ben hiç koymadım kucukken yuzustu boğulur dıye korktum hep sanırım o yuzden ıstedım sebeklığı yapıyım yok kalkıyo ama ağamaktanda mosmor kesılıyo :)
ben hepsını denedım onların ama yok benımkı hemen baslıyo zırlamaya anneme sordum annem gobeği buyuk onun ıcın yatmıyo dıye butun gun yıyen cocuk karnının ustune yatarmı dıyo o kadar yıyo kı cunku bole karnından luk luk sesler gelıyo doluluktan
selam kızlar,
sebze çorbaları için henüz erken değil mi doktorunuzmu önerdi yedirebilirsinz diye acaba,ben 5. aydan itibaren başlanır sanıyodum eğer veriliyorsa bende başlıyım oğlum kış sebzelerinin vitaminini alsın şimdiden tatlarına alışsın bari
kızlar slm
kan ilacı veriyormusunuz?
selam kızlar işlker anca bitti kız ev odundu sobaydı köpekle ilgilen derken uyuttum kızı mı geldim aranıza nevar neyokk
ilk defa duydum:uhm:..vermek mi gerekiyo acaba:sm_confused:şu an sadece d vitamini veriyorum..bi de akşamları bizim alerji şurubumuz var..onu veriyorum..bldiğim kadarıyla 6. aydan itibaren demir takviyesi başlıycak..kan ilacını duymadım canım..
kan ilacı denilen demir ilacı sanırım zezecim hamileleiğimde bende kullandım kansız olduğumdan
Canım bize de dr. 6. aya girene kadar yasakladı katı gıdaları. 6. aya girince tadmaya başlıcakmış bitince de öğün olarak katı gıda verecekmişiz. İnşallah bööle olunca da bebikler reddetmez katı gıdayı o da korkutuyo beni :umursamaz: Oturtmaya da aynı şekilde 5 ay bitince destekle deneyin dedi. Kucağınızda oturmasına bi sakınca yok dedi. Bir de bebeklerin sırt üstünden yüzüstüne kendi kendine dönebilmeleri bel kaslarının oturabilecek kadar güçlendiğini gösteriyomuş. Biz onu bekliyoz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?