2009 Ekim Anneleri

ooff kıyamam ya..Allahım şifasını wersin cnm..

sanemcim o zaman inşallah bir dahaki sefere ayarlarız canım

canim cok gecmis olsun.dilerim kuzucuk en kisa zamanda sagligina kavusur:Saruboceq:

geçmiş olsun ALLAH şifa versin...inş.cuma ya daha iyi olur

napıcan canım bebişler uyumadan iş yapılmıyor kaynanayı takmamaya çalışıyom evde güya ben işteyken iş yapıcaklar annem her işimi yapıyor ayaz a bakmasına rağmen bizim yataklar mutfak nbulaşık makinası bile boşlatılmamış güya ayaz durmamış annemde de durmuyor ama nedense her işim yapılıyorrr aklinialirimsmile akşam eve yorgun gittim bide yemek yaptım bide demez mi offf ben bugün çok yoruldum sanki çok iş yaptıı yatmaktan ayakları ağrımış kayınvaldem de ayaz bize benziyor diyor bende aman huyu anne sülalesine benzesin diyorum bende geçen bozuldu bayaa oohhh canıma değsinnnn kaydirigubbakcemile5

Çok geçmiş olsn canım..
Kalbini ferah tut ilaçlar fayda edio..
Bizimkide ilaç kullanmadn geçmedi..
Rabbim şifa versin..boshayallersmile

anılım çok geçmiş olsun dadlummm bir an önce iileşir insallah boracımm

İnşallah canım havada sıcak olur, rahat rahat toplaşırız. Bööle montlarla falan sıkış tepiş dışarı çıkmak sıktı artık beni bayanssulusmile

Çok geçmiş olsun, inşallah ilaçlar etki eder :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun cnm.Allahım bi an önce kendini toplama gücü versin şimdi hasta ya o yüzden az yiyodur annesi bizde olsak iştahımız kapanır ama merak etme Allahın izniyle toparlıcaktır kendini sen kendine çok ii bak kuzun iyileşir iyileşmez hemen saldırcak sana inşallah moralini bozma cnm :Saruboceq:

yagmurcan cnm bnm çok üzüldüm rabbim ogluşuna acil şifalar versin dualarımız minik yavrunla ve seninle cnm bnm biraz toparlasın ogluş yer annesi bişiler bogazlarının acısından agzına bişi almıyodur kıyamam ona ben allahım yüzünün güzelligine acısın şifa versin ona tez zamanda eski saglıgına kavuşsun inşallahh

Allah razı olsun hepinizden ne zormuş bebek büyütmek anne olmak şimdi anneme 10 kat daha seviyorum ... az önce de kötü oldu burnu tıkandı ağzı tükürük dolu balgam çıkaramadı öksüre öksüre biraz ıhlamur çıkardı tükürükleri rahatlar gibi oldu biraz gülücükler saçtı dünyalar benim oldu bugün 5. gün agu yapmıyo neşes, yok ayaklarına basmıyo çok halsiz .. kızıyordum huysuz bebek diye iyileşsin yaramaz olsun oğlum hiç durmasın razıyım gezdirmeye kucağımda şimdi daha iyi anlıyorum kızmalarım boşuna............

canım benim ya çok geçmiş olsun emin ol seni çok iyi anlıyoruz kuzucun en kısa zamanda sağlığına kavuşur da sen bile şaşırıısın Allah hastalık yüzü göstermesin hepimize

yağmurcum allah oğluşuna en kısa zamanda şifa versin ve çabucak iğleşsin inşallahhhhhhh...
zuzummm bişey oldumu prensese cnmm..kıyamam bebişimeee..artık yalnız bırakmamak gerek sıpalarıııı.....

bısey oldu mu? artik yalniz birakmayin koltularda.ben yere battaniye seriyorum denizi battaniyenin ustune koyuyuorum.cok gecmis olsun

cnm duruomu deniz battaniyede yaw bizimki kucakda zor duruooo çok mızmız yaa offfff...bir dak.ayrılamıom yanından ayrılınca cıyak cıyak ağlıooo.....

yanında sandalye wardı..sandalyeyi dayamadan ayrılmıyorum yanından çok dönüyo diye..nası becerdiyse sandalyeyi itmiş..çok ağladı..şimdi mızmızlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…