2009 Ekim Anneleri

rendeleyip tülbentle sıkcam o zaman. Teşekkür ederis tiizesi.
Ama önce bi cam rende almam lazım, az kaldı ek gıdayla tanışmamıza...

kız 40 dkyı şikayet edio öp başına koy..20 dk uyuyınca göbek atıyorum sewinçten..hele yrm saat olursaa,k, çook nadir oluyo,ewin bütün işleri bitiyo yemek yiyorum üstüne bide kkya bakıyorum daha ne isterim:))

öle güzel bi hava varki anlatamam dışarda ama biz gene evdeyiz gene evdeyiz

öperim senin için yasemin teyzesi...

Anamm benimkide 20 dk.ya düşermiki. eyvahedigeldismile
Herkes dalga geçiyo kek pişirir gibi çocuk uyutuyosun diye, dk. şaşmıyo yaa :umursamaz:

öle güzel bi hava varki anlatamam dışarda ama biz gene evdeyiz gene evdeyiz

öperim senin için yasemin teyzesi...

Kocişe söölemeden bi markete kaçıp gelseniz. Ben çok bunalınca ööle yapmaya başladım. Oğlumda anlatamıyo daha babasına kaydirigubbakcemile3

dorada öle yaa gündüz sadece memede yatıyo yatağına bıraktığım dakka açıyo gözleri...

gülican tatlımm banyo tadilat olcak işçi bekliyorum ...

dorada öle yaa gündüz sadece memede yatıyo yatağına bıraktığım dakka açıyo gözleri...

gülican tatlımm banyo tadilat olcak işçi bekliyorum ...

Ayyyh tadilat mı inşallah ciddi bişiy değildir. Evin içinde işçi olması çok zor oluyo, zaten bebişler huysuz :umursamaz:
Kolayy gelsin

Kadın doğumdan aldım canım. Ama kendi dr.umdan diil yerimseniben
O da bitiyo bu hafta yıllık izin kullanıcam bakalım. Bu kadar sıkıntıya bi de o vardı iyiki hatırlattın canım unutmuşum opuyorumnanaktan

ben kendi doktorumdan 20 gun aldim.izinlerim bitti.haftaya rapor almam gerek ama dr bulamiorum rapor alacak -tatlicadiarzu-

ben kendi doktorumdan 20 gun aldim.izinlerim bitti.haftaya rapor almam gerek ama dr bulamiorum rapor alacak -tatlicadiarzu-

Çok zor ya canım olmasa başka bi hastalıktan dene şansını. Olmazsa da artık 20 gün kalmış zaten, mecburi ücretsiz izin. Ben de izinler bitince başlıyorum. Maaşsız hayat bakalım nasl olacak eyvahedigeldismile

slm kızlar napıyosunuz bakalım yaa ben kolumu yaktım dun gece ve cok acıyo dırsekten bıleye kadar su topladı merhem fılan suruyoruz ama hadı hayırlısı

slm kızlar napıyosunuz bakalım yaa ben kolumu yaktım dun gece ve cok acıyo dırsekten bıleye kadar su topladı merhem fılan suruyoruz ama hadı hayırlısı

Geçmiş olsun cnm ya ay şimdi çok acıyodur nasıl becerdin yawww :gitme:
Bizde aşıdan geldik bi mızık halindeyiz sürekli allahtan ateşimiz yok ama sürekli mırıldanıyoruz

yaa kocam dun gece aş erdı bana hamur mayalattı pişi yaptırdı tavadan koluma yuklu bır mıktarda ya atladı tava dusuyordu yakalayım derken bana olan oldu gogusumdede ufak tefek var sonra ayak parmagımdada ısın kotusu dunde bana tetenoz yaptılar ve kolum sıstı agrıyo obur kolumda yanık allahtan benımkı ole aşıda fılan ağlamıyor yaa iğne vururken bıle ağlamıyo yaa bı ılac yakıyo heralde ona vızırdanıyo oda sırınga cıkardıgın an bıtıyone ataes yapıyo ne bısey bana cekmıs heralde bende oleymısım babamız ıse ben vururlurken bıle bayılcak gıbı oluyo dun dıyo oğlum sen bende dayanıklısın masallah utandım sımdı dıyo atesı cıkmadan fıtıl fılan atma cnm nazlanıyordur sana zılloş onun ole bı havası var cunku benım yıyenıme annem ne yaptılar oğlum sana dedıklerınde bıle ınlıyordu

canım çok büyük geçmiş olsun neyle yaktın canım çabuk iyileşirsin inş. bebişle çok zor olur şimdi allah yardımcın olsun ..

Geçmiş olsun cnm ya ay şimdi çok acıyodur nasıl becerdin yawww :gitme:
Bizde aşıdan geldik bi mızık halindeyiz sürekli allahtan ateşimiz yok ama sürekli mırıldanıyoruz

canım kıyamam ben ona annesi :1hug:

bable geçmiş olsunn..canımı istettin kızzz..dün kocimde istedi ama çok yorgunum kreple geçiştirdim:)

pempeeemm naberrr...ısırcam o yanakları o olcek he:)) maşallh ceydama yaaa

kizgin yagla mi yaktin akannehir
ben kaynar suyla bacagimi yakmistim da neler cektim.o zaman seninki cok ciddi deil Allahtan.ben acile gitmistim.yaklasik 1 yil cektim

bable geçmiş olsunn..canımı istettin kızzz..dün kocimde istedi ama çok yorgunum kreple geçiştirdim:)

pempeeemm naberrr...ısırcam o yanakları o olcek he:)) maşallh ceydama yaaa

ben gecıstıremıyorum resmen hamıle kadın gıbı yaa her aksam canı bısı ıstıyo koltuga yatıyo ustune battanıye yattıgı yerden sunu yapsana bunu yapsana yapmayıncada uyuzluk yapıyo gecen katmer actım 12 de dusun yanı hamıleyken ben bole yapmadım o yapıyor yaa sınır oluyorum ama napıyım oğlunu kıskanıyor sanırım onla ılgılenıpte onu sallıyorum dıye dusunuyo sanırım onun ıcın sallayamıyorum baska seylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…