buketcim evet üstünde 6 ay yazıyo ama bizim doktor baybmix ve danino verebilirsin dedi...
günaydınn..bugün tostosum 5 de kalktı
günaydınnnn
ya anlamıyorum ki gazı uyutmuyo onu çok ıkınıyo oda uykusunu kaçırıyo uyumayan bi çocuk değil aslında..şimdi uyuyo 1 saattir bende çayıöı içiyorum sonra evi toplıycam arkadaşım gelecek
merhaba kıslarrrrrrrrrrrr
boracım afiyet şeker olsun teyzemm kahvaltıları götürmüşüzz öğlende ne var menüde anesi:))
yatmadan rezene içir olmazsa canım... ohhh sen de iş yapacaksın demekki :hulya:
rezenede çok vermeyim diyorum ama vercem artık su yerine akannehir evt şimdi ütü zamanı ortalığı topladım..
günaydın arkadaşlar.bebekler uzun süre kakasını yapmayınca ne yapıyorsunuz.benimki üç gündür yapmıyor.gizemcim aynı gün doğum yaptık galiba.ek gdaya başladınmı.ben meyve suyu ve yoğurt vermeye başladım azar azar.fazla geç kalmamak gerekirmiş.
yatmadan rezene içir olmazsa canım... ohhh sen de iş yapacaksın demekki :hulya:
selam gizoşum nasıl oldun canım ? öğlen yoğurt var teyzesi :))
ben kaçıyorum kızlar uyumuşken önce ortalığı toplayayım yıkanan çamaşırları asayım kafamçokkarıştı :dance:
günaydın arkadaşlar.bebekler uzun süre kakasını yapmayınca ne yapıyorsunuz.benimki üç gündür yapmıyor.gizemcim aynı gün doğum yaptık galiba.ek gdaya başladınmı.ben meyve suyu ve yoğurt vermeye başladım azar azar.fazla geç kalmamak gerekirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?