2009 Ekim Anneleri

kızlar ya benim gögsüm çok fena yara oldu onu kime göstermeliyim acaba hangi branş bakıyor bir bilginiz varmı .

memeciler yani meme cerahisi bakıyo
yani genel cerrahiye gitcen

selam kızlar

ne kadar farklı şeyler veriyorsunuz bebişlere :)) ben oğluma sebze çorbası veriyorum içine havuç ıspanak patates soğan ince bulgur kıyma tavuk kabak katıyorum sonra süzüyorum bunları tarhana falan vermedim hiç. Meyve püresi için doktorunuz cam rendeden geçirip ver demişti tuna onu kesinlikle kabul etmedi, şimdi hipp'in organik meyve püreleri var onları afiyetle yiyor. akşamları da muhallebi yiyip yatıyor. Henüz yoğurt ve kahvaltı vermedim, doktor önümüzdeki ay demişti, hoş ben onun dediklerini dinlemiyorum ya neyse... Hep dua etmişimdir yemeyen bir çocuğum olmasın lütfen diye çok şükür Tunanın iştahı yerinde ve hatta 10 kilo. ınsanlar çok kilolu muhallebi falan verme diyor sinir oluyrum bu ara takmış durumdayım allahım diyorum neye dua ederken şimdi aklımdan geçenlere bak. Hafta sonu zamanı gelmedi ama doktora götüreceğim yine bakalım ne diyecek aman yaa taktım çocuğa resmen...Nankörlük yapmıyorumdur umarım...
bu arada melekleri rahatsız olan annelere çok geçmiş olsun allah beterinden korusun ve bir daha yaşatmasın inşallah

arada kel alaka konularda ihtiyaç var canım bebik bebik diye kafayı sıyırcaz bigündelikafadulden
yedilermi içtilermi uyudularmı dişmi idrar yolumu ateşmi kilosu boyu derken kendimizi unutuyoz gene canları sağolsun hayatta artık onlar için varız ama bizlerde ruhsal olarak nekadar sağlıklı olursak onlara okadar faydalı olabiliriz diye düşünüyorum

teşekkür ederim leylacım
bu arada burda yazılanları okunca çok üzülüyorum lalya ek gıdayı şiddetle redediyor kusuyor ne var ne yok
sadece şeftali elma kavanoz maması yiyo

ahhh ahhh bizde dünya şeftali elma var ama yiyen yok
benimkide istemiyo meyve yoğurt çorba
sadece sütlü şeyler istiyo ama sütüde sade içmiyo öyle
tatlı seviyo sanırım ama çorbasını bugün sütle yaptım devam mamasıyla yani içti,içinde kabak papatates ve hazır kavonoz maması yeşil fasülye domates vardı
yoğurt yemesi içinde drumuz yoğurt çorbası önerdi bide onu denicem bakalım yicekmi

bilmiyorum ki şansmı değilmi çünkü mecbur aldı bizimki devam mamasını çünkü emmedi sütüm kesildi benim 1 ay kadar emebildi
şimdide elimizin altında her istediğimiz mama meyve süt var ama yüzüne bakan yok ne olcak bilmiyorum
gerçi sizinki kusuyo onun mideyle ilgili problemi var belli
bizimki sırf kapris

bizim dr kereviz vermeyin kesinlikle dediç sebze çorbasına enginar koyabilirsiniz, bir de bal kabağı koyabilirisinz tatlandırmak için dedi.

bir de tropik meyvelşere kesinlikle 1 yaşına kadar verilmeyecek kiwi, avakado, ananas filan gibi. zati bizim oğlan meyve sevmedi gitti

günaydın yorgun annişler nasılsınız bakalım güzel bir gün olması dileğiyle :ecrin_bebek:

günaydın,

krevizi neden önermediki doktor şaşırdım çünkü ben kimde duyduysam kereviz bebek için en iyi besinlerden biri hem önerilmese kavonoz mamalarıda 5 aydan sonra verilebilir diye yazmazdı sanırım yinede bende doktora bir sorcam bakalım

günaydın yasemin sağol canım böyle güzel dileklere ihtiyacımız var valla akşam yatasıya kadar canımız çıkıyo ama en zoru sabah kalkıp işe gelmek

evet canım var valla artık kendimizi iyice boşladık annem nbile kendine bak azcık diyor sabah kalk işe gel akşam sabaha kadar oğlanla uğraş eee tabii bide evin dertleri var onuda unutmamak lazım bi pazarım var oda temizlikle geçiyor ben ne zaman dinlencem bilemiyorum yaniiiguclubacismile

günaydın kızlarrrr
evet bende şimdi çorba yapıyorum kereviz var içinde ilk defa az bişi et suyu koydum bakalım yicekmi paşam

herkese gunaydinneyvahedigeldismile
ya tarhana corbasi yapanlar ev tarhanasindan mi yapiolar? onun icinde bol miktarda baharat olmuo mu anlamadim CADIARZU ben de yapmak istiorum ama kafam cok karisti :hulya:
bizim kiz iyice mizmiz oldu.agzini bi kilitlio mumkun deil acmio :sinifsinif: hele yogurt asla yemioalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…