2009 Ekim Anneleri

insan bazen hakikaten yanlız kalmak istiyo ama insanlar anlamıyo. keşke insanlar düşünceli olsa ama nerde....

cnm ınsanlar bencıl olmus ya sende bencıl olur mutlu olursun yada keşkelerle kendını avutursun annadınmı hayatım

cnm ınsanlar bencıl olmus ya sende bencıl olur mutlu olursun yada keşkelerle kendını avutursun annadınmı hayatım

haklısın canım aslında sana yapılanları unutmayacaksın bir gün nasıl olsa sıra sana gelir.

aynen ole cnm ole yaptınmı bak sana kımse bulaşıyomu kotu olucaksın cunku deli deliyi gorunce sopasını saklarmış

oof of benim derdim kayınvaldeden de beter, iş yerinde işler sarpa sardı, erken dönmek zorunda kalıcam galiba, daha da ne bakıcı ayarladım ne bişey ((

Canım ya umarım bu sorunu çözersin ve adaşımızın yanında daha uzun bi süre kalabilirsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar ne hırslanmışınız yaww ölsün bütün kaynanalarr diyorum bende enii kaynana ölü kaynana diyorum üstüne de
Aynen benimde kaynanamlar evlenirken hiçbi halt yapmadılar herşeyi eşimle biz yaptık 3 sene boyunca sırf bu yüzden bekledik ama şimdi sanki herşeyi onlar yapmışlar gibi bi afra bi tafra geçen sene benim evimde bardaklarıma laf söylüyolar yok çok işlemeliymiş yok ne gerek varmış bu kadar süse bana da gelenler gelmiş dedim ben sizin evinizden mi getirdim benim evimde bi çay kaşığınız bile kapayın dedim çenenizi işte şimdi nefret edilen gelinim ama bilmiyolar ki duygularımız karşılıklı aklinialirimsmile
Boşverin yawww ben 3 sene ii davrandım hep alttan aldım üstelik dediğim gibi hiç bi yardımları olmamamsına rağmen ama bi yerde artık patlıyo insan işte o zmaan siliniyo o ii olduğun tüm zamanlar lanet olsun diyorum keşke başta da kötü olsaymışım yazık 3 sene me sadece bunu düşünüyosunuz zaman geçince malesef sırnaşık şey

aynen benımkıde ole yokkoltuklar cok buyukmus yok su sole bu bole sen al daha guzelını koymassam konusursun dedım bende ama susmuyolar

aynen ama aldım çocuğumu kaçtımmmm 2 saart fuarda hava aldık geldik hala oturuyodu bende gitmemiş evine saka gibi yaa üşüdü oğlum üşüdü deyip durdu ama tınn yani ohhhh çok ii geldi valla zemuszemus

Canım ya umarım bu sorunu çözersin ve adaşımızın yanında daha uzun bi süre kalabilirsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol solsticecim valla acaip moralim bozuk bu gece napıcam kara kara düşünüyorum Allah benim de çocuklarımın da hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Şu kaynana mevzusuna çok takılmayın arkadaşlar nolur, en azından bebeklerinizin yanındasınız ne güzel, hiç tanımadığınız bi insana emanet edip işe gitmek zorunda değilsiniz.bi de öyle düşünün.

selam gençlik biz hala küsüz eşimle ve üstühne yemegimi bile yemiyo artık gitigi yere kadar gider artıkk

hazirancım allah kolaylık versin...
bende şimdiden 4 ay sonrasını düşündükçe içim acıyo kızıma annem bakacağı halde ayrı kalacağım için...
senin işin daha zor tanımadığın birine bırakacakmışşın, allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...
işyerin neden seni erken çağırıyor ki böyle bi hakları var mı? sen şuanda ücretsiz izinmi kullanıyosun?

selam gençlik biz hala küsüz eşimle ve üstühne yemegimi bile yemiyo artık gitigi yere kadar gider artıkk

hoşgeldin cnm...
bizde küsüz bizimkiyle haftasonu kızımda bende hastayım diye annemler geldi dün onların yanında tartıştık fitil oldum resmenklava:
bırak yemesse yemesin gitsin anasında yesin, sende ona yemek hazırlamaa:umursamaz:

aa ama çok da uzatmayın yasemincim, eşler arasında olur böyle şeyler, bak çocuğunuz var artık sizin. küs kalarak çözülmez ki, oturup konuşun karşılıklı.

Amin cnm sağolasın, ücretsiz iznim bugün bitti süt iznimi kullanmaya başladım, mart ortasına kadar kullanıcaktım ama yerime bakan arkadaş ayrılıyormuş şimdi ne olacak bilmiyorum. annem ilk kızıma baktı buna bakamıycak, k.validem gelicek birsüreliğine ama bu sefer de yukarıda kızların yaşadığı olayların benzeri olacak ondan korkuyorum.

biz de hep benim annemin yanında tartışırız, eşimin annesinin yanında bir iyiyizdir ki sormayın. annesinin yanında hep alttan alır, asla tartışmaz benle.

ayy o tanımadığım dediğin kişi kayınvalidenmiydi bende başkası sanmıştım, kötünün iyisidir sanırım:çok üzgünüm:
benzer olaylar kesin yaşanacak buna garanti veririm ama şuan yapacak başka bişey yok gibi mecbur katlancaksın...
yaa ben süt izni falan kullanmadım kimsede bişey demedi toplamda kaç gün bu izin?

biz de hep benim annemin yanında tartışırız, eşimin annesinin yanında bir iyiyizdir ki sormayın. annesinin yanında hep alttan alır, asla tartışmaz benle.

bunların hepsi tam ODUNLUK walla:mymeka::mymeka::mymeka:
dünün acısını iyi çıkarıcam ben:1closedeyes: anasına hepten uyuz oldum

yok canım bakıcı tutucam k.validem başta biraz bakıcının başında duracak. süt izni günde 1,5 saat var ya onu toptan kullanıcam 6 haftaya denk geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…