2009 Ekim Anneleri

sıkma canını zuzu zeyneb beni 1haftadır çıldırtıyo gecede uyumuyo gündüzde sürekli etini koparıyomuş gibi aglıyo yine idrar yolu enfeksiyonumu oldu die tereddütteyim altını çıyom susuyo ama çiş bikere yapıyo bez degiştiriyim istiyo huyumu degişiyo anlamadım tüm gündüz ve gece kucagımfda bugün odayı degiştiriyim dedim zindan oldu çok agladı hertaraf pislik içindeydi sabah 12başladım daha şimdi bitti oda üstün körü ve belimi incittim sanırsam dogrulamıyom kanbur kaldım ya aglıcam halada anne dio aglıyo karnı tok altı temiz zeynebinde kilosu az 5aylık 6400dü enson doktor 6.5aylıkken getir 7.350 olsa yeter dedi ii kilosu dedi bilmiyom valla

dogumdan sıonra bel fıtıgı başlangıcım çıktı yaaa sabah aglıyarak dogrulmaya çalışıyom doktora gitmeme lazım kızla tek gidemiyom film çekilsem kızı kime bırakcam hastanede off çıldırcak gibiyimmm

cnm konu ne tam bilmiyorum ama bi "kaynanam" lafı geçmiş eminim sinir bozucu bi durumdur, ne diyim Allah kolaylık versin...

merhaba güzel anneler. bebekler ne zaman oturmaya başlicak bilgisi olan varmı?

bizim dr. artık 10-15dk destekli oturtabilirsiniz dedi...

gunaydın iyi pazarlar

veeeeeeeeeeeeeeee sevgililer gununuz kutlu olsun annişler

cnm seninde kutlu olsuna.s.

seninde cnma.s.

oyhhh zuzum okurken yoruldum:kedi:
meme emmemiz bizimde sorunlu cnm sürekli çekip bırakıyo ve çok az emiyo, geçen ay 16 ocakta sağlık ocağında ela 7250 idi, 6 şubatta hastaneye gittikya orda 7270di düşün hiç almamış hatta zayıflamış salı günü tekrar götürcez aşı için sağlık ocana inşallah biraz toparlamıştır...
inşallah berramınki geçici bi süreçtir, sağlığı yerinde olsunda ne diyim biraz daha dayan bebeim:teselli:

cnm kaynanan iyi olmadımı hala bırak ona, yada birlikte gitseniz sen film çektirken o tutsa biraz:kedi:
Allah yardımcın olsun seninde...

yok bitanem daha 1hafta kolu bandajlı bide yarın onun evini temizlicem söz verdim nasıl dogrulup yapcaksam kızı yıkayım
geliyom canlarım

ayy cnm başka işinmi yok yahuu belim kötü çocukta durmuyo de temizleme kendine kastın mı var senin?

Zuzu, sakin ol bence. Çocuklar o gerginliği de hissediyorlar. Benimki de bir iki hafta önce öyleydi. Sürekli ağlıyor, uyumuyor falan. Ben de dişten sandım. Ama değilmiş. Sonra geçti kendiliğinden. Biraz sabır gerkiyor. Sanırım sabrımızı ölçüyorlar:) Allah kolaylık versin. Gerçekten zor bir şey annelik:)

merhaba kıslarrr sevgülüler gününüz kutlu olsun mutlu mesut geçinin kocişlerle ....

sağolun kızlar elalı ve zuzucm ( evt kaynana ve onun getirdiği huzursuzluklar eşimle aram berbat hayvan muamelesi yapmaya başladı afedersizniz o kadar uuznki canım sıkınnın heryden soğudum eskiden kavga edince eşime ben giderdim huzursuzluk olmasın diye şimdi ne ben nede o koptuk gidiyoruz bakalım ... dediğin gibi çocuk enimde hiç durmuyo hep kucak kucak olsa yine iyi sürekli geziceksin can mı dayanır uykusuzluk bi yandan ayrıca kusma sürekli ilaç kullnıyoruz sürekli salya bi yandan ne önlğk ne kıyafet dayandırabiliyorum .......

Allah kolaylık versin canım ya üzüldüm durumunuza kalıcı olmaması için gerginliğin cok takma umursamamaya çalış. benim de dogumdan sonra kocamdan sogudugum oldu ara ara da oluyor. onunla sakin bi şkilde konus ki içinde büyümesin kırgınlıklar tamiri zor olabilir sonra.

sağol cnm evt dediğin gibi şuan çok kırgın olduğum için konuşasım bile yok çocuk doğduğudan beri böyleyiz zaten daha 3 günlük lohusayken beni ağlattı ... çok değiştik önceden biz ayrı koltukta bile oturmazdık ama çocuk olduğundan beri bir aşkım sözcüğü bile çıkmıyor ne biliyim işte ya eğer eşim bu şekilde olmasa kaynanayı falan takmıcam ama ben annen şöyle yapıyo diyince annesinede kızıyo ama yine bana tirip yapıyor onunla hiçbişey yapmamış gibi devam olan bana oluyor içim çok kırgın inşallah düzelir bile diyemiyorum içimden gelmiyor bakalım nereye kadar

canim kolay gelsin.kilo konusuna gelince deniz 6140 gr geldi bu ay.ayda 500 gr aliosa normal deniyo.2-3 dr ye goturdum.gecen ay deniz 430 gr almisti dusun.bu ayda 500 gr aldi.her ay kilo alimi az.4 aydir ayda 1 kg almadi bile ki kilolu dogmustu guya.biz ek gidaya basladik.sizde baslayabilirsiniz.4.aydan itibaren yavastan baslaniomus.bu hafta elma suyu verdim.yarindan itibaren yavastan sebze corbasina baslicaz.sonra yogurt.boyle devam edecek.aksamlarida az miktarda milupanin pirincli kasik mamasindan veriorum.tabii yerse :1no2:

Sıkıntıda olanları Rabbim feraha çıkarsın...

