Merhaba kıslllarrrr
Biz dün doktora gittik kuzumlaa 69.5 cm 8500 gr olmuş maşallah kuzumaa:))
Benim artık iznim bitti kızlar pazartesi işe başlıyorum o kadar karmakarışık duygular içindeyimkii sanki bebeğimi terkedip gidiyormuşum gibi bir yandan da sütüm azalır diye korkuyorum. Doktorumuza sinir oldum bu sefer sütüm yetmezse ne vericem dedim saçma sapan ecevaplar verdi, ek gıda verirsen doymaz mama vermek lazım ama mama da istemiyorum gdo'lar falan çıktı baksana vs vs yani sonuçta sütüm yetmezse ne vereceğimi hala bilmiyorum neyle başlamam gerektiğini yani. Oyyy oyy ne zormuş annelik...
maaşallah kuzuyainşallah bir süre daha gerek olmaz ek gıda veya mamaya. zor olsa gerek işe başlıyor olman, allah yardımcın olsun. kim bakacak bebeğine?
ağzında pamukçuk olabilirmi.bi dönemde ondan dolayı emmedi.doktora götürdüğümde ağzı yara ondan emmez memeyle savaşıyomu emerken dedi.aynende öyledi bizimki memeyle savaşıyodu bi o yana bi bu yana çekiştiryodu emmiyodu.
Merhaba kıslllarrrr
Benim artık iznim bitti kızlar pazartesi işe başlıyorum o kadar karmakarışık duygular içindeyimkii sanki bebeğimi terkedip gidiyormuşum gibi bir yandan da sütüm azalır diye korkuyorum. Doktorumuza sinir oldum bu sefer sütüm yetmezse ne vericem dedim saçma sapan ecevaplar verdi, ek gıda verirsen doymaz mama vermek lazım ama mama da istemiyorum gdo'lar falan çıktı baksana vs vs yani sonuçta sütüm yetmezse ne vereceğimi hala bilmiyorum neyle başlamam gerektiğini yani. Oyyy oyy ne zormuş annelik...
şeyma annene mutluluklar, kayınpederine de şifa dilerim..
kızlar peditus' u doktora danışmadan kullanmayın. benim kızımın doktoru gerekmedikçe tavsiye etmiyor bu şurubu.. gerçi öksürük başlamışsa gerek duyulabilir ama danışmakta fayda var.. geçmiş olsun elalı. inşallah çabucak iyileşir bebecik..
pamukçuk için sağlık ocağındaki ebemizin önerisi vardı. uygula istersen. bizde olmadı, denemedim o yüzden. karbonatlı su hazırlayıp, kaynatılmış tülbent yardımıyla bebeğinin ağzını sil günde 1-2 kez.. geçmiş olsun..
cnm işyerinde sağma imkanın varsa sütünün azalacağını düşünmüyorum, çalışanlar genelde böle yapıyolar...
Merhaba kıslllarrrr
selam kızlar bugün çok iş yaptım aşırı aşırı yorgunum yeni daha oturabildim sizden nbrr
bugun gorulmedın zatenn ne ısı yaptın okadar
[sıze="2"]cnm kapının önü bahçeler he pkardı karları küredik öglene kadar buz kalıbı olmuş bahçe falan evim bahçeli girişte beton hep kayıyodu mutfak duvardan su almış rutubet olmuş heryer herşeyi çamaşır suyuna bastım ve mutfagımın suyu akmıyo donmuş taşıdım sıcak su hep banyodan öyle yıkadım legende temizlik yaptım dip köşe fatura yatırmaya gittim kızımı igneye götürdüm yemek yaptım odun aldım içeri bulaşık yıkadım banyo tıkanmış onu açmakla ugraştım şimdi geldim aranızdayım kızımıda uyuttum bugün hep o işlerin arasında kucagıma aldım bıraktım belim tutmuyo[/sıze]
cnm kapının önü bahçeler he pkardı karları küredik öglene kadar buz kalıbı olmuş bahçe falan evim bahçeli girişte beton hep kayıyodu mutfak duvardan su almış rutubet olmuş heryer herşeyi çamaşır suyuna bastım ve mutfagımın suyu akmıyo donmuş taşıdım sıcak su hep banyodan öyle yıkadım legende temizlik yaptım dip köşe fatura yatırmaya gittim kızımı igneye götürdüm yemek yaptım odun aldım içeri bulaşık yıkadım banyo tıkanmış onu açmakla ugraştım şimdi geldim aranızdayım kızımıda uyuttum bugün hep o işlerin arasında kucagıma aldım bıraktım belim tutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?