sbh ewden çıkarken kustu delirdim zaten..bi baktım tırsmış kocim ıslak mendille siliyo:)))
6 bitince kuzum..2 kaşık derken 2 tatlı kaşığı...
eskiden cok zayifsin kopacaksin kilo al diyen annem bugun cok kilolusun kilo ver dedimafoldumben
iyi akşamlar kızlar ne zamandır giremiyorum..ev aldık onun işleriyle uğraşmaktan bitap düştüm..haftasonuna taşınmayı düşünüyorum kısmet olursa...bide bunun üstüne geçen hafta sonu aile boyu hasta olduk...yeğenim bizdedydi çocuk akşam aniden kusma ve karın ağrısı yaşadı..ertesi akşam oğlum ve ben karın ağrısı ve kusma derken geceyi gece ettik..3 4 saat sonra berrada kusmaya başladı..eyvah dedim biz bittik..ben çok kötü oldum bütün vücudum ağrıdı..ertesi sabah berrayı dr a götürdüm ama dr berra yerine beni hastaneye yatırdı..serum takıldı biraz düzeldim..sonra eşimede bulaştı ...oğlum ve berrada düzeldi ama kızım yemeden kesildi..hiçbişey yemiyor benide emmiyor..çok üzülüyorum suratı kaşık kadar kaldı..büyük ihtimalle kiloda kaybetti... yarında böyle devam ederse dr a gidicem tekrardan..yani bir kusma ishal ailece bizi mahvetti..işte böyleeee kızlar aman kendinize dikkat edin etrafta bu hastalıktan yatan çok kişi var...
kızlaaarrr...demincekk balböceim sırtüstünden yüzüstüne döndü.. :dance:hem de bizden destek almadan tek başınaa..ayyhh çok heycan yaptım ağlıyodum:)) büyüdü benim kuzuummm opuyorumnanaktan
mersi teyzesi opuyorumnanaktanoyhh masallah berrayaa darisi alyamin basina
opuyorumnanaktanMaşallah Berra'ya bravo alkisalkisalkis
Bizim sıpa zorluyo ama daa beceremedi. Zaten doğacağı vakit kanala da inememişti sırnaşık şey
Kısslar biz de dün gittik doktora. Sadece anne sütü aldıysa kilosu gayet iyi başlama hiç bişeye dedi. Tattırıyım azıcık dedim. Tam 5 ay bitcek sonra tattırmaya başlıcaksın dedi. ilk 15 gün 1-2 kaşık meyve sebze suları, sonraki 15 gün çorbalardan 1-2 kaşık. 6. ay bitince de öğün olarak başlatıcam dedi. Her çocuğa göre farklı veriyolarmış. Kilo boy olayı, bi de emmesine göre değişebiliyomuş.
Bi de bizimki gündüzleri uyumuyo artıkın, uykuya dalmakta çok sıkıntı çekiyo. Bi ilaç önerdi by by baby diye çok zor durumdayız dayanamıyoruz derseniz deneyelim dedi. Ama kararsız kaldım. Sonuçta gece uykusunu uyuduğu için çok bi zorluğu yok. Üstelik bugüne kadar anne sütü haricinde hiç bişey vermedim durup dururken uyku ilacı bilemedim. Duyan var mı bööle bişiy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?