2009 Ekim Anneleri

Meleklerimizin her gün huyu suyu farklılaşıyor.Benimki de bir hafta uyumadı .Bu hafta daha iyi .Bence ilaç verme .Ağrısı olsa her zaman olur....................

Evet cnm,vermedim başka bi dr.a götürdüm bende zaten,gribi için ilaç verdi.5 gün kullanıcaz..hastalığı geçince uykusuda düzelicek diye umuyorum..CADIARZU

esmacım çok geçmiş olsun Allahın izniyle bu zor günlerde geçecek, yavrunun sağlığına tamamen kavuştuğu günlerde gelecek...
minik kızın ve sen duamdasınız:Saruboceq:

esma_memo_12 gçmiş olsun..arkadaşlar bende ekim annesiyim pek vaktim olmadı bişeyler yazmaya ama hep takip ediyorum bundan sonra burdayım inş..benimde kızım kalp ameliyatı geçirdi 20 günlükken şükür şimdi iyi..bende anca işte kendime gelyrm...gece deliksiz uyku uyuyan bebiş var mı acep aranızda nasıl uyuyolar dün gece sürekli ıkındı 3 aydan sonra geçer dediler ama bir umut bekliyorum..gece emerken uyuduğu için sağıyorum öyle veriyorum 100 cc veriyorum normaldir heralde.

esma cok gecmıs yaa ınankı yazdıklarını okurken ağladım resmen allah sana sabır versın sonu guzel olucak ınsallah.....
bu arada merhaba kızlar

esma_memo_12, çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnsanın evladının acı çekmesi inanılmaz zor. Allah kolaylık versin hepinize. İnşallah çok çabuk geçer. Geçmiş olsun...

napsın benle beraber sızın yazdıklarınızı okuyoo... huyu duzeldı allahıma bın sukur kendımıze geldık bende oda evımıde kırkladım bugun huysuzken bayagı dagılmıstı hep usten temızlık keyfım cok yerınde o yuzden

maşallah kuzumaa tütütüüüüüüüüüüüüüü diyelimde nazar değmesinn annesi kuzuna

aynen yaaa aslında benım aklıma baska bısı takılıyo yaa benım oğlum hıc doymuyoo napıcagımı sasırdım resmen vermeyınce aglamaktan morarıyoo ben yemek yerken bıle ılla yemek ıstıyo yedıgımden tadına bakıncada devamı gelsın dıyee avaz avaz ağlıyo obezmı olucak ne yaa

8 500 67 cm dı gecen hafta ama ole ham bı sısmanlıgı yok cok kemıklı dorukla bulstuk bız benımkı zayıf durdu yanında boyları aynı kıloda 200 gr fılan oynuyo ama benımkı cok kemıklı ne bılımmm yaa amasureklı yemek ıstıyoo sapırdanıp duruyo yerkende sasırdım ne yapacağımı yaaa

aynen dora öyle tatlım yaa elinden gelse 24 saatin 20 saatini memede geçirecek kaydirigubbakcemile3

aman sağlıkları yerlerinde olsunda sorun değil yaa emsinler yesinler içsinler tatlım ...

ne bılım annem o kadar verme obez olur dıyo hıc doymaz sonra cok cekersın dıyoo bende korkuyorum dedıghı gıbı bır gıdısatı var sankı sonra bende tvlere cıkarım fılan oğlum doymuyo dıye bır tane vardı yaa cocuk tosun gıbıydı

yaa hareketlenmeye başladılar tatlım artık eskisi kadar zaten kilo almayacaklar sende sadece anne sütü vermiyor musun bırak çocumm emsin yaa kuzum anesi zaten ayaklandımı vercek kilocukları önümüzde dişler var buda kilo vermeye etken ...

sadece anne sütü veriyorsan problem yok. ondan obez olamaz ama mama bilemiyorum onu doktoruna danis bence.

gizem siz basladiniz mi meyve suyu tadmaya???bizim dr tadsin artık biraz elma suyu dedi. büyük kızım 6 ay doldurdukdan sonra tatırmaya baslamistim. miraya tatırdım simdi.

yok cnm nereye sade sutle durmuyo adam kasık maması yıyo sebze puresı vermesen eger yandın meyve suyuda ıcıyo 1 saatde bırde yarım saat emıyoo bole yanıı gorsen kasık gec geldımı avaz avaz ağlıyoo beklemeye bıle tahammul etmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…