2009 Ekim Anneleri

Valla ben de diyorum ki bu hazır gıda kavanozları küçücük heralde önce çorba arkasından başka bişiy yer :roflol:
Çocuğu kendim kadar yicek sanıyom yaa he hee
Neyse bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu, tam öğünlere 10 sonra geçcez, daha fazlasını vermem ben de

ben ilk tarhana çorbamda öyle yiyo die bi yüklendim kız 15dk sonr bi kustu ikli günlük resmen çok üzüldüm yüklenmiom artıkkk bizde bugün kıoyma yedik böregin içinden tektek buda bir ilerleme hehe

gizem cnm senin tosun paşanın kilosu çok ii gidio anne sütü zatenbu ek gıdalardan çok çok ii sende geçince dersinki keşke hep emseydi maşallah sütünde çöok yarıo bence acele etmeee

ben ilk tarhana çorbamda öyle yiyo die bi yüklendim kız 15dk sonr bi kustu ikli günlük resmen çok üzüldüm yüklenmiom artıkkk bizde bugün kıoyma yedik böregin içinden tektek buda bir ilerleme hehe

Ayy maşallah kıyma da yiyomuş Biz de püreleri geçelim gelcez oralara bekle bizi Zeyneb Ada opuyorumnanaktan

Ayy maşallah kıyma da yiyomuş Biz de püreleri geçelim gelcez oralara bekle bizi Zeyneb Ada opuyorumnanaktan

gelirsiniz tabiki kuşum biz hala çorbalarda zorlanıoz esela brokoli hiç sevmedik kabagıda elma katarsak yiyo çorbadaaa neyi sevio neyi sevmio belli oluyo artık büyüdükçeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gelirsiniz tabiki kuşum biz hala çorbalarda zorlanıoz esela brokoli hiç sevmedik kabagıda elma katarsak yiyo çorbadaaa neyi sevio neyi sevmio belli oluyo artık büyüdükçeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben hiç çorba yapmadım daha, tek tek püre yaptım. Tam geçecektik ne güzel. Bozduk midesini. aman bu kadarla kalsın da. Bak brokoli de vermedim iyi hatırlattın opuyorumnanaktan

Evet gülicim. Az az veriyorum ama 5 öğün falan yiyor yani. Yoğurt ver mesela sade. Hem hafif hem severek yiyolar. Babymix sade çok güzel.
Brokoli konusuna gelince ay çok iğrenç oluyor yaaa. Benimki de yemedi. Ben de yemem yani bana da yapsalar. İçine devam maması katarsam yiyor ama sade asla. Milupanın çorbasından almıştım brokoli, karnıbahar falan var içinde. Ama devam mamasıyla yapılıyor. O yüzden tadı tatlımsı olduğu için bir nebze yenilesi oluyor.

Zaten yeni tatları çok açken deneyin diyorlar hakkatten de öyle. Anca o zaman iştahla yiyorlar.

benim kız ona özel yaptığım hiçbi çorbayı yemedi (
dün kendimize yaptığımız tarhana çorbasından bayıla bayıla yedi içinde yağ, salça az tuz vardı şükür bişii olmadı napcamı şaşırdım:sm_confused:

ben bugün hazır kavanoz maması verdim yeşil fasülye domates kızım yemedi sonra bi kitapta tarif üzerine içine haşlama patates ve kabak ekledim ve 60ccden devam sütüyle sulandırdım yedi hanfendi anladığım kadarıyla benimki lezzet arıyo yada süt arıyo içinde sütlü herşeyi yiyo çünkü

Anammm kereviz de mi alerjik. Ben denemiştim onu bayıldı, tek başına yedi yalnız karışınca sevmemişti. Yalnız 1 yaşına kadar çocuğun beyin gelişimi için kereviz ve enginar çok önemli diye biliyorum ben. Dur bi araştırıyım bari :uhm:

Ben de balkabağını kendi sütümle sulandırmıştım. Çok beğenmişti sıpa :)

Tarhana verebilirsin demişti dr., salça da olabilir dedi. Yalnız tuzsuz salça kullan dedi. Madem Ela sevdi, yesin annesi ne güsel

Benim kızın da en sevdiği şey brokolili çorba kızlar valla yalana yalana yiyooo bide pırasalı yıı daha tarhana denemedik biz bu haftadan sonra onu da denicem
Ben yarım havuç yarım patates 1 tatlı kaşığı kadar pirinci hep sabit tutuyorum arada kabak arada pırasa arada brokoli katıyorum bunlara 1 tatlı kaşığı da zeytinyağı pişip rondoluyorum ezdim ama öyle çok sulu oluyo hiç yemiyo benim sıpa
Kereviz i bende denemeyi düşünüyodum acaba vermesem mi ki CADIARZU

ben yoğurt yediremiyorum ama almıyo kesinlikle bugün muz kayısı kavaonz mamasıyla karıştırdım yedi
anlamıyorum ya herşeyi karıştır istiyo sıpa
bide illa kaşığı almaya çalışıyo tutuyo bırakmıyo
eline yedek versem onu ağzına alıyo ben mama veremiyorum
şaşırdım kaldım nasıl yicek bu kız
bide su içmiyo reddediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…