elalımm başınız saolsun cnmm...
bable geçmiş olsun sizede..bişiyi yok iişallah yawruşun..
feci bi başağrım war..kocim de yok 2 gecedir mesaiye kalıyo..eskiden de arada yalnız kalırdım hatta bekarken yalnız yaşıodum ama şimdi daha bi tuhaf oldum kızımla..ewli olup hatta çocuklu olup asker yolu gözleyenlere Allah kolaylık wersin..garip hissediyo insan..
Bable Allah korusun cnm bundan sonra iice dikkatli olmak lazım malum ne zaman ne yapacakları belli olmuyo kuzuarın artık :Saruboceq:
Elalım başın sağolsun cnm vede allah kavuştursun .Süt konusuna gelince dinlenebildiğin kadar dinlen cnm o hengameden belki azalmıştır düzelir umarım :Saruboceq:
Kızlar merhaba , benden hiç iyi haberler yok oğlum düzeleceğine daha beter oldu kaç kere hastaneye gittik hemen hemen her gün ilaç vermeyen dr lar sayesinde şimdi yiice ilerledik ve kendi dr umuz antibiyotik ve bi sürrü ilaç tedavisine başladık . Bronşları iyice tıkanmış dün akşam da hastanedeydik hava verdiler 3 kez 10 ar dakkikalık . Perşembe cumaya kadar hiç bir gelişme olmaz yada bu arada ateş ve hırıltısı çoğalırsa hastane yatış verilecek yavruma ne olur dua edin berbatım hiç birşey yemiyo günde toplasanız 150 cc mama içmiyor .. sürekli öksürme ve boğulur gibi oluyo ALLAH' IM YARDIMCIM OLSUN TÜM BEBEKLERİMİZİ KORUSUN... çok zor Rabbim çaresiz dert vermesin
benim kızım 28 ekim doğumlu daha oyuncaklarını falan tutmuyor emeklemiyor..
napıcan canım bebişler uyumadan iş yapılmıyor kaynanayı takmamaya çalışıyom evde güya ben işteyken iş yapıcaklar annem her işimi yapıyor ayaz a bakmasına rağmen bizim yataklar mutfak nbulaşık makinası bile boşlatılmamış güya ayaz durmamış annemde de durmuyor ama nedense her işim yapılıyorrr aklinialirimsmile akşam eve yorgun gittim bide yemek yaptım bide demez mi offf ben bugün çok yoruldum sanki çok iş yaptıı yatmaktan ayakları ağrımış kayınvaldem de ayaz bize benziyor diyor bende aman huyu anne sülalesine benzesin diyorum bende geçen bozuldu bayaa oohhh canıma değsinnnn kaydirigubbakcemile5
İnşallah canım havada sıcak olur, rahat rahat toplaşırız. Bööle montlarla falan sıkış tepiş dışarı çıkmak sıktı artık beni bayanssulusmile
ooffff..berra koltuktan düştüü senağlama
selam kızlar nasılsınız? biz gün geçtikçe daha iyi olmaya başladık. pansumanlarımız devam ediyor. ama herşey yolunda çok şükür.
zuzum bable geçmiş olsun aman dikkat artık tehlikeliler koltukda tek bırakmamak lazım.
yağmurcum geçmiş olsun.
zuzucum gecmis olsun artik bu yaramaz bebeler kabina sigmiyor kucagimdayken bile kendini geriye dogru atiyor bir an bosluga gelse yuvarlanacak gidecek benimkide
aynen llall bu ekim bebeleri caninin kiymetini cok biliyor annelerini yanlarindan ayirmiyorlar surekli konusacagiz surekli ilgilenecegiz akrep burcu iste :))
biz de düştük bugün salıncaktan. içten damağı yarıldı ağzı kan çinde kalmıştı. acile götürdük. artık 5 dk ayrılamıycaz yanlarından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?