2009 Ekim Anneleri

bu oyuncağın fiyatı ne;?
sesli bişey mi?

sanırım sesli cnm çünkü hem sayfa çeviren dügmeler hemde sanırsam ne olduguna dair konuşan ses var bilgi yok bim.aş yazın aktüel ürünlerde var yürüteçte geliyomuş 30tlye bimin ürünleri kal,iteli oluyo hemde uygun

ayy bana yürüteç deme yasemin bugünden beri kocişle tartışıyoz yürüteç almıcam diyo, araştırmış etmiş sakıncalıymış bebeğin eklemlerine falan, başımın etini yiyo...
benim hevesim vardı oysamafoldumben

kızlar galiba bizim bi sorunumuz var
oğlum çişini fışkırtmıyor doktoor fışkırtmazsa sorun dmektir getir dedi p.tesi gidicez haftalrdır bişeeyde yemiyo onunla ilgili bişeymi acaba

çok şeker yürüteçmiş
bende almayı düşünmüyorum hiç

vallahi ben abi,m kızkardeşim tanıdıgım herkes yürüteçle büyümüş heralde bizde bişi olmadıgına göre doktorlara göre herşey zararlı ya ama bak 3.5 aylık herkes bebegine meyve suyuna başlamış topiclerde anne sütünün harici herşey yasak 6ay ama süt yoksa mamayla büyüyo takmayın bunları kafanıza olsa bize olurdu yürütece binene bebek erken yürüyo bu tecrübe kızkardeşimden

kızlar galiba bizim bi sorunumuz var
oğlum çişini fışkırtmıyor doktoor fışkırtmazsa sorun dmektir getir dedi p.tesi gidicez haftalrdır bişeeyde yemiyo onunla ilgili bişeymi acaba

inşallah sorun yoktur bulcukum...
benim kızda altını alırken bazen yapıyo çişini anlamıyom nasıl çıkıyo sanki sızıntı gibi oluyo bizimkide fışkırtmıyo, tamam bizimkinin pipisi yok ama genede biraz fışkırması gerekiyo gibibilmiyorumkismile

inşallah canım yaa
enfeksyon yada sünnet olma olayı olabilir
idrar tahlili yaptırcaz bakalım sizde yaptırın bence kızlarda enfeksyon daha çok oluoymuş

evet benim kızım 2ayda bir idrar yolu enfeksiyonu oluyo huzursuzlugundan anlayıp
tahlil
yaptırıyoz
çıkıyo hemen ignemiz
bugün bitti
haftaya tahlil
var inş igneler fayda etmişti,r
kiloda
almıştır
kuşum dualarınıza ihtiyacımız var kızlar

yaa bende anlam veremiyorumm hemen hemen hepimiz yürütee binmiştirr ama şimdi zararlı diyolarrr yok ya böle bişi şimdikiler hem daha kaliteli eskidenn incecik kumaşş demirr çerceve ben resimlerimden biliyorumm

zeyneb biniyo yürüteçe 10dk 2günde bir bi güzel götürmeye başladıki 6.ay yürüse bu kız şaşmam hehe

canım ya inşallah geçer
neden oluyolar böyle napmak lazım enfeksyon kapmamalrı için bi yolu yokmu fisfisfis

Valla helal olsun Yasemin sana oku oku sonu gelmedi :))) ben yoruldum senin yerinee anam nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum sizin bebişler çok uslu heralde ben zar zor yemek yapıyorum Tuna kesinlikle yalnız kalmak istemiyor basıyor yaygarayı :))

iyi aksamlar bu ara pek bakamiyorum cok yogunum. kızımın dogum günü var, yarın okullda kutlama yapıyoruz kısmetse, haftasonuda ailcek kutlanicak, ondan baya isim var. umarim herkez iyidir. opuyorumnanaktan

Ah canım inşallah bu sefer tahliller temiz çıkar çok üzülüyorum yaa el kadar çocuklara basıyoruz iğneyi basıyoruz ilacı ama napalım onların iyiliği için :a015:

bulcuk canımmm çok geçmiş olsun tatlım yaaa inş. bişi yokturr.

iyi aksamlar bu ara pek bakamiyorum cok yogunum. kızımın dogum günü var, yarın okullda kutlama yapıyoruz kısmetse, haftasonuda ailcek kutlanicak, ondan baya isim var. umarim herkez iyidir. opuyorumnanaktan

nice yasları olsun sağlıkla huzurla ...opuyorumnanaktan

sağol gizemcim inşallah

valla bende miraçtan bişey yapamıom odadan ayrılınca bile basıyo yaygarayı dibinde olcam illa

doğum günü kutlu olsun kızının canım sağlıklı nice yaşlar görsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…