2009 Ekim Anneleri

saol lalimm,bukett.. güm diye ses geldi ya..halı da yoktu parkeye düştü..

ayy cnm allah bıran ever derman versın iştah versınn

zuzu dun ben bugun sen bebısler hareketlendı ınsallah bu ılk ve son dusmelerı olur kurtaramamıs kendını senınkı demekkı benımkı aglamadı kızarıklık fılanda olmadı yınede ıcım gıttı kımbılır sen nasıl panıklemıssındır.. garıbım o nasıl korkmustur ıtıyolar ıste benımkı bhugun takıp attık ustunedekı yoganı atıyo yanındakı yastıgı ıtıyo ondan sonra oraya buraya donuyı

yağmurcan, zuzu, bable geçmiş olsun bebelere. allah beterinden saklasın, korusun gözetsin kuzularımızı :Saruboceq:

çok saolun kızlar..yere yorgan serdim artık ona koyuyorum..sakinleşti şükür..

bukett ben de nick sandım:))) öle nickli biri warda onla ilgili bişiy söliceksin sandım:)) adını biliyodum da izlemezdim hiç..

kızlar keşke benimki dursa da herhangi bir yere yatırsam hep kucakta sizinkiler dönmeyi öğrenmiş maşallah
ben ilk kızımı düşürmüştüm doktora acile götürmüştük "bebekler darbelere karşi büyüklerden daha dayanıklıdır, kemikleri sertleşmediğinden" demişti.
tabi bu kuzuların canlarının yanmasına anne kalbi dayanmıyor.

selam kızlar nasılsınız? biz gün geçtikçe daha iyi olmaya başladık. pansumanlarımız devam ediyor. ama herşey yolunda çok şükür.
zuzum bable geçmiş olsun aman dikkat artık tehlikeliler koltukda tek bırakmamak lazım.
yağmurcum geçmiş olsun.

Geçmiş olsun zuzu yeni gördüm Allahım korusun kollasın bebişlerimizi sanırım artık iice hareketlendiler :Saruboceq:

Çok sevindim cnm kuzun daha da ii olcak biraz zaman biraz sabır annesi maşallah ona

Yagmurcan cok gecmis olsun Allah sifalar versin oglusuna ,dil dis yok dertlerini anlatamiyorlar o daha cok yakiyor insanin canini ,Allah sifa versin canim en kisa zamanda eski yaramaz haline doner insallah.

teşekkürler geçmiş olsunlara...
esmacım nası oldunuz cnm

zuzucum gecmis olsun artik bu yaramaz bebeler kabina sigmiyor kucagimdayken bile kendini geriye dogru atiyor bir an bosluga gelse yuvarlanacak gidecek benimkide

aynen llall bu ekim bebeleri caninin kiymetini cok biliyor annelerini yanlarindan ayirmiyorlar surekli konusacagiz surekli ilgilenecegiz akrep burcu iste :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…