2009 Ekim Anneleri

canım ben kaçırdım bi bakayım geçmişe minik kızımıza ne oldu kusura bakma kendi derdimden göremedim

esma çok geçmiş olsun ... anne olmak böyle birşeymiş işte.. Rabbim dermansız dert vermesin

Son düzenleme:

canim cok cok gecmis olsun.dilerim minik kuzu kisa surede sagligina kavusur

blucum-yağmurcum-buketcim çok sağolun.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur kızım. :Saruboceq:

yasemincim sana ve kuzuna geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu ( nasıl yanıyodur .. Rabbim şifanızı versin

ahh canım ikinizede çok geçmiş olsunnn allah yar ve yardımcınız olsun tatlım kızımı kokla ...

merhaba kıslarrrrrrrrrr :umursamaz:

esmacım çok geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur prensesin inşallah

esma cok ama cok gecmis olsun. en azından bu günü artık arkanızda bıraktınız. cok zor günler geciriyorsunuz allah yardımcınız olsun canım.

gizem ne oldu hayırdır.

digerlerine selamlar gecmisi okuyamadım öptüm

Çok geçmiş olsun cnm... Dualarım sizinle ama bak bi süre sonra çok ii olucak sen kendine çok ii bak şimdi sana daha çok ihtiyacı var kuzunun artık :Saruboceq:

Esmam gecmis olsun canim ALLAH im kuzuna yardim etsin zamanla hersey guzel olacaktir tatlim , unutma hayat bizler icin hep sinavdir , sabirla ve inancla acilmayan yol yoktur insallah. seni ve minigi öpüyorum

Selamlar herkese..
Esmam geçmiş olsun çokk canım benim..Bi an önce atlatırsınız umarım bu dönemleri..
Zuzum sanada kolaylıklar diliyorum bacı ne diyim =(((
Çok zor..Bi haftayı geçdi benimkininde düzeni bozulmşdu iyice.sürekli mızmızlanıyodu ona bile zorlanıyoz biz seni düşünemiyorumm =(
Yiğit grip olmuşdu..ilk götürdüğüm dr.içime sinmemişdi bu sabah götürdüm başka bi yere..ilaç verdi antibiyotik ve balgam söktürücü..5 gün kullanıcaz,bakalım geçer umarım.antibiyotk kullanırken aşıda olamıyomuş..aşımız 5 gün geç olucak.bugün tam 4 aylık olduk..Büyüyoruz artık..
dün gece 12.30da uyudu,2 haftadr yaklaşık ilk kez..
umarum düzelir artık..

Slm kızlar uzun bı aradan sonra yenıden merhaba...benım sızden bı rıcam olacak kadınlar kulubu yardım meleklerı bolumunde bı kac tane hamıle bayan var zor durumda bebek kıyafetı ve hamılelıĞe ıhtıyacı olan onları okuyunca hemen aklıma sızler geldınız ekım annelerı cok duyarlıdır dedım emınım bı el atacaksınız Şımdıden hepınıze tesekur ederım topık acmayı bıılmedıgım ıÇın burdan duyurdum kusura bakmayın sızı ve bebeklerınızı ÖpÜyorum....

Biz avent kullaıyoruz .Teyzemiz almıştı.Kendi bebişinede avent kullanıyor.Bizde iz yapmadı .İstersen bir dene ................

Meleklerimizin her gün huyu suyu farklılaşıyor.Benimki de bir hafta uyumadı .Bu hafta daha iyi .Bence ilaç verme .Ağrısı olsa her zaman olur....................

Hayırlısı neyse o olsun .Üzme kendini bebeğine inşallah sağlıkla sıhatle kavuşursun........

Esma-memo-12 geçmiş olsun .Acil şifalar .Ayrıca tüm hasta bebişlere geçmiş olsuna.s.....

sağolun kızlar.bugün pansuma gittik. dudağı biraz düzelmeye başlamış. ilaçlarımız bihafta devam edicek.dikişlerin düzelmesi 1 ayı bulucak ama. çok korkuyorum dikişleri zarar görür tekrar problem olur diye hep tetikdeyiz. Allah hepinizden razı olsun. sizden hep destek aldım.dualarınızı esirgemediniz benden.çok teşekkür ederim.

selam kızlar uzun zaman dır giremiyordum nete.bebişleriniz nasıl?benim cok huysuzlaştı son bir hafta.ne yapacagımı bilemiyorum .
sinirden aglıyorum sürekli.

bulamadim ben.link atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…