2009 Ekim Anneleri

slm ekim anneleri bebeciklerle bol uykulu sağlıklı günler ya sizlere birşey sorucam dr 4 aydan sonra doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz dedi aranızda hiç bu şekilde korunan varmı? bende ekim annesiyim hamile kalma korkusuyla eşimden hergün bir bahaneyle kaçıyorum spiral taktırmak istemiyorum.

yasemincim sana bu kahvaltı tarifini drunuzmu verdi..bizim dr peynir verdiğin gün yumurta verme dedi yani dönüşümlü veriyorum. valla anlamıyorum ben bu drları artık şüphe ediyorum her okulun eğitimi farklımı acaba diye kafamçokkarıştı

merhaba kızlar
moralim bozuk kızım yemiyor zorla 3 5 kaşık sonra sinirli asabi kızımla kavga ediyoruz resmen nasıl sevdireceğimi şaşırdım dr devam diyor ama kızım inat yememde yemem yapıyor resmen offf offf

çok zorlama değişik tatlarla karşısına çık elbet birini sever bence kolay gelsin

evet cnm benim herşeyi az az verebnilirsin ded domates reçel çikolata yumurta beyazı harici herşey serbest alışsın 6.aydan sonra hiç alıştıramazsın dedi

allerjik olmayacağını düşündüğüm heşeyi veriyorum. şimdilik az az tabi. tecrübeli bir anne olarak öyle çok ayrıntıya takılmayın derim ben.

güvenmenin mecburiyeti yoktur kızlar gerçkten tamamen herşeyiyle güvendiğiniz birne bırakın çocuklarınızı ben bile bazen kendi bebeğime tahammül edemiyorum bağıyorum kızıyorum bazen patlat diyorum :) ama asla bırakmayınnnnnnnnnnnn hiçbirşey çocuğunuzdan önemli değil hayatta ne para ne ev ne bilmemde

bırakmasak ne yapacağız. mecburen güveneceğiz birine. Allah bebeklerimizi korusun.

valla kanal d yi izledim de kanim dondu resmen :sinifsinif:
15 aya kadar bir aksilik olmazsa ben bakicam.sonrasinda kayinvalideden rica edicez 3-5 ay o bakarsa krese vereyim diyorum.hos kresler nasil o da ayri konu ama

allahım deliricem kızlar ya yemek saatlerimiz resmen işkence sebze çorbası yemiyo yoğurt yemiyor illa tatlı şeyler sebze çorbası içine elma koyuyorum yok. bugün hele iyice olayı abarttı tükürüyo nasıl öğrendiyse yesin diye aç bırakıyorum yokk yemiyo bide çığlık çılıga bagarıyo
deliricemmm çıldırıcammmm

olmazsa bide ben alim.bazen mayaladigim yogurt tutmuo.hos bizim kiz yogurdu hic sevmiobilmiyorumkismile

al tabi buketcim içine bikaç tanede cicibebe koy doyurucu ve tatlı olur hiç olmassa...

aynen cnm sebze namına hiçbişey yemiyo benimkid,e hergün yaptığım sebze püresi çöpe gidiyo:kedi: bugünde acaba yaptığımımı yemiyo diyo hero baby nin 7 sebzeli kavanoz mamasını verdim önce aldı sonra istemedi yarısı elimde patladı gene (

anamm elam ek gıdaya başlamış büyümüşte..bizde hala bişiy yok anca emişioruz..nerden başlıycamı bilemedim..elma püresi weriyorum..yemek yerken ekmek içi weriyorum ama tadımlık..artık durmuyo ama bariz istiyo yedikleriimzden..bide kabızlık çıktık başımıza..günde 2 kez paçadan akardı şimdi tık yok..2 kez fitil werdik mecburen..cumadan beri yapmıyo

slm kızlar benm oğlumda tatlıyı sevmiyor delircem emyve denen bişi yok mzu üzüm sıuyu elma suyu havuç bunları denedim bunların pürelerinide denedim bunları mamalarada karştrdm ama yok yok bzmkine tarhana ve sebze çorbası ver bayıla bayıla yesn yoğrtta yemio off ya napcam ben ya kahvaltıda yapmıo dr 2 beb büskivisi devam sütü yumrta pekmez peynr vs vs karştr sabahları verd edi ama benmki karşık yemio ayrı ayrı basen yiyo bende ayrı veriorum oda zor oluo.=)))ooffoff ne zormş ya ha bu arada bakıcıya vermeyn kızlar ben bile dayanamıorum bazen patlatasım gelio ki kendicanım kendi kanım bakıcı napsın delirir vallaa sakın sakın sakınnn...

valla kanal d yi izledim de kanim dondu resmen :sinifsinif:
15 aya kadar bir aksilik olmazsa ben bakicam.sonrasinda kayinvalideden rica edicez 3-5 ay o bakarsa krese vereyim diyorum.hos kresler nasil o da ayri konu ama

ne vardı ki kanal d de merak ettim...bende hamileliğimde bıraktım çok kararsızdım 1 yaşına kadar zaten başlayamam da ameliyat geçirdiği için kızım sonra da artık düşünmüyorum galiba hayırlısı..en büyük iş evlat yetiştirmek ama gerçekten yetiştirmek inş. hayırlı anneler oluruz bebişlerimizde hayırlı evlatlar..ama yinede bazen acaba diyorum çalışsam mı ?
..

kızlar bugün sebze püresi yaptım boraya bayıldııııı... 2 su bardağı su bir minik patates yarım havuç birkaç çiçek brokoli bir arpacık soğan bunları küçük küçük doğradım. içine dr demişti kuskus var ya bir çimdik ondan biraz şehriye biraz da irmik... sebzeler eriyene kadar pişirin... sonra süzgeçten ya da blendırdan geçirin...en son bir çay kaşığı zeytinyağı gezdirin... inşallah sizde de işe yarar

ayy zuzum özledim geldinmi hoşgeldin kuşumopuyorumnanaktan
biz bi hız başladık emme bızdıkım yemiyo sadece tatlı tadları seviyo sebzede çok öğürüyo (
zuzum cumadan beri 4 gün olmuş 2 fitil çok bence yaa hatta fitile gerek bile yok, 1 kaşık zeytinyağı ver bi şekilde, istersen bi sebze püresi dene üstüne 1 kaşık zeytinyağ kat bizde o bile işe yaramıştı...

gözdecim gerçekten çok zormuş ek gıda olayı ama zamanla rayına oturacak inşallah...

slm kızlar, ne var ne yok görüşmeyeli?

slm cnm biz iyiyiz şükür sen nasılsın?

maşallah cnm boraya
darısı ela ve yemeyen tüm yavrulara inşallah...
sen bayaa malzeme karıştırmışsın yaa bi anda çok gelmezmiki:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…