kizgin yagla mi yaktin akannehir
ben kaynar suyla bacagimi yakmistim da neler cektim.o zaman seninki cok ciddi deil Allahtan.ben acile gitmistim.yaklasik 1 yil cektim
yaa kocam dun gece aş erdı bana hamur mayalattı pişi yaptırdı tavadan koluma yuklu bır mıktarda ya atladı tava dusuyordu yakalayım derken bana olan oldu gogusumdede ufak tefek var sonra ayak parmagımdada ısın kotusu dunde bana tetenoz yaptılar ve kolum sıstı agrıyo obur kolumda yanık allahtan benımkı ole aşıda fılan ağlamıyor yaa iğne vururken bıle ağlamıyo yaa bı ılac yakıyo heralde ona vızırdanıyo oda sırınga cıkardıgın an bıtıyone ataes yapıyo ne bısey bana cekmıs heralde bende oleymısım babamız ıse ben vururlurken bıle bayılcak gıbı oluyo dun dıyo oğlum sen bende dayanıklısın masallah utandım sımdı dıyoatesı cıkmadan fıtıl fılan atma cnm nazlanıyordur sana zılloş onun ole bı havası var cunku benım yıyenıme annem ne yaptılar oğlum sana dedıklerınde bıle ınlıyordu
bable geçmiş olsunn..canımı istettin kızzz..dün kocimde istedi ama çok yorgunum kreple geçiştirdim:)
pempeeemm naberrr...ısırcam o yanakları o olcek he:)) maşallh ceydama yaaa
cnm cıddı kabardı kocaman oldu kolum su doldu doktor merhem verdı baska yapacak bısı yokkı ne yazıkkı bende bı yıkılmadım ayaktayım fobısı var sezeryanda bıle 1 de dogurdum obur gun 12 de taburcu oldum ne agrı kesıcı ıgne ne hap ıctım ama kıymetım bılınmıyo ıste naz yapmayıncada aman canı acıyordur dıyıpte yardım eden yok
Anam ne hamaratsınız yaw.Kreple geçiştirdim diyo. Valla biz bisüreliğine kapalıyız istek şarkı almıyosss.Sadece canımızın istediklerini yapıyos.Ama bu gidişle kociş bizi boşar mı bilemeyosss kaydirigubbakcemile3
ben dun soymustum o kabarık yerlerı zaten sılverdınle bepanthen surmustum sarmıstım gıttıgımde onlarda doğru yapmıssın dedı su topladıkca yuzuceksın dedı amerıcam tendırdıyotuyla temızlıyıp sılverdınle bepanthen sur dedıler ben bı tendırdıyotla temızlememısım yanıanlamadim ki.sezeryande bende sen gibiydim.3.gununde evimi temizledim.benimki 2.dereceden yanikti ama.2 hafta sargida kaldi.gun asiri pansuman yapildi deri yuzuldu iz kalmasn die
ben dun soymustum o kabarık yerlerı zaten sılverdınle bepanthen surmustum sarmıstım gıttıgımde onlarda doğru yapmıssın dedı su topladıkca yuzuceksın dedı amerıcam tendırdıyotuyla temızlıyıp sılverdınle bepanthen sur dedıler ben bı tendırdıyotla temızlememısım yanı
oohh iimişben gecıstıremıyorum resmen hamıle kadın gıbı yaa her aksam canı bısı ıstıyo koltuga yatıyo ustune battanıye yattıgı yerden sunu yapsana bunu yapsana yapmayıncada uyuzluk yapıyo gecen katmer actım 12 de dusun yanı hamıleyken ben bole yapmadım o yapıyor yaa sınır oluyorum ama napıyım oğlunu kıskanıyor sanırım onla ılgılenıpte onu sallıyorum dıye dusunuyo sanırım onun ıcın sallayamıyorum baska seylerle
kaydirigubbakcemile3ayyh çok geçmiş olsun canım.Düşününce bile fena oldum akannehir
Anam ne hamaratsınız yaw.Kreple geçiştirdim diyo. Valla biz bisüreliğine kapalıyız istek şarkı almıyosss.Sadece canımızın istediklerini yapıyos.Ama bu gidişle kociş bizi boşar mı bilemeyosss kaydirigubbakcemile3
cnm yaa senınkı daha kotudur bılemıyorum kı yanı zaten yanıkta yarıstırmıyorum yanı ben sadece anlatıyorum ben jıletle yuzdum dedemden bılıyorum onuda o yuzden yaptım ama ole hastanelık bı durum yok yanı doktora gıttık gosterdık o kadar
bıldıgın kızgın yağ koluma dokuldu yanı tava yere dusmesın dıye kaptım halı yerıne benım kolum yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?