2009 Ekim Anneleri

hastalar varmıs galiba cok gecmis olsun.

valla umarım begendircem yogurdu bugün hic yanasmadı valla. bi caresini bulcaz bununda.

tamam aybikecim vereliniortak

slm kızlar nasılsınız
bizimdee bir incimiz göründüboshayallersmile

merhaba kıslarrrrrrrrrrrr

yandım kızlar bacağıma çay döküldü ve şuan sargılı baya fenayımm ne zormuş yanık yaaa aman amannn hala ilk döküldüğü anki gibi yanıyo

ececimm cay döküldü yaa çok acıdı yaa berbatımm merak etme pazartesi iileşip sahalara döncem :roflol:

hasta olan herkese acil şifalar diliyorum...

ek gıdalarla başım dertte kızım geçen hafta patates, havuç ve kabağı yememişti bugünde patates, havuç ve pirinç haşlayıp püre yaptım ama çok kötü öğürüyo ağzını kitliyo ( bu çocuk sebze yemicekmi yaaa (
onu yemeyince bende baybmix sade yoğurdun içine 3 cicibebe attım ondan yedi en azından hepsini diğil ama (
şimdi yemezse bile zamanla alışır dimi:sinifsinif:

alışır cnm merak etme ama sakın zorla verme o zaman hiç istemez sürekli değişik çorbalar yap mutlaka yer

inşallah alışır şeydacım...
ne çorbası versem acaba? hep püre şeklinde yapıyorum ondanmı yemiyo acaba?
sen çorba veriyomusun...

slm bizde başladık sebze çorbasına patates havuç ıspanak mercimek pirinçhaşlayıp süzgüden geçirdim sulu olunca daha rahat yedi az az verdim gün gün çoğaltcam...ve aada pirinç unu pekmez ve devam sütünü karıştırıp veriom sevio ve çok tok tutuyo...

elali babymix 6.aydan itibaren deil mi? gecen alayim dedim baktim 6.aydan itibaren dio almadim eyvahedigeldismile

cnm mercimek için çok erken sindirimi zor ve gaz yapar çok dikkat et 7.aydan sonra mercimekkk

ya ben durup durup ateşleniyorum..çok halsizim hafta sonu yattım 2 gün tam geçti derken bugün yine

hasta olan herkese ALLAH şifa versin kuzucuklara bişey olmasında inş.

benim kuzumda seviyor sebze çorbasını bugün biraz fazla ıspanaklı olmuş ama yine de yedi şükür inş. sonra da problem olmaz

canım dr verdi bize listeyi valla başla dedi...babymix biz 3.ay başladık dr verebilirsin dedi öle yazdığına bakma dedi

canım dr verdi bize listeyi valla başla dedi...babymix biz 3.ay başladık dr verebilirsin dedi öle yazdığına bakma dedi

canım listeyi bizle paylaşırmısın dorayı bu ay belki geçirir dr ama ben merak ediyorum drun neler önerdiğini ...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…