- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
günaydın... hayırlı cumalar herkese... herşeyyy gönlünüzce olsun..hepinizi çokkk seviyorummmm..
bugün erkenden kalktımm.kocişe gözleme yaptım, adam karnı tok gitti işe :).gerçi erken yattım ama gece ilaya kalkınca bayağ bölünüyor uyku...
kızlar beynim çok dolu nasıl boşaltıcammmmm...2. üniversiteyi okuyorum, aöf den sınavlar yaklaştıı napıcam bilmiyorum işe başlayınca tüm gün iş olacak gözümde bi büyüyorki...şimdiden yardımcı geliyor hergün ...sağ bilek dirsekten incimiş, boyun düzleşmesi var, belim sırtım berbat, bu ara bi baş ağrısıdır anlamadım gitiii....şimdiden çürüğe çıktım yaffff mafoldumben
.
günaydın... hayırlı cumalar herkese... herşeyyy gönlünüzce olsun..hepinizi çokkk seviyorummmm..
bugün erkenden kalktımm.kocişe gözleme yaptım, adam karnı tok gitti işe :).gerçi erken yattım ama gece ilaya kalkınca bayağ bölünüyor uyku...
kızlar beynim çok dolu nasıl boşaltıcammmmm...2. üniversiteyi okuyorum, aöf den sınavlar yaklaştıı napıcam bilmiyorum işe başlayınca tüm gün iş olacak gözümde bi büyüyorki...şimdiden yardımcı geliyor hergün ...sağ bilek dirsekten incimiş, boyun düzleşmesi var, belim sırtım berbat, bu ara bi baş ağrısıdır anlamadım gitiii....şimdiden çürüğe çıktım yaffff mafoldumben
.
ya dr bana pekmezi 7. aydan sonra dedi bu dr ların biri birini tutmuyo en iyisi salla pati yaa bildiğini yapacaksın
merhaba güzel hatunlar ve melekleri saimecigim cnm alla hyartdımcın olsun maşallahın var her işe yetişiyon bide üniversite tebrik ediyorum vallahi bu ekim anneleri çok marifetli hatunlar agrıların için alla hşi,fa versin cnm bnmmm tez zamanda bizde süper bir kahvaltı yaptık bol vitaminli kızımla yumurta sarısı pekmez tereyag bisküvi devam sütü peynir karıştırdım bir kase yedi maşallah yavruma toparlancak allahın izniyleee
yaa kızlar banada pekmez ver dedı ama yumurtanın sarısı kesınlıkle yok dedı
sorma teyzesi zorlu bir dönem bekliyor beni,önce iyiydik dayıyoduk memeyi :))) şimdi hem meme hem mama... dişler nisan ortası gibi başlar dedi çıkmaya yaparız tabii partileri oooohhhh :teytey: :dance:ayyyy teyzemmm afiyet bal şeker olsun löp löp e olsun kuzuma dişidemi çıkcakmışş masallah kocaman oldu oğlumm ohh diş partisi sizde baslıcak demek sositososito
maşallah zeynebe bakalım bora yiyecekmi çok meraklı tatmaya ama öğün olarak alacakmı acaba :uhm:selam şekerler valla bizim kız yumurtayı hüppür hüppür götürüyo sadede yyio mamaylada yiyo helekli peynire bayılıyo bazen bir kibrit kutusunu geçi,yo çünkü ellerime saldırıyo maşallahhh ama çorba yemiyo hiç ögg dio direk kitliyo ag<zını çok şeker oluyo bide nineler gibi çenesini uzatıyo öne damaklarını kitleyip bi yakalasam resmini çekcem sizlere
benim kız 6ayın içinde ama dişmiş yok toplumu çıkarcak ne çünkü damakları okadar sert olduki gögsümü koparcak gibi sıkıyo çok canımı yakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?