2009 Ekim Anneleri

kayamel ben de şimdi internetten hastane çantası araştırıyodum victoriassecret a bakmaya çalıyorum ama sitesi hata veriyo. çekçekli küçük valiz tarzı bişey düşünüyorum.. siz nasıl çanta aldınız yada alacaksınız???

benim evde küçük bir bavulum var 1-2 günlük tatillerde kullanıyordum ona koyacağım bebeğede ayrı hazırlarım sanırım.

kalemiticim hışgeldin.
kızlar benim çıkmam gerekiyo. şu ev işimiz vardı ya kredi için exper geliyomuş onu götürecez eve nolur dua edin de hayırlsıyla şu kredimiz olsun evimizi alalım hayırlısıyla da kolayca ödeyebilelim...

kalemiticim hışgeldin.
kızlar benim çıkmam gerekiyo. şu ev işimiz vardı ya kredi için exper geliyomuş onu götürecez eve nolur dua edin de hayırlsıyla şu kredimiz olsun evimizi alalım hayırlısıyla da kolayca ödeyebilelim...

hadi hayırlısı, herşey istediğin gibi olur inşallah.

merhaba anneler...
nasılsın bakem...
benım haftaosnum berbat gectı.tansıyonum düştü mide bulamntısı kusma..mahfoldum ..allah kımseye vermesın.

Kızlar hastane çantalarınızı nezaman hazırlıyacaksınız? Henüz erkenmi bilmiyorum ama yavaş yavaş hazırlasak iyi olur neler koyacaksınız?

ben hazırladım canım. yatak odamın kapısının arkasında asılı duruyor:))
nasılsınız coniler keyifler iyidir inşallah hepinizi öpooorum :))
a.s.

çok geçmiş olsun arkadaşım.

canim yaa cok gecmis :teselli:olsun simdi iyimisin peki?

geçmiş olsun canım . umarım bir daha tekrarlamaz.

geçmiş olsun cnmm şimdi nasılsınn???

geçmiş olsun nisancımmm:teselli:

tesekkur ederım kızlar..şimdi iyiyim ama...kuscam endilesınden yıyemıyorum zaten mıdemde almıyor..aman dıkkat edın...tansıyon anıden düşüyor sıcaklardan sanırım...

kızlar hastane çantasını kendim için ve kızım için 2 ayrı çanta hazırlıcam...

nisasucum geçmiş olsun cnm...

kalemitim nereye kayboldun sen??bana dun neden aniden ciktin demissin misafirim geldi canim o yuzden hoscakalin bile diyemedim...

Back
X