2009 Ekim Anneleri

ben kizimi gunduz yuz ustu yatirdigimda ayak ucuyla halinin bir basindan obur ucuna kadar gidiyor arada mola veriyor yoruluyor zavalli o zaman bu emeklemek mi oluyor kizlar

ama tabi surunuyor ayni asker gibi bir silahi eksik sempatiksalakcinni

sağol zuzumm:1hug:

sağol cnm:1hug:

geçmiş olsun anılcım, boraya acil şifa diliyorum:teselli:

benim kızım 28 ekim doğumlu daha oyuncaklarını falan tutmuyor emeklemiyor..

cnm bizimkide emeklemiyo henüz...
ama şu ara herşeyi tutmak için ellerini uzatıyo...

ii demişsin cnm:1closedeyes:

İnşallah canım havada sıcak olur, rahat rahat toplaşırız. Bööle montlarla falan sıkış tepiş dışarı çıkmak sıktı artık beni bayanssulusmile

bencede senceyerimseniben

ooffff..berra koltuktan düştüü senağlama

oyyy zuzum geçmiş olsun berrama, maşallah erkenden hareketlendikaydirigubbakcemile3 ekürisinde daha tık yokkaydirigubbakcemile3
inşallah bişeyi yoktur...

esmacım prensesin iyi olmasına sevindim, dahada güzel günler gelecek inşallah...

kis bizimkiler terazi opuyorumnanaktan

bable geçmiş olsun canım hayırdır geçmişe bakamadım ne oldu ömer dağhana hayırdır inşallah ben bir geçmişe bakayım ne var ne yok

deryam gezentisi ankaralaramı gittin tatlım allah kavuştursun kardeşini ve başınız sağolsun canım benim.

cnm eskı olay sen bılıyosun ya dun benımkı dustu bugunde zuzunun kı onu konusuyordukda bende nasıbımı aldım gecmıs olsunlardan

yok canım bilmiyordum şimdi okuyorum geçmişi ay sizinkiler hareketlenmiş maşallah benimkinde daha hiç kıpırtı yok allahım korusun kuzularınmızı inş. tekrar geçmiş olsun canım.

tşkler kızlar..
ayrıca esma çok çok geçmiş olsun ..
ve zuzu ve bable kuzulara dikkat etmek lazım nasıl bir anda afacan oluyolar anlamadım ..

ılgınc yaratıklar bu bebısler hergun bısı yapıyolar ummadıgın anda sasırtıyolar ınsanı cokkurulmus gıbıler su gun sunu yapıcam bugun bunu yapıcam gıbı

biz de düştük bugün salıncaktan. içten damağı yarıldı ağzı kan çinde kalmıştı. acile götürdük. artık 5 dk ayrılamıycaz yanlarından...

biz de düştük bugün salıncaktan. içten damağı yarıldı ağzı kan çinde kalmıştı. acile götürdük. artık 5 dk ayrılamıycaz yanlarından...

Geçmiş olsun cnm ya Allah korusun ya dediğin gibi artık gözümüzün önünden ayırmamak lazım bizimki de ana kucağından kayıp duruyo akannehir

çok geçmiş olsun miniklerimize düşenler var sanırsam dikkatli olun artık kızlar ben koltugu bütün gün açık tutuyom öntarafa yastıkları yıgıyomki dönüyo çok die bi hoşuna gidiyo bütün gün dönüyo iki kişilik yerde oh kıyak valla buarada biz interneti kapattırcaz kızlar biraz kısıtlamaya gircez borca gircez çünkü ve kızıma daha çokl vakit ayırabilcegimi düşünüyom busayede yoksa hep açıyom neti o uyurken dinlencem diyom yine dinlenmeden nete dalıyom kendime eziyet ediyom

ama yasemincimm nasıl haberleşcezz dadlum merak ederiz biz seni ve kızımızı ..

Zuzucum geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız....
Engidi size de çok geçmiş olsun, nasıl oldu şimdi, bişey yaptılar mı acilde. Kötü düşmüş yaa yere falan mı çarptı, gözümün önüne geldi de çok üzüldüm :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…