2009 Ekim Anneleri

senin de işin zormuş,geçmiş olsun canım :teselli:

bi de küçük bebeğin var...Allah yardımcın olsunbilmiyorumkismile

merhaba güzel hatunlar ve melekleri saimecigim cnm alla hyartdımcın olsun maşallahın var her işe yetişiyon bide üniversite tebrik ediyorum vallahi bu ekim anneleri çok marifetli hatunlar agrıların için alla hşi,fa versin cnm bnmmm tez zamanda bizde süper bir kahvaltı yaptık bol vitaminli kızımla yumurta sarısı pekmez tereyag bisküvi devam sütü peynir karıştırdım bir kase yedi maşallah yavruma toparlancak allahın izniyleee

ya dr bana pekmezi 7. aydan sonra dedi bu dr ların biri birini tutmuyo en iyisi salla pati yaa bildiğini yapacaksın

ya geçende böyle olmuştum..birden ateşlenyrm üşüyorum..2 gün yattım geçen ay yine şuan böyleyim sabah bişeyim yoktu arkadaşlar vardı kahvaltıda..gittile bende kat kat giyindim..süt ateşi böle olmaz demi

canım ya sorma herkes çok marifetli, ben pek değilim de çabalıyorum işte :)..nasıl oldu zeynebim iyi dimi annesi... Allahın izniye toparlanacak tabii.. valla namazlarımdan sonra adını vererek dua ediyorum ... kıyamam ben minik meleğimeeee... kocaman öptük kardesimizii ve güzeller güzeli annesini.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin gizemcim.. ben de şimdi geldim. yalnız hamilelikten alışkanlık olmuş. hep bizli çoğul konuşur olduk farkındamısın?

esıme sordum oda sarısı dedı dıyo ama yanlıs dedı galıba yada bız yanlıs anladık neyse bende verıyım bare

dr bizede yumurtanın beyazı kesinlikle 1 yaşına kadar yok dedi...
sarısına önümüzdeki ay başlayacağız...

bizde bugün kontroldeydik... 400 gr almış bu ay 2cm boyumuz uzamış.. dr çok iyi dedi veeee arık herşey serbest bizede :)) kahvaltı,meyve,yoğurt,çorbaalar cokacimcoook önümüzdeki ay dişleri çıkacakmış öyle dedi bakalım bekliyosss

ayyyy teyzemmm afiyet bal şeker olsun löp löp e olsun kuzuma dişidemi çıkcakmışş masallah kocaman oldu oğlumm ohh diş partisi sizde baslıcak demek sositososito

selam şekerler valla bizim kız yumurtayı hüppür hüppür götürüyo sadede yyio mamaylada yiyo helekli peynire bayılıyo bazen bir kibrit kutusunu geçi,yo çünkü ellerime saldırıyo maşallahhh ama çorba yemiyo hiç ögg dio direk kitliyo ag<zını çok şeker oluyo bide nineler gibi çenesini uzatıyo öne damaklarını kitleyip bi yakalasam resmini çekcem sizlere

benim kız 6ayın içinde ama dişmiş yok toplumu çıkarcak ne çünkü damakları okadar sert olduki gögsümü koparcak gibi sıkıyo çok canımı yakıyo

ayyyy teyzemmm afiyet bal şeker olsun löp löp e olsun kuzuma dişidemi çıkcakmışş masallah kocaman oldu oğlumm ohh diş partisi sizde baslıcak demek sositososito
sorma teyzesi zorlu bir dönem bekliyor beni,önce iyiydik dayıyoduk memeyi :))) şimdi hem meme hem mama... dişler nisan ortası gibi başlar dedi çıkmaya yaparız tabii partileri oooohhhh :teytey: :dance:
maşallah zeynebe bakalım bora yiyecekmi çok meraklı tatmaya ama öğün olarak alacakmı acaba :uhm:
benim kız 6ayın içinde ama dişmiş yok toplumu çıkarcak ne çünkü damakları okadar sert olduki gögsümü koparcak gibi sıkıyo çok canımı yakıyo

belki öyle olur yasemincim,bence başlar artık çıkmaya zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…