2009 Ekim Anneleri

buketcim evet üstünde 6 ay yazıyo ama bizim doktor baybmix ve danino verebilirsin dedi...

canım yoğurt var ister kendin yap ister babymix al dedi,işte çorba verdi,muhallebi tarifleri var.meyve püreleri evde kendin hazırla fazla kavanoz alma dedi,6.aydan sonrada kahvaltı ve tarhana mercimek çorbaları falan var dedi...devam sütündende veriorum zaten

çok erken kalkmış seninkisi,biz 8 buçukta kalktık emdi sonra kahvaltısını yaptı şimdi tekrar uyuyacak galiba :bbo: uyursa evi toplayıp temizliğe girişeceğim bakalım

ya anlamıyorum ki gazı uyutmuyo onu çok ıkınıyo oda uykusunu kaçırıyo uyumayan bi çocuk değil aslında..şimdi uyuyo 1 saattir bende çayıöı içiyorum sonra evi toplıycam arkadaşım gelecek

merhaba kıslarrrrrrrrrrrr

boracım afiyet şeker olsun teyzemm kahvaltıları götürmüşüzz öğlende ne var menüde anesi:))

ya anlamıyorum ki gazı uyutmuyo onu çok ıkınıyo oda uykusunu kaçırıyo uyumayan bi çocuk değil aslında..şimdi uyuyo 1 saattir bende çayıöı içiyorum sonra evi toplıycam arkadaşım gelecek

yatmadan rezene içir olmazsa canım... ohhh sen de iş yapacaksın demekki :hulya:

merhaba kıslarrrrrrrrrrrr

boracım afiyet şeker olsun teyzemm kahvaltıları götürmüşüzz öğlende ne var menüde anesi:))

selam gizoşum nasıl oldun canım ? öğlen yoğurt var teyzesi :))
ben kaçıyorum kızlar uyumuşken önce ortalığı toplayayım yıkanan çamaşırları asayım kafamçokkarıştı :dance:

günaydın arkadaşlar.bebekler uzun süre kakasını yapmayınca ne yapıyorsunuz.benimki üç gündür yapmıyor.gizemcim aynı gün doğum yaptık galiba.ek gdaya başladınmı.ben meyve suyu ve yoğurt vermeye başladım azar azar.fazla geç kalmamak gerekirmiş.

ALLAH a şükür bizim kaka sorunuz olmadı pek ilk zamanlar zorlandığında kulak çöpünü zeytinyağına batırıyodum hafif makatına sokup çıkarıyodum anında yapıyodu...

bizde başladık meyve suyu püresi.sebze çorbası yoğurt muhallebi veriyorum bakalım

ohh afiyet olsun kuzuma kolay gelsin tatlımmmm :lepi:

ben hiç bişi henüz vermiyorum tatlım dr demedi aklım bu ay ne diyecek diye bekliyorum masallah kuzuna tatlım yiyorsa ne güzel benimki meyve suyu bi kere vermeye kalktım içmedi :sinifsinif:

selam kızlar bizde sabah poekmez yumurta sarısı tereyag peynir devam sütü 2bisküvi ile kahvaltı yaptık arkasına 2saat sonra yogurt yedik iki küp yiyoz yetmiyo hanıma uyuduk şimdi annesinin iş yapma zamanı sizleri seviyozzzz

3gun uzun bir sure degil kki 10gunden sonra anormal bir durum oluyor.benim kiz cogu zaman haftada 1 kez yapar bunyeyle alakali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…