2009 Ekim Anneleri

dandanımm arabayı saraçhaneden aldık, sen sormadanyazim...
diğerlerinide eminönünde kürkçü handan aldık...
o mercanı ben dükkan sanıyodum o caddenin adıymış bu arada :))))) ara tara mercan mağazası aradımm :)))))))))))

valla maheycim bilmiyom dadlummm bitermi 80 kiloyla bitmezmi ama öle istiyom sence bitmezmi

elalımm iyiyiz tatlım bakalımmm yarın doktora gidince daha ii olcaz

naloşummm valla varya boşuna ağlamışım bebeğimin bişeyi yok diye artıkın herşeyi var fazlasıyla allah giydirmek nasip etsin

valla son aylar beni cok korkutuyor bilmemki canim insallah dedigimiz gibi olur fazla almayiz...bir forumda okumustum hamileliklerinin son ayindaki kadinlar yazmis....kimisi hicbisey yemesemde kilo aliyorum hizla diyor korktum valla..:utangac:

hoşgeldin seldusummmmmmmmm

nisannur ben 67yle kaldım 80 benim için ideal inş. evdeki hesap bebeğe uyar :))))))))

inşallah elalım inşallah

mehaycım ben hamileliğimi 75-80 arası bitirisem çok memnun olucam cnm...

zorlama sal gitsin seldusumsırnaşık şey

ya ben cok yiyorum canımcım yaaa :(((( bogazım hiç bos durmuyor maasallah..dün yemege gittik canıcekenler olur diye söleyemiyom öküüüüünnnz gibi yedim içtim cıktık yürüyüs yapacam güya eve gelirken yolda bişey daha gördüm bi de onu aldım yedim kocam artık yeter beni de ye dediii...eve geldim yarım saat gecmeden bi de soguk bişeyler yedim .....ya biri beni durdursun yaaaaaa..90 la bitirecem sanırım allah korusun:)))

bak keyfine seldusumm yesekte alıyoz yemesekte benden aç yaşayanı yoktur aranızda ama bak 73 oldum bak keyfine dadlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benimde pazara gitmem gerek maheycim ama hiç kalkasım yok akşamada yemekli misafir gelcek bana üstüne üstlük

Back
X