2009 Ekim Anneleri

gunaydın minnoslar :icecream:
felisim canım bende buyuk ihtimal sezeryan olucam ve 2 takım pijama aldım.gecelik istemiorum.pansuman yapılacagı zaman heryanım meydanda olsun cok kotuu yerimseniben
sezeryan yapanlara sordum pijama rahatsızlık vermemis dikisler cok asagıda cunku lastik gelmiomus sositososito

yazlık mı kışlık mı alacaksınız, ben yazlık alacağım hastane zaten sıcak oluyor diye, üşürsem de hırka lizöz falan takviye ederim nasolsa, üşümeye çare var da yanmaya yok değil mi a.s

Buket canım zaten pansumanı gelip hemşire yapıyor odadakileride çıkarıyor ben açıkçası tuvalet mevzusunu düşünüyorum tuvalete pijama ile girmek zor olur gibi geliyor klozete dikişlerden oturamıyorsun yarı ayakta yapıyorsun sanki geceliği yukarı kaldırmak daha kolay olur geliyor bana

günaydınlar canlarım benimmmmmm

günaydiiin cicekimmm

gunaydın minnoslar :icecream:
felisim canım bende buyuk ihtimal sezeryan olucam ve 2 takım pijama aldım.gecelik istemiorum.pansuman yapılacagı zaman heryanım meydanda olsun cok kotuu yerimseniben
sezeryan yapanlara sordum pijama rahatsızlık vermemis dikisler cok asagıda cunku lastik gelmiomus sositososito

günaydiiiin buketttcimmm

Günaydın güzelleropuyorumnanaktan
güzel, sağlıklı, karnımızda bol hareketli bi gün olsun inşallah hepimizeopuyorumnanaktan

Buket canım zaten pansumanı gelip hemşire yapıyor odadakileride çıkarıyor ben açıkçası tuvalet mevzusunu düşünüyorum tuvalete pijama ile girmek zor olur gibi geliyor klozete dikişlerden oturamıyorsun yarı ayakta yapıyorsun sanki geceliği yukarı kaldırmak daha kolay olur geliyor bana

canım epiduralde cok sıkıntı olmuomus. burda 3 arkadasım var epidural sezeryan yaptıran aynı hastanede olacak benim dogumda. onlar sıkıntı yasamamıs.hatta 2 tanesine sonda bile takılmamıs.sabah ameliyatları olmus oglen normal yemeklerini yemisler.wc ye de tek cıkmıslar yardım almadan.umarım bizimkide oyle olur kaydirigubbakcemile5 ayrıca pedin yada hasta bezinin durması icin illaki ic camasırı giymen gerekecek altına. yoksa gecelik altına bisey giymezsen kanaman nasıl olacak?dolayısıyla hadi geceligi yukarı cektin ama ic camasırını mecburen indirmen gerekecek

günaydiiiin buketttcimmm[/QUOTE]

gunaydın fıstık

Son düzenleme:
Günaydın güzelleropuyorumnanaktan
güzel, sağlıklı, karnımızda bol hareketli bi gün olsun inşallah hepimizeopuyorumnanaktan

aminn günaydin ajkiiiiiiiiim :asigim:

Fatoş erkencisin sen bugün opuyorumnanaktan

nan bi günaydin deee gidiyom küstüm aha :dilcikar: gönlümü blöf yapiyom simdilik gitmem belki

günaydın kızlar bebeğim bugün hareket etmedi hiç çok endişeleniyorum

endiseee etmeee iyi dinleee uyuyodur bi dur bakalim hemen endise etme görürsün annnesi uyuyo senin yaramaz

yaaaaa ben de epidural istiyoruuuuuuuuuuuuum ama maalesef mümkün değilmiş hem düşük tansiyonum hem de migrenim var, genel anestezi altında olacağım sezaryeni, aman 2 saat geç görürüm ben de kızımı 9 ay beklemişim o kadarcık da beklerim.

yaaaaa ben de epidural istiyoruuuuuuuuuuuuum ama maalesef mümkün değilmiş hem düşük tansiyonum hem de migrenim var, genel anestezi altında olacağım sezaryeni, aman 2 saat geç görürüm ben de kızımı 9 ay beklemişim o kadarcık da beklerim.

dusuk tansiyona yapmıolar mı :1shok: benimki genelde 10 a 6 cıkar.bazen 9 a 5.
hic yuksek cıkmadı daha.ama doktorum bana bisi demedi.yoksa seninki daha mı dusuk?

günaydın kıslarr

benim oglumda dün çok hareketsizdi , bugun hala öle eger akşama kadar böle olursa doktorumu arıcam bende endişelendim

Back
X