slm kızlar çok yorgunum inşallah sizin keyifler yerindedir...
cuma sabahı 7de ankaraya gittik hem kardeşimi usta birliğine teslim ettik, hemde kayınvalidelere gittik torunlarını özlemişlerde...
dün akşamüzeri döndük bu seferde halamın eşi trafik kazası geçirmiş vefat etti onun cenazesine gittik dün gece anca gelebildik eve, bugünde evle ve çamaşırlarla uğraşıyom başım kazan gibi-tatlicadiarzu-
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kızım eskisi kadar emmiyo aç aç uyuyo depresyondayım:çok üzgünüm:
elam öncelikle başınız sağolsun rabbim yerinde dinlendirsin :teselli: kardeşine da hayırlı tezkewreler dilerim yorgunluktan süt azalıyor dinlenmeye gayret göster bu hafta kayınvaldem de bakma sırası kesin sütüm azalır offffff eyvahedigeldismile
elalım Allah rahmet eylesin canım...
çok sağol cnm:1hug:
dinlenmek ne mümkün evde bi lokma yemek yok yapıcam ela uyusun diye gözünün içine bakıyom o uyudukça iş yapıyom napimakannehir
kayınvalideyi takma sütü gerçekten etkiliyo bizimki kuzu olmuştu bu sefer hiç alttan almadım bide çok sevdiğim ekşili köfteyi yapmış sözde gönül alacakyaa köfteyi yedim amaa oyunlarını yememkaydirigubbakcemile3
nekadar iyi olmaya çalışsada öyle soğumuşum ki...
gıcık iştee elanın bütün uzuvları kendi sülalesine benzetiyo sanki anne sülalesi mantar:mymeka:
elalım oncelıkle basınız sağolsun ve kardesın ıcınde hayırlı teskereler duzenı bozulmustur yavrucagın onun ıcın ac duruyordur duzelır sımdı bı zaman sonra benımkı bı yerde kaldıkmı hep ole yapıyo uyumuyo bıle bı zaman sonra duzelıyo ama
slm kızlar...
gülican cım nasılsın görunmuyon ne zamandır?
bable cok gecmis olsun.
birsey sormak istyorum benim sacım koyu kahve ve organik boya ile boyuyorum normalde. Simdi 2 gündür düsünüyorum sac rengimi actirmaya baya bir actirmak istiyorum. Hayatımda hic yapmadim nerden esti onuda anlamadim daha ama bayanssulusmile. simdi emziriyorum diye düsünüyorum actirmak zararli olurmu diye?
siz ne yapiyorsunuz.
geceleri ben her emzirmeden sonra esime veriyorum ve esım gazını cıkartıp yatırıyor. Bende yapabilirim ama gizemin dedigi gibi neden yardımcı olmasın bana.boshayallersmile
slm kızlar çok yorgunum inşallah sizin keyifler yerindedir...
cuma sabahı 7de ankaraya gittik hem kardeşimi usta birliğine teslim ettik, hemde kayınvalidelere gittik torunlarını özlemişlerde...
dün akşamüzeri döndük bu seferde halamın eşi trafik kazası geçirmiş vefat etti onun cenazesine gittik dün gece anca gelebildik eve, bugünde evle ve çamaşırlarla uğraşıyom başım kazan gibi-tatlicadiarzu-
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kızım eskisi kadar emmiyo aç aç uyuyo depresyondayım:çok üzgünüm:
gülican normal boya ile sacın rengi acılırmı? benimki koyu kahve gidip kumral alsam üstüne sürsem ne olur acaba?sacım hep koyu artık farklı birsey istiyorum.biryandan diyorum emzirme dönemdesin gene koyu organik boya. benim cok beyazım var ve koyu renkte cok belli ediyor kendini sürekli boyamam gerekiyor. hamileykende boyamıstım ama dedigim gibi hep organik
kislar bisi sorcam.bebekleriniz en fazla kac saat ac kalio? bide diyelim ki uzun sure ac kaldi.tek memeyle doyuyolar mi yoksa ikisini mi veriosunuz?
kizim artik meme emmek istemio.karni ac olmasina ragmen meme verince ciglik cigliga aglio mafoldumben
aaa gece uyanırsa benim kocamda kalkarrr kalkmasada babası babası dora seni istiyo der ben kaldırırım zaten :roflol: ben uyanık olcam o uyucak yok öle bu çocuğu yanlız yapmadım hadi bakalım iş başına :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?