- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ela kazıklanmayı sevdigi için 159 a aldı selduscumkaydirigubbakcemile3 ben netten 129tl alıcamyerimseniben
ela kazıklanmayı sevdigi için 159 a aldı selduscumkaydirigubbakcemile3 ben netten 129tl alıcamyerimseniben
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kocacım ellemeden almıyo napimm...
selduscum benim aldığım o dediğindendi doğru hatırlıyosun ama ben yatanı 159TL ye e-bebek çamlıcadan aldım...
Handan 129TLye internetten buldu aynısını ama biz pek netten alışveriş yapmıyoruzi o yüzden gidip aldık...
ne acidan catlardik dedin anlamadim, bebegin gelisimiyle ilgili bilgi vermediklerindenmi?
mehayin kismeti oylemis. bende yurt disindayim ama her seyi catir catir soruyorum. her aklima takilandada telefon ediyorum. sekreter kiz artik hemen sesimden taniyor beni ve bana dediki en cok arayan hasta sensin baskalari aramiyor. galiba biz turkler biraz detayciyiz yada pimpirikliyiz:kedi:
amin insallah gulcanim , hayirlara vesile olsun haklisin artik son aylarda ruyalar tuaflasiyor gibi :)
seldusum 3.4 yil dedilerse guzel bence yer kaplamiyorsa zaten 2 yaslarinda falan genc odasi aliniyor kendi odasi olur o zamanda rahat buyuk yatakta yatar
senidemi öle aldı kıs:roflol::roflol:
ben de alarım ozaman güzel benim 200 lük olana benziyor..netten alacam ben de burda güzel bulamadım hiç.hepsi dandik..:))) ama fiyat 159 du nettede.
büyük yatagı hazır zaten..bazalı yatak var misafir içindi ama cok misafirim gemlediği için kullanılmıyor..2 sene idare etse beni yeter yaa.
bence güzel huy :roflol::roflol::roflol:
Merhabalarr
Kızlar bugün kontrol vardı. Benim durumumu yaşayan var mı merak ediyorumm..
26 +3 günlük olması gerek bebeğim 25 haftalık görünüyorr Doktor beslenmesiyle ilgili bir sorunu olabilir dedi ve aspirin verdi. gelişimi bir hafta geride yani Çok korktum yaa var mı bu konuyla ilgili bilgisi olannnn Bana bişeylerr yazınn lütfeeennnn(((
selamlar kızlar tekrarr
mehay hoşgeldinn canım merak ettik senii oglusun nasılmışş ultrasona aldılarmı seni ne dedi doktor
mehayyyy hoşgeldin tatlımm herkes seni soruyo iki gündür ne kadar sevildiğini anla nasıl geçti büyük buluşma gördün mü yavrunu anlatsanaa.s.
senidemi öle aldı kıs:roflol::roflol: