Valla gülicim verdikten sonra 1 çorba kasesi mamayı-çorbayı yer ama ben vermiyorum. Yarım kase veriyorum. Aç olunca çünkü neyediğini bilmiyor bilinçsizce saldırıyor gibime geliyor. Kendinden düşün açken saldırırız yemeğe sonra fena oluruz, ben de öyle düşünüp az veriyorum. Baran için 2 fincan yeter bence 1 öğünde. azar azar artırırsın.
merhaba kıslarr benim bu oburix oğlum hala sadece meme emecek yahuuu ek gıda yok neyse artıkınn siz bana başladımmı anlatırsınız :))
ben ilk tarhana çorbamda öyle yiyo die bi yüklendim kız 15dk sonr bi kustu ikli günlük resmen çok üzüldüm yüklenmiom artıkkk bizde bugün kıoyma yedik böregin içinden tektek buda bir ilerleme hehe
Ayy maşallah kıyma da yiyomuşBiz de püreleri geçelim gelcez oralara bekle bizi Zeyneb Ada opuyorumnanaktan
gelirsiniz tabiki kuşum biz hala çorbalarda zorlanıoz esela brokoli hiç sevmedik kabagıda elma katarsak yiyo çorbadaaa neyi sevio neyi sevmio belli oluyo artık büyüdükçeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Valla ben de diyorum ki bu hazır gıda kavanozları küçücük heralde önce çorba arkasından başka bişiy yer :roflol:
Çocuğu kendim kadar yicek sanıyom yaa he hee
Neyse bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu, tam öğünlere 10 sonra geçcez, daha fazlasını vermem ben de
valla herşeyi sevmiyolar ben kereviz denicem pazar günü sevcegini hiç sanmasamda hehe
Kereviz güzel oluyor musyasçım. Ben veriyorum. Havuç-patates-kereviz püresi. Lezzetli oluyor sever bence.
valla herşeyi sevmiyolar ben kereviz denicem pazar günü sevcegini hiç sanmasamda hehe
ben bugün hazır kavanoz maması verdim yeşil fasülye domates kızım yemedi sonra bi kitapta tarif üzerine içine haşlama patates ve kabak ekledim ve 60ccden devam sütüyle sulandırdım yedi hanfendi anladığım kadarıyla benimki lezzet arıyo yada süt arıyo içinde sütlü herşeyi yiyo çünkü
benim kız ona özel yaptığım hiçbi çorbayı yemedi(
dün kendimize yaptığımız tarhana çorbasından bayıla bayıla yedi içinde yağ, salça az tuz vardı şükür bişii olmadı napcamı şaşırdım:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?