Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ikisini de götüreyim madem, pijamayı da şöyle iyice yüksek bellisinden seçersem sürtünmez herhalde.
günaydınlar canlarım benimmmmmm
gunaydın minnoslar :icecream:
felisim canım bende buyuk ihtimal sezeryan olucam ve 2 takım pijama aldım.gecelik istemiorum.pansuman yapılacagı zaman heryanım meydanda olsun cok kotuu yerimseniben
sezeryan yapanlara sordum pijama rahatsızlık vermemis dikisler cok asagıda cunku lastik gelmiomus sositososito
Buket canım zaten pansumanı gelip hemşire yapıyor odadakileride çıkarıyor ben açıkçası tuvalet mevzusunu düşünüyorum tuvalete pijama ile girmek zor olur gibi geliyor klozete dikişlerden oturamıyorsun yarı ayakta yapıyorsun sanki geceliği yukarı kaldırmak daha kolay olur geliyor bana
Günaydın güzelleropuyorumnanaktan
güzel, sağlıklı, karnımızda bol hareketli bi gün olsun inşallah hepimizeopuyorumnanaktan
Fatoş erkencisin sen bugün opuyorumnanaktan
günaydın kızlar bebeğim bugün hareket etmedi hiç çok endişeleniyorum
günaydın kızlar bebeğim bugün hareket etmedi hiç çok endişeleniyorum
yaaaaa ben de epidural istiyoruuuuuuuuuuuuum ama maalesef mümkün değilmiş hem düşük tansiyonum hem de migrenim var, genel anestezi altında olacağım sezaryeni, aman 2 saat geç görürüm ben de kızımı 9 ay beklemişim o kadarcık da beklerim.
yaaaaa ben de epidural istiyoruuuuuuuuuuuuum ama maalesef mümkün değilmiş hem düşük tansiyonum hem de migrenim var, genel anestezi altında olacağım sezaryeni, aman 2 saat geç görürüm ben de kızımı 9 ay beklemişim o kadarcık da beklerim.