2009 Ekim Anneleri

kızlar çok mutlu ve heyecanlıyım az önce meleğimi gördüm bana el salladı ama cinsiyetini öğrenemedik 2 hafta sonra öğrencez inşallah o minicik dudaklarını oynatıyo bebeğim benim seni çok seviyorum çok tatlısın göbek kordonu bacak arasına girmiş öğrenemedik 2 hafta nasıl geçer şimdi kzılar çok mutluyum sizler öğrendiniz mi meleklerinizin cinsiyetini kaydirigubbakcemile5

canım çook sevindim valla inş. iki hafta sonra gösterir bebiş cinsiyetini bak daha şimdiden oynatıyo bunlar bizi ayakta ne velet onlar nee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

papatyalım beni kimsecikler sevmiyomu neden kimse benim yokluğumu farketmiyo bi tek geçenlerde sen farketmiştinnn

merhaba kızlar ben bugün dayanamadım ve özel bir görüntüleme merkezinde ayrıntılı ultrasona girdim bebeşimi bayağı net gördüm...bir elini yüzüne yaslamıştı arada bir ağzını açıp kapatıyordu ama kıpır kıpırdı hiç durmuyodu yerinde 111 gr olmuş yavrum...ya bu dr lar ben cinsiyet deyince hep erken diyolar anlaşmış gibi...önce kıza benziyo dedi sonra erkekte olabilir sanki çıkıntısı var dedi ama elini oraya yaslamış anlamıyorum dedi 2 hafta daha sabret belli olur dedi..bende biliyom 2 hafta sonra belli olacağını o kadar parayı boşamı verdim...bi doğru düzgün bişey öğrenemedim...

yediveren hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun bebişin...

gizemcim hayırdır üzgün gördüm seni...tabiki merak ediyoz anlat bakalım sen neler yaptın...

aramıza hoşgeldin tatlım canım

valla zeynepcimm sana şöle diyim gülerdir hastayım ve kimse ykluğumu farkedipte aaaaa bu gizem nerde deyip srmuyo okuyom geçmişi geceleri ama kimse bişi yazmıyo ne özeldenm nede genelden neysem ttalım işte böle ben biraz herkesi nasıl sorup takip ediyorsam onlarda hani ben olmadımmı beni sorsunlar istiyom acaba çok mu kaprisliyim :uhm:

selamlaaaar,
gizemcim selam canım geçmiş olsun neyin var üşüttünmü yoksam, bebiş nasıl?
valla gizemcim benim de hatrımı kimse sormuyo valla. 4-5 kişi kanka oldular bizi sallamıyolar çok ühühühühühü

amazoncum valla gribim berbat bencede iki üç kanka gerisi yalan oldu demi

bebişi salı günü görmeye gitcez bakalım teyzesi nasip bakalım cinsiyetini görebilecek miyiz bakalım meleğimi çok özledim senin meleğin nasıl

gecmis olsun gizem. takmayin kislar yaa.bazen ben bisi yaziorum yada soru soruorum kimse cevap bile vermio sırnaşık şey

caynen öyle şekerim .
hadi bakalım inşallah gösterir bebişin cinsiyetini. benim bebiş de iyi ben de perşembe günü gitmiştim doktora. gayet sağlıklı maşallah, 1 ay sonra gidicem offf 1 ay geçer mi nasıl geçecek bu 9 ay bilmiyorum. yarıladık sayılır gerçi de işte...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…