2009 Ekim Anneleri

kızlar bende ekım annesıyım bılıyosunuzdur ama dogumdan sonra fazla ugrayamadım ve resım yükleyemeyi bılmedıgım için oğlumu utku çınar'ımı hiç gösteremedım sizlere ve cook üzülüyodum sizi hep takip ediyordum 20 gun önce falan çektığım bi fotoyu koymayı deniyorum şimdi inşallah yapabilirim.

http://i1003.hizliresim.com/2010/3/18/4036.jpg

zeynepcim maşallah kızıma büyümüş yaaaa annesi inşallah hep güler

nisannur maşallah canım paşana ve sana

offf ela koltuktan düştümafoldumben
kenarlardan yastıkla destekleyip mutfağa emziğini yıkamaya gitmiştim bi ses geldi çok ağladı tabi bendemafoldumben 1.5 saat önceydi şimdi uyuyo:gitme:

bu arada sende kilo felan kalmamış sana da kocaman maşallah

elalım bizde iki kere düşürdük yaa çok kötü oluyor,çok geçmiş olsun... yazık daha çok korkudan ağlıyorlar.biz artık yere battaniye seriyoruz onun üzerinde yuvarlanıyor

elalım bizde iki kere düşürdük yaa çok kötü oluyor,çok geçmiş olsun... yazık daha çok korkudan ağlıyorlar.biz artık yere battaniye seriyoruz onun üzerinde yuvarlanıyor

sağol cnm doktorra götürdünüzmü siz? ben korkudan hemen tecrübeli bi komşuya götürdüm gerek yok doktora dedi kadasının kenarı kırmızıydı korkmuş dedi...
bizimde artık yere inme vaktimiz geldi sanırım:kedi:

geçmiş olsun ela bebegimize inş bişiyi yoktur cnm

sağol cnm inşallah yoktur:Saruboceq:

Elam geÇmıŞ olsun canım aman dıkkat artık yavrular durduĞu yerde duramıyor bende en Çok dÜŞmesınden korkuyomm

canım takip ettim 2 saat herhangibir problem yoktu eğer birşeyden şüphe etsem götürürdüm.birde ikisindede popo üstü düştü sonra kafa o yüzden hızı yavaşladı. bi bak canım içine sinmezse götür ama şu an rahatsa bence yoktur bişeyi

kusması dlaması olmazsa korkmayın kızlar kusarsa dırek gÖtÜrÜn bÖyle acıl durumlarda bıde baŞa darbe almamasına alır almazda uyutmamaya Özen gÖsterın

sağolun kızlar...
ilk 1.5 saat uyutmadım şimdi uyuyo ikide bi nefesini dinliyorum...
keyfi yerindeydi düştükten bi yarım saat sonra falan, kafasının kenarı kızarmıştı biraz tam olarak ne şekil düştünü bilmiyorum ( ama muhtemelen kafa üstü ((
zaten çok kusan bi bebek herzamanki gibi kustu öle farklı bi kusma değildi...

zeyneb 40mevlÜtÜnde kafasını kapının eŞıgıne Çarptı cnm kavga ÇıkmıŞtı kızım arada kalmıŞtı aıle kavgasında ve baŞında kulak arkası kafatasında beze oluŞtu kemık sıkıŞmıŞ Şımdılık sorun yok dedı doktor ama o kemık ele gelıyo hala bÜyÜdÜkÇe kafası bende Çok agladım haftalarca hala dayımla kÜsÜm o neden oldu dıe Çok ŞÜkÜr bıŞı olmadı zeynebede allah koruyo meleklerıyle yavrularımızı Çok ŞÜkÜrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…