2009 Ekim Anneleri

merhaba kıslar zeyneb ada iyileşmiş heyo maşallah öncede hemen nazarlanıyoz çünkü sevinemez olduk pek kilo almış 5950di 6600 olmuş enfeksiyonumuz bitmiş ilaçlar kesildi ignelerde ohh beee

merhaba kıslar zeyneb ada iyileşmiş heyo maşallah öncede hemen nazarlanıyoz çünkü sevinemez olduk pek kilo almış 5950di 6600 olmuş enfeksiyonumuz bitmiş ilaçlar kesildi ignelerde ohh beee

ohhh masallah zeynep adaya kocaman olmus hemende

sagol canim ya valla biraz rahatladim..kafayi yiycem onu niye yapiyo bunu niye yapiyo derken..bide emzik veriyormusun..ve emzikle ilgili ne dusuniuyorsun..ben vermek istemiyorum zaten cokta alicak gibi durmuyor..
Ben veriyorum cnm aslında başta bende kararsızdım ama ilk 1 ay benim kızım sarılıktı ve geceleri bi kabusa dönmüştü sonra bi sürü emzik denendi sonunda birini beğendi ama şimdi onu da pek beğenmiyo elleri daha tatlı geliyo sanırsam.Bence duran bi bebeğin varsa deneme derim ama durmuyosa hiç emzik çok ii bi kurtarıcı ve yine bence hiçbi zararı yok akannehir

Kaçtık geldik biz tam kapıdan girdik yağmur başladı kaydirigubbakcemile3 kız zeytinburnunnu neresinde bu yer merak ettim olivium a yakın mı adresi varmıdır nette kaydirigubbakcemile3

maşallah fıstığıma benim...kız tütsü falan yap nazar değmesin

tam olıvyumun karsısında cnm ıtfaıyenın o taraftakı kapısından cıkınca gorursun valla bıssuru sey aldık hala aklım kaldı

buyukcekmecede yagmur mu var yaa burda ruzgar esıyo ama daha yagmur dusmedı beylıkduzunden buyukcekmeceye hava bu kadar deısıyomu bızde cumadan cıktık annaneye gıttık ordan olıvyuma gıttık gezdık alısverıs yaptık cumartesı babaanneye gıttık pazarda ordaydık gezdık bıraz metrocıty fılan gıttık bı yagmura yakalandık ama oğlusum hava aldı en azından o kadar mutlu oldu kı nasıl etrafı ızlıyo ınsanlara bakıyo.... bugun sabahta eve donduk benım daha gezesım vardı ama yenıbosnadayken nerdeyse bakırkoye gecıyordum ama dedım neyse eve gıdıyım havalar duzelsın bı oğlusumu annesının bekarken gezdıgı yerlerı teker teker gezdırcemmm oda benım gıbı gezentı cıktı....

Evet cnm arada fark oluyo aslında beylikdüzü daha soğuk oluyo daha yüksekde kalıyo ya ondan sanırım ben burdan çıkıyodum bazen günlük güneşlik yada yağmurlu bi geliyorum migrosun oralara falan tam tersi
Kız allah iiliğini versin daha ne gezcen be gezmişsin bütün hafta sonu yarasın canım gezmeler sempatiksalakcinni

3 haftadır markete bıle cıkmadım doğal olarak karanlıkta kalmıs boğa gıbı ışığı gorunce saldırdım etrafa... o yuzden cnm alışmamısımevde durmaya napımm

teşkkürler zeze ve amazon galiba diş bugün baktım ufak nokta kadar bir beyazlık var ama diş belirtisimi anlamadım kakası baya sulu günde bi ekre yapardı 2 ye çıktı ayrıca salyası çok akıyo ve eli sürekli ağzında geceleride sürekli gözleri kapalı kafasını bir otaraf bi butarafa çeviriyo 2 saatte bir uaynıyo elisürekli kafasında yüzünde ağzında dr gidince sorucam dişmi diye..
Beyaz cım aynı şeyi beni kide yapıyo kucakt gezerken küt diye kafasını atıyo

3 haftadır markete bıle cıkmadım doğal olarak karanlıkta kalmıs boğa gıbı ışığı gorunce saldırdım etrafa... o yuzden cnm alışmamısımevde durmaya napımm

İyi yapmışsın cnm şaka yaptım aynı durumdayız valla kafese kapatılımış aslan gibiyim bizde çıktık ya hangi tarafa gitceğimi şaşırdım bütün marketleri talan ettik kaydirigubbakcemile3 Ayyy artık bahar gelsin yaaa şöyle incecik inceceik giydirelim kuzuları atalım kendimizi dışarlara sürekli fenalık geldi kat kat giyinmekten kuzuları da giydirmekten akannehir

Cnm geçmiş olsun kuzucuğuna gerileri okumadım yazdıklarına göre diş olabilir sanırım gerçi biraz erken ama diş se eğer diş jeli alın cnm acısını alır umarım ii olur kuzucuk :Saruboceq:

kızlar diş degilmiş çeneleri büyüyomuş bugün sordum doktora çeneler büyüyo agrı yapıyo kaşınıyo ısırmak istiyolar herşeyi dedi

ewt yaaaaaaaaa su martın 15 ınden sonra rahatız

offff ruhumm sıkılıyo çoook evden nefret etmeye başladımm oğlumu alıp gidesim var

anılcımm çok geçmiş olsun kuşum ...

Son düzenleme:
hava kötüü ev sıkıcı kaynana bende daha n eolsun kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…