse merak etmemiş geçmiş sayfalara baktımda menim bebişimin cinsiyetini merak eden kimse oolmamış....ben dün doktora gittim ama..senağlamasenağlama
iyiyim cok sükür 1karnim agriyor 2biraz belim mahf oturamiyom bile cok rahatsiz oluyom,[3migdemi üsütmüsüm 4gribim5 basim agriyor 6burnum hic durmuyor kipkirmizi oldu hapsura hapsura ne hale geldim ama iyiyim :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?