biz de düştük bugün salıncaktan. içten damağı yarıldı ağzı kan çinde kalmıştı. acile götürdük. artık 5 dk ayrılamıycaz yanlarından...
Canim bizde de bir süre bitti gaz sorunu ama simdi yine basladi.geceleri özellikle.uyanmior ama kipir kipir.iyigeceler cayini denemeyi düsünüyorum.
bizde de var hala..geceleri sürekli ıkınıp duruyor bakalım ne zamana kadar devam edecek.
engidi çokkk geçmiş olsunnn.. hawa çok kaswetli..uykum da war iiçim karardı..yrn kayınwalidemler geliyo temizlik yapmam gerennkk ama kızımın bütün huysuzluğu üzerinde..dün sidiğim yerler bugün kusmuk(( ooyy oyyy..
herkese hayırlı kandilller..
engidi çokkk geçmiş olsunnn.. hawa çok kaswetli..uykum da war iiçim karardı..yrn kayınwalidemler geliyo temizlik yapmam gerennkk ama kızımın bütün huysuzluğu üzerinde..dün sidiğim yerler bugün kusmuk(( ooyy oyyy..
herkese hayırlı kandilller..
Kızlar ek besınlere basladınızmı?ne verıyorsunuz bebegınıze paylasırmısınız?ben su an ne yapacagımı sasırdım.doktorda aşıya gıttıgımızde bısey soylemedı sızce ne yapmalıyım..mama takvıyesıyle anne sutu verıyorum su an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?