bu arada sende kilo felan kalmamış sana da kocaman maşallah
zeyneb 40mevlÜtÜnde kafasını kapının eŞİgİne Çarptı cnm kavga ÇıkmıŞtı kızım arada kalmıŞtı aİle kavgasında ve baŞında kulak arkası kafatasında beze oluŞtu kemİk sıkıŞmıŞ Şİmdİlİk sorun yok dedİ doktor ama o kemİk ele gelİyo hala bÜyÜdÜkÇe kafası bende Çok agladım haftalarca hala dayımla kÜsÜm o neden oldu dİe Çok ŞÜkÜr bİŞİ olmadı zeynebede allah koruyo meleklerİyle yavrularımızı Çok ŞÜkÜrr
cnm sizede çok geçmiş olsun...
Allah daha beterlerinden korusun bütün yavrularımızı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet canim Allah anali babali buyutsun masallah ogluna cok tatli
amin cnm bnm melegini eminim melekleri korumuştur annesi iyidir küçük melegimizzz öp yerimize onu koklaya koklayaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun elalı ve tüm bebklerimize Allah beterinden saklasın biz düşmedik ama daha 2 aylıkken salıncağın üst kısmına takmıştım titreşimi o düşmüştü kafasına enim elim çarpıp kızarıp şişmişti hafif bilmiyorumkismile
elalım çok geçmiş olsun uyutmadıysan korkma...bende maalesef 2 defa düşürdüm çokk kötü oluyo insan çocuktan çokk ben agladım mafoldumben artıkyere battanıyesını serıyorum onun üstune bırakıyorum oğlusumu....
offf ela koltuktan düştümafoldumben
kenarlardan yastıkla destekleyip mutfağa emziğini yıkamaya gitmiştim bi ses geldi çok ağladı tabi bendemafoldumben 1.5 saat önceydi şimdi uyuyo:gitme:
günaydın tatlım zor oluyor ama alıştım gibi sanki 3 te uyusun ben razıyım bazen hiç uyumuyor tabii ertersi gün ben mort anlıcan napalım canları sağolsun kuzularımızınkafamçokkarıştıgünaydın yasemincim a.s. bizimkide geç yatanlardan ama sabahta geç kalkıyor... senin için zor canım yaa çalışınca :teselli:
günaydın... hayırlı cumalar herkese... herşeyyy gönlünüzce olsun..hepinizi çokkk seviyorummmm..
bugün erkenden kalktımm.kocişe gözleme yaptım, adam karnı tok gitti işe :).gerçi erken yattım ama gece ilaya kalkınca bayağ bölünüyor uyku...
kızlar beynim çok dolu nasıl boşaltıcammmmm...2. üniversiteyi okuyorum, aöf den sınavlar yaklaştıı napıcam bilmiyorum işe başlayınca tüm gün iş olacak gözümde bi büyüyorki...şimdiden yardımcı geliyor hergün ...sağ bilek dirsekten incimiş, boyun düzleşmesi var, belim sırtım berbat, bu ara bi baş ağrısıdır anlamadım gitiii....şimdiden çürüğe çıktım yaffff mafoldumben
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?