1 haftadır annemdeydim güzel günler geçirdik kiloda aldım malesef ye iç otur...BUgün evdeyim temizlik yapacağım yarın gezmelerdeyiz yine çarşamba aşımız var...

Kuzumun maşalahı var süper bi bebek keremde bıraz durulsa çok iyi olacak ama sanmıyorum...

merhaba;
kızımın ameliyatı cuma bugün gerçekleşti.Allaha şükür sağsalim atlattık. başarılı bi operasyon geçirdi.benim ve kızım içinde zorlu bi gün.kendi ellerimle teslim etti onu gidişini anlatamam çok kötü oldum. anneme sarılıp saatlerce ağladım. tam 2.5 saat sürdü ameliyatı. zaman bi türlü geçmek bilmedi.ameliyat kapasında çıkana kadar onu bekledim.ve sonunda ameliyatı bitti. bizi içeri aldılar kızım kendine gelmişti. başında iki hemşire susturmaya çalışıyo nasıl ağlıyo onu gördüğüm an elim ayağım boşaldı hemen kucağıma aldım susturmaya çalıştık eşimle beraber.ve ameliyat sonrası kızım gözlerime içine bakıyo sanki niye beni verdin bıraktın diye bu hala devam ediyo. kimsenin kucağında durmuyo hep beni istiyo.şimdi çok korkuyo uykudan sıçrıyarak uyanıyo. hep yanında istiyo beni. yemek vermemizde başka bi olay 3 kişi anca verebiliyoruz. bi gün sadece meyvesuyula beslendi yavaş yavaş mamasına başladık. kaşıkla besleyebiliyoruz sadece. dudaklarında bantlı hala biri tutuyo biri yediriyo birimizde dikkatine bi yere çekmeye çalışıyoruz.çok zorlu günler geçiriyoruz.Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
şuan ilaçlarla yatabiliyo şurupları fitilleri çok ağır ilaçlar boş boş bakıyo sadece. kollarını bağladık dudağına götürmesin diye. onu öyle görünce çok üzülüyorum ama bunlarda geçicek diye teselli ediyorum kendimi.1.5 yaşında damak ameliyatımız var o dahada zorlu Rabbim onuda sağsalim atlatmamızı sağlar inşallah.

günaydın kızlar nasılsınızzz ben süper bir be lagrısıyla ama evi tertemiz olmuş şekilde sizlerleyim bugünkendime bakcam biraz kaşım gözüm gelmiş bi alıyım saçıma fön çekiyim az kendime bakıyım ya evde başka türlü vakit geçmiyo zaten yagmurlu hava güsel olsaydı kuzuyu tarttırmaya götürcektim azda olsa gram almışmı die

cnm bnm çokçok geçmiş olsun allahım bidaha böyle sıonamasın hiç bir anneyi seni çok iy ianlıyom cnm inan kızının üzüntüsünü şuan bende yaşıyorum aglıyorum yavrum benim minicik bişiden haberi yok küçücük halde yaşadıklarına bak bunada şükjürlker olsun diyelim rabbim herşeyin hayırlısını verirmiş allahım şifa versin ona agrılarını ondan alsın bize versin onlar küçük kaldıramıyo agrıyı sızıyı ama bizler kaldırırız allahım onlara hep saglık bol gülücük versin biz onlar yerine hasta olmaya razıyız bitanem üzme kendini biliyom çok zor durumdasın şuan bol sabır diliyom kızınada bol şifa rabbim agrılarını alsın eski saglıgına iştahına kavuşsun prensesimiz inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

canım Allah yardımcını lsun... Rabbim meleğine güç versin... bigün gelecek bu yaşanılanlar anı olacak... duzalarımız sizinle canım...:Saruboceq:

canım sıkıntı ve sinir için karabaş otu ve melisa çayı çok iyi geliyor sen iç hem sana faydası olur hemde sütten beişine de geçer... Allah yardımcın olsun...

canım Allah yardımcını lsun... Rabbim meleğine güç versin... bigün gelecek bu yaşanılanlar anı olacak... duzalarımız sizinle canım...:Saruboceq:

sağolun kızlar yasemincim bende aynen onun ağrıları bana gelsin diyorum hep. onu hep gülerken hareketli olarak gördüğüm için bi durum çok tuhafıma gidiyo sadece bakıyo hiç bişey yapamıyo robot gibi. inşallah geçicek bugünlerde
saimecim çok sağol cnm dualrınız için Allah razı olsun.

canım benim çok çok gemiş olsun... Allah dayanacak güç kuvvet versin ki daha kolay atlatsın annesi... inşallah geçecek canım kıyamam yavruma,dua ediyorum canım çabuk toparlasın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…