cnm ınsanlar bencıl olmus ya sende bencıl olur mutlu olursun yada keşkelerle kendını avutursun annadınmı hayatım
oof of benim derdim kayınvaldeden de beter, iş yerinde işler sarpa sardı, erken dönmek zorunda kalıcam galiba, daha da ne bakıcı ayarladım ne bişey((
Kızlar ne hırslanmışınız yaww ölsün bütün kaynanalarr diyorum bende enii kaynana ölü kaynana diyorum üstüne de
Aynen benimde kaynanamlar evlenirken hiçbi halt yapmadılar herşeyi eşimle biz yaptık 3 sene boyunca sırf bu yüzden bekledik ama şimdi sanki herşeyi onlar yapmışlar gibi bi afra bi tafra geçen sene benim evimde bardaklarıma laf söylüyolar yok çok işlemeliymiş yok ne gerek varmış bu kadar süse bana da gelenler gelmiş dedim ben sizin evinizden mi getirdim benim evimde bi çay kaşığınız bile kapayın dedim çenenizi işte şimdi nefret edilen gelinim ama bilmiyolar ki duygularımız karşılıklı aklinialirimsmile
Boşverin yawww ben 3 sene ii davrandım hep alttan aldım üstelik dediğim gibi hiç bi yardımları olmamamsına rağmen ama bi yerde artık patlıyo insan işte o zmaan siliniyo o ii olduğun tüm zamanlar lanet olsun diyorum keşke başta da kötü olsaymışım yazık 3 sene me sadece bunu düşünüyosunuz zaman geçince malesef sırnaşık şey
Gizoşcumm canım çık sende dışarı yaww biraz hava alın kuzunla 2 market falan yap bi değişiklik ne biliim sıkma canını böyle al kuzunu çık dışarı yarım saat bile olsa değişiklik değişikliktir.yerimseniben
onun kı ole gezmez cnm markete cıkayım dese kaynana sen cık ben cocuga bakarım dıycek... bebeği gezdırcem dese hava kotu nereye dıycek yada dur hazırlanıyımda gezdırelım dıycek bellı kaynanada var o potansıyel
aynen ama aldım çocuğumu kaçtımmmm 2 saart fuarda hava aldık geldik hala oturuyodu bende gitmemiş evine saka gibi yaa üşüdü oğlum üşüdü deyip durdu ama tınn yani ohhhh çok ii geldi valla zemuszemus
Canım ya umarım bu sorunu çözersin ve adaşımızın yanında daha uzun bi süre kalabilirsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam gençlik biz hala küsüz eşimle ve üstühne yemegimi bile yemiyo artık gitigi yere kadar gider artıkk
selam gençlik biz hala küsüz eşimle ve üstühne yemegimi bile yemiyo artık gitigi yere kadar gider artıkk
hazirancım allah kolaylık versin...
bende şimdiden 4 ay sonrasını düşündükçe içim acıyo kızıma annem bakacağı halde ayrı kalacağım için...
senin işin daha zor tanımadığın birine bırakacakmışşın, allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...
işyerin neden seni erken çağırıyor ki böyle bi hakları var mı? sen şuanda ücretsiz izinmi kullanıyosun?
hoşgeldin cnm...
bizde küsüz bizimkiyle haftasonu kızımda bende hastayım diye annemler geldi dün onların yanında tartıştık fitil oldum resmenklava:
bırak yemesse yemesin gitsin anasında yesin, sende ona yemek hazırlamaa:umursamaz:
Amin cnm sağolasın, ücretsiz iznim bugün bitti süt iznimi kullanmaya başladım, mart ortasına kadar kullanıcaktım ama yerime bakan arkadaş ayrılıyormuş şimdi ne olacak bilmiyorum. annem ilk kızıma baktı buna bakamıycak, k.validem gelicek birsüreliğine ama bu sefer de yukarıda kızların yaşadığı olayların benzeri olacak ondan korkuyorum.
biz de hep benim annemin yanında tartışırız, eşimin annesinin yanında bir iyiyizdir ki sormayın. annesinin yanında hep alttan alır, asla tartışmaz benle.
,selam gençlik biz hala küsüz eşimle ve üstühne yemegimi bile yemiyo artık gitigi yere kadar gider artıkk
ayy o tanımadığım dediğin kişi kayınvalidenmiydi bende başkası sanmıştım, kötünün iyisidir sanırım:çok üzgünüm:
benzer olaylar kesin yaşanacak buna garanti veririm ama şuan yapacak başka bişey yok gibi mecbur katlancaksın...
yaa ben süt izni falan kullanmadım kimsede bişey demedi toplamda kaç gün bu izin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?