2009 Ekim Anneleri

oyyy kurban olurum afrikalımı yaradanaa masallahhhh saygında hep ac hemde mırmırcı yarın postalıyorum saygını sizeeee dora sohbet etmeyi, nasıl duracagını ogretsin valla hehe :)))))))) ayyy nasıl dus aldıgımı bilemedimm off yaygaracı oglum benim

gizoşumm sunnetten sonra kac gun banyo yok

naloşum 3 gün dedi dr bana ama ben 1 hafta yaptırmadımm bi cumartesi oldu önündeki cumartesi banyo yaptık teyzesi ilk gün önemli aslından ilk geceyi sorunsuz atlattınızmı sorun yok tatlımm hem daha ii olcakk belkii uslu olur saygınımda ..

kislar bende artik sacimi boyatmak istiorum.ama benim saclar sari oldugundan oryalin bi zarari olur mu ki?

kalemiti darısıbaşıma canım maşlalahh diyelim ama benim çoğalacağı yok göğüslerim pabuk gibi oldu resmen hamur yani :)
gizemcim mama veriyorum emdikten sonra haldır haldır mama hazırlıyorum zırlıyo geçmişe dönersen 3 sayfa önceye anlattım kuzum kabız mama sayesinde yapamıyo
neyse kızlar ben yatayım biraz eşim yatana kadar o baksın ufaklığa görüşmek üzered

hatırladım anılcımmm hadi kalk dinlen biraz allah rahatlık versin...

ii akşmlarrr yasemnn

off inş. uslanır bazen oyle usluki 10 dk tabe:)) sohbet ediyr bişiler anlatıyor
yaa saatlerce aglıyor sonra iç cekmekten aglayamıyorr artık dusun
3 gunde ası için banyo yapmadı acaba banyo yapsın ondan sonramı sunnet olsun
geciktirmekte istemiyrm

inş. bolboll sutun olur canımm humana al rezene iç dene inan roka ye bak ben 2 gundur yiyrm arttı yaa sanki bide inanmıyordum ama gercek sanırım canın bişi cekerde yemezsen sutun cekilirmiş ihmal etme bunuda

iyi akşamlar kızlarrrr nasılsınız

iyi aksamlarr canım nasıl oldun agrıların vardı

kızlar sağlun elektirikli tav siye ettinizde malum fiyatları yüksek ya ( deyeceğini bilsem alırım ama gerçkten sütüm az olmayn sütün neresi gelecek ( elimle sıktım bugün 20 cc dolmadı ya[/COLOR][/B]

anılcım bana da arkadaşım verdi kullanmam için sağolsun doğumdan beri kullanıyorum :)) yoksa bende alamazdım canım...

gizoooş kızzz bizim boraya da uslu olmayı öğretsin dora diycem ama benimki haylaz seninkini de yoldan çıkartıyor :))

naloşummm canım dütlerin geldiğine sevindim canımmm

yasemincim canım iyiyim benim sıpaya banyo yaptırdım sonunda memeyi tuttu:hooray:

buketcim bende boyattım canım diplere temas etmeyince bişey olmazmı çocuk doktorumuzdan izin aldım zemuszemus

ben sacimi 2 kere hamileykende boyattim, emzirirkende boyatcam. ben organik boya kullaniyorum doktoruma sormustum problem yok demisti

arzucum haklısınn o günn bora dorayıda ağlattı delikafadulden yaww oğlum usluda uyumuyo hiç yaa anca uyuttum şaka gibi sabah 9 dan beri uyanıktıı sadece 10 15 dk memede gözleri kapatıyo o kadar geri kalan her dk uyanık çocuk şaka gibi yaww :roflol:

gizemcim kafeine falan dikkat ediyormusun? cay, kahve, cukulata falan. ben cok cukulata yedigim zaman benim kiz uyumuyor hic.

gizoşum ne yapcaz biz bu sıpalarla yahu biri uyumaz biri ağlar durur peeehhhh lmaz:

Estf.kuzummm..önemli deil..
40ım çıkmadan kaş aldırmamam özellikle deil tatlım yani öle hurafelere inanmam (ki öle bişe duymadım hiç kaydirigubbakcemile3) anca fırsat olduğu için o zaman aldırabilmişdimŞeniz

offya ayaklarım felç oldu resmen 3gündür gece 3te yatıyoz sabah 5te kalkıyoz aglamalar bitmiyo çok huysuz damakları çok kaşınıyo ayagımda gece 3e kadar yorgunum bitkinim çok sinirliyim buaraaa

kıyamam canım yaaa anam bizim kız üzüyomu annesi seni... canım dikkat et bel ağrısı ihmale gelmez doktora git mutlaka...

bu arada benim iştahım kaçtı çok ya sabahla akşamı kapatıyom yemiyom hiçbişi neolcak kıslar ya gitmiyo istek yok midemde hiç cnm bişi çekmiyo acıkmıyommm

canım stresten muhtemelen iştahsızlık..ama yemessen sütün olmaz,kuzunun karnı doymadğında da daha çok huysuz olurrr =((

mafoldumbenonun için çok üzülüyom zaten yaaa kuzucugum doymuyomu acaba diyom kilosuna baktırcam oyüzden kontrole götürcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…