selam kızlar bizde sabah poekmez yumurta sarısı tereyag peynir devam sütü 2bisküvi ile kahvaltı yaptık arkasına 2saat sonra yogurt yedik iki küp yiyoz yetmiyo hanıma uyuduk şimdi annesinin iş yapma zamanı sizleri seviyozzzz
merhaba kızlar
moralim bozuk kızım yemiyor zorla 3 5 kaşık sonra sinirli asabi kızımla kavga ediyoruz resmen nasıl sevdireceğimi şaşırdım dr devam diyor ama kızım inat yememde yemem yapıyor resmen offf offf
çok zorlama değişik tatlarla karşısına çık elbet birini sever bence kolay gelsin
offfffff bebeginizi bakiciya birakmayin yaa :sinifsinif:
ben napicam ise baslayinca :gitme:
yasemincim sana bu kahvaltı tarifini drunuzmu verdi..bizim dr peynir verdiğin gün yumurta verme dedi yani dönüşümlü veriyorum. valla anlamıyorum ben bu drları artık şüphe ediyorum her okulun eğitimi farklımı acaba diye kafamçokkarıştı
yasemincim sana bu kahvaltı tarifini drunuzmu verdi..bizim dr peynir verdiğin gün yumurta verme dedi yani dönüşümlü veriyorum. valla anlamıyorum ben bu drları artık şüphe ediyorum her okulun eğitimi farklımı acaba diye kafamçokkarıştı
bırakmasak ne yapacağız. mecburen güveneceğiz birine. Allah bebeklerimizi korusun.
olmazsa bide ben alim.bazen mayaladigim yogurt tutmuo.hos bizim kiz yogurdu hic sevmiobilmiyorumkismile
allahım deliricem kızlar ya yemek saatlerimiz resmen işkence sebze çorbası yemiyo yoğurt yemiyor illa tatlı şeyler sebze çorbası içine elma koyuyorum yok. bugün hele iyice olayı abarttı tükürüyo nasıl öğrendiyse yesin diye aç bırakıyorum yokk yemiyo bide çığlık çılıga bagarıyo
deliricemmm çıldırıcammmm
valla kanal d yi izledim de kanim dondu resmen :sinifsinif:
15 aya kadar bir aksilik olmazsa ben bakicam.sonrasinda kayinvalideden rica edicez 3-5 ay o bakarsa krese vereyim diyorum.hos kresler nasil o da ayri konu ama
anamm elam ek gıdaya başlamış büyümüşte..bizde hala bişiy yok anca emişioruz..nerden başlıycamı bilemedim..elma püresi weriyorum..yemek yerken ekmek içi weriyorum ama tadımlık..artık durmuyo ama bariz istiyo yedikleriimzden..bide kabızlık çıktık başımıza..günde 2 kez paçadan akardı şimdi tık yok..2 kez fitil werdik mecburen..cumadan beri yapmıyo
slm kızlar benm oğlumda tatlıyı sevmiyor delircem emyve denen bişi yok mzu üzüm sıuyu elma suyu havuç bunları denedim bunların pürelerinide denedim bunları mamalarada karştrdm ama yok yok bzmkine tarhana ve sebze çorbası ver bayıla bayıla yesn yoğrtta yemio off ya napcam ben ya kahvaltıda yapmıo dr 2 beb büskivisi devam sütü yumrta pekmez peynr vs vs karştr sabahları verd edi ama benmki karşık yemio ayrı ayrı basen yiyo bende ayrı veriorum oda zor oluo.=)))ooffoff ne zormş ya ha bu arada bakıcıya vermeyn kızlar ben bile dayanamıorum bazen patlatasım gelio ki kendicanım kendi kanım bakıcı napsın delirir vallaa sakın sakın sakınnn...
slm kızlar, ne var ne yok görüşmeyeli?
kızlar bugün sebze püresi yaptım boraya bayıldııııı... 2 su bardağı su bir minik patates yarım havuç birkaç çiçek brokoli bir arpacık soğan bunları küçük küçük doğradım. içine dr demişti kuskus var ya bir çimdik ondan biraz şehriye biraz da irmik... sebzeler eriyene kadar pişirin... sonra süzgeçten ya da blendırdan geçirin...en son bir çay kaşığı zeytinyağı gezdirin... inşallah sizde de işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?