2009 Ekim Anneleri

cnm sizede çok geçmiş olsun...
Allah daha beterlerinden korusun bütün yavrularımızı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm sizede çok geçmiş olsun...
Allah daha beterlerinden korusun bütün yavrularımızı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin cnm bnm melegini eminim melekleri korumuştur annesi iyidir küçük melegimizzz öp yerimize onu koklaya koklayaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun elalı ve tüm bebklerimize Allah beterinden saklasın biz düşmedik ama daha 2 aylıkken salıncağın üst kısmına takmıştım titreşimi o düşmüştü kafasına enim elim çarpıp kızarıp şişmişti hafif bilmiyorumkismile

elalım çok geçmiş olsun uyutmadıysan korkma...bende maalesef 2 defa düşürdüm çokk kötü oluyo insan çocuktan çokk ben agladım mafoldumben artıkyere battanıyesını serıyorum onun üstune bırakıyorum oğlusumu....

amin cnm bnm melegini eminim melekleri korumuştur annesi iyidir küçük melegimizzz öp yerimize onu koklaya koklayaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam cnmm sende öp adayı yerimeopuyorumnanaktan

sağol anılcım...
hepimiz artık daha çok dikkat etmeliyiz, kaşla göz arasında herşey oluyo...

sağol nisancım...
hemen uyutmadım, aradan 1.5 saat geçti öle uyudu, arada nefesini dinliyorum gidip...
bende yere bırakcam artık...

buluşma var hanımlar katılmak isteyen buyursun anadolu yakası avrupa 23 mart düşündük...

geçmiş olsun 1 kere eşimde düşürmüştü 17 günlükkken pusetten ALLAH tan etrafı hep battaniyeydi yumuşacık düştü onun üstüne ama yine perişan olduk ikimizde

kuru üzümlü tarifi veriyim kızlar yarım elma dogruyorum 10 tane fılan kara uzum kurusu bır cay bardagı pırınc ve uzerını gecıcek kadar su hasladıktan sonra kara uzumların cekırdeklerını cıkarıyorum ve rondadan gecırıyorum muhallebı oldu bu kadar

tşk ederiz herkeseopuyorumnanaktan
Allah hepimizin yavrularını korusun:Saruboceq:

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım zemuszemus benim oğlum gene gece 3 te uyudu bunada şükür dicek haldeyim offff çalışınca daha da zor offfff mafoldumben

günaydın yasemincim a.s. bizimkide geç yatanlardan ama sabahta geç kalkıyor... senin için zor canım yaa çalışınca :teselli:

günaydın... hayırlı cumalar herkese... herşeyyy gönlünüzce olsun..hepinizi çokkk seviyorummmm..

bugün erkenden kalktımm.kocişe gözleme yaptım, adam karnı tok gitti işe :).gerçi erken yattım ama gece ilaya kalkınca bayağ bölünüyor uyku...

kızlar beynim çok dolu nasıl boşaltıcammmmm...2. üniversiteyi okuyorum, aöf den sınavlar yaklaştıı napıcam bilmiyorum işe başlayınca tüm gün iş olacak gözümde bi büyüyorki...şimdiden yardımcı geliyor hergün ...sağ bilek dirsekten incimiş, boyun düzleşmesi var, belim sırtım berbat, bu ara bi baş ağrısıdır anlamadım gitiii....şimdiden çürüğe çıktım yaffff mafoldumben

.

Son düzenleme:
günaydın yasemincim a.s. bizimkide geç yatanlardan ama sabahta geç kalkıyor... senin için zor canım yaa çalışınca :teselli:
günaydın tatlım zor oluyor ama alıştım gibi sanki 3 te uyusun ben razıyım bazen hiç uyumuyor tabii ertersi gün ben mort anlıcan napalım canları sağolsun kuzularımızınkafamçokkarıştı

cNIMbenim geçmiş olsun dikkat et kendine hastalık kötü bende bu gün hapşırıp duruyorum grip mi olcam ne aman olmuyum sütümden gerçer sonraa bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…