2009 Ekim Anneleri

sütünüzün olması için 7 aydan itibaren humana still_tee için kıslarr.hatta doğum yaptıktan sonra da için.kesin çözümm

şekerler bebeişin odasını ve kıyaftelerini ekliycem ama ekleme nasıl oluyor anlatırmısınız ekliyim hemen

elam yerim seni kız şaka yapıom öle alınmıon demi kolay gelsin tatlım 1 hafta dinlencen onu düşün:1hug:

canannn yaaa uyus doktor olsun geç olsun temiz olsun kuş

ben hamileyken stil tee içilceğini sanmıyorum dikkatli olalım kzılar her duyulan doğru anlamına gelmez

valla doktorunuza sorun isterseniz.benim akrabama özel doktoru 7.aydan itibaren içmeye başla dedi.ben doğumdan sonra içtim çünkü hamileyken haberim olmadı.doğum yaptıktan sonra söyledi bana o akrabam.keşke de içseydim çünkü benim sütüm yoktu.ama siz yine de sorun.sonuçta zararlı bişi değil.bitkisel bir çay ama siz tedbirinizi elden bırakmayın.

Merhaba;

Humana Still Tee'yi doğumdan hemen sonra kullanabilirsiniz. Daha önce firmanın danışma hattına arkadaşım için sormuştum. Hamilelik sırasında bir takım hormonlar süt salgılayan hormonları baskılıyormuş ve bu sebepten önce kullanmanın bir faydası olmazmış. Doğumdan hemen sonra kullanılmasını tavsiye etmişlerdi. Arkadaşım sezeryanla doğum yaptı. Gerçekten de çok işine yaradı. Sizde doğumdan hemen sonra kullanabilirsiniz. Görüşmek üzere...

stell te comdan alıntıdır...

doktora sormadan hiçbişi içmem zaten , dogumdan sonra kesin içicem benim annemin sütü olmamış 4 kardeşiz hepimizi 2 şer ay emzirebilmiş o yüzden çok korkuom ben

kızlar ben yemeğe gidiyorum forum açık olucak dönünce bakarım kendinize iyi bakınnn opuyorumnanaktan

Back
X