2009 Ekim Anneleri

sbh ewden çıkarken kustu delirdim zaten..bi baktım tırsmış kocim ıslak mendille siliyo:)))

6 bitince kuzum..2 kaşık derken 2 tatlı kaşığı...

sbh ewden çıkarken kustu delirdim zaten..bi baktım tırsmış kocim ıslak mendille siliyo:)))

6 bitince kuzum..2 kaşık derken 2 tatlı kaşığı...

benimkide alıştı artık ela kusunca kız bendeyse koşuyo ıslak mendil almaya, helal walla bu kızlar herifleride yola getirdiopuyorumnanaktan
ii bee tamam 2 yemek kaşıı vercek değilizyaa:1closedeyes: ıykkkafamçokkarıştı daha 2 ay var yaw :kedi:
haa bu arada zuzum elma suyunu sen kendin sıkıyon dimiCADIARZU

elanın suyunu sıkmıyorum annesi elmanınkini sıkıyorum:)))) ewett cücüm

selam kızlar anca girebildim zeyneb adayı uyuttumda kigündür faturalarla ugraşıyom kızla beraber anca bitti hepsi buarada bengünazımız bize hediye ciciler göndermiş hepsi çok şeker teşekkür ederiz cnm benimmmmm opuyorumnanaktan

hasta bebişlere acil şifalar...benimki sadece anne sütü alıyor .daha önce de yazmıştım mama alınca kusuyor .Dün de huzursuz diye ona gece çayı vermek istedim almadı buğün gelen numunelerden meyve püresi tatırmak istedim onu da almadı malesef bu çocuk ek gıda da beni zorlayacak

eskiden cok zayifsin kopacaksin kilo al diyen annem bugun cok kilolusun kilo ver dedimafoldumben

benimki de aynı şeyi söylüyo canım ama ben takmıyommirmirmirmir..takamam emzirme dönemimiz bitene kadar..napim...çok kiloluyum biliyorum evet..bi dönem böyle idare etcez..ama 56 kiloya düşmeye kararlıyım:lepi:...çoook işim var çoookkkboshayallersmile

gelmiş geçmiş olsun canım:1hug:

kızlaaarrr...demincekk balböceim sırtüstünden yüzüstüne döndü.. :dance:hem de bizden destek almadan tek başınaa..ayyhh çok heycan yaptım ağlıyodum:)) büyüdü benim kuzuummm opuyorumnanaktan

buketcim üzülme annem çoğumuz aynı durumdayız malesef..takmamaya çalışıyorum yumuşak göbükümü...mayalı poğça hamuru gibi mübarek kopar kopar diz tepsiye :))

kızlaaarrr...demincekk balböceim sırtüstünden yüzüstüne döndü.. :dance:hem de bizden destek almadan tek başınaa..ayyhh çok heycan yaptım ağlıyodum:)) büyüdü benim kuzuummm opuyorumnanaktan

Maşallah Berra'ya bravo alkisalkisalkis
Bizim sıpa zorluyo ama daa beceremedi. Zaten doğacağı vakit kanala da inememişti sırnaşık şey

Kısslar biz de dün gittik doktora. Sadece anne sütü aldıysa kilosu gayet iyi başlama hiç bişeye dedi. Tattırıyım azıcık dedim. Tam 5 ay bitcek sonra tattırmaya başlıcaksın dedi. ilk 15 gün 1-2 kaşık meyve sebze suları, sonraki 15 gün çorbalardan 1-2 kaşık. 6. ay bitince de öğün olarak başlatıcam dedi. Her çocuğa göre farklı veriyolarmış. Kilo boy olayı, bi de emmesine göre değişebiliyomuş.
Bi de bizimki gündüzleri uyumuyo artıkın, uykuya dalmakta çok sıkıntı çekiyo. Bi ilaç önerdi by by baby diye çok zor durumdayız dayanamıyoruz derseniz deneyelim dedi. Ama kararsız kaldım. Sonuçta gece uykusunu uyuduğu için çok bi zorluğu yok. Üstelik bugüne kadar anne sütü haricinde hiç bişey vermedim durup dururken uyku ilacı bilemedim. Duyan var mı bööle bişiy

Gülican çok sıkıntı olmuosa verme cnm..
Benimkide bi ara öyleydi gece güzel uyrdu gündüz uyumazdı..
şimdide gündüz baya düzeldi ama 2-3 gecedir sapıttı iyice,4den önce uykuya dalamıyooo
mahvolduk eşimle..gece eşim kucağnda sallıo bi ara ee ee eeee yapdı,yiğit de başladı ee eeee eee kaydirigubbakcemile3 koptk gece yarısı ikimizde sempatiksalakcinni
zar zor daldu uykuyaa,bide ben gribim fazla almak istemiyorm kucağımaa.
Allahtan eşim öğlen gidio işede gece yardım ediyo..

oyhh masallah berrayaa darisi alyamin basina
mersi teyzesi opuyorumnanaktan

Maşallah Berra'ya bravo alkisalkisalkis
Bizim sıpa zorluyo ama daa beceremedi. Zaten doğacağı vakit kanala da inememişti sırnaşık şey
opuyorumnanaktan

duymadım hiç gülümcüm..

ay kızlar calpolu nekadar werioduk...ateşi çıktı kuzumun..aşı tee bu saatte mi etkiler ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